Lanet etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
Kızlar bilmiyorum bu konu size mantıklı gelir mi ama. Benim çok aklıma takıldı ve size danışmak istiyorum. İnşallah yasak bsey değildir.
Biz 3 yıllık evliyiz. 2 sene önce bi kimyasal gebelik geçirdim. Sonra olmadı bi daha. Bu bilgi burada dursun.
YouTube da böyle eski cinayet olaylarının anlatıldığı videolar izliyorum bu aralar çok. Bugün izlediğim bi videoda şöyle bi olay oluyor. Bi kadının tecavüzcüsünden bi kızı oluyor. Bu yüzden kadın kızından nefret ediyor ve ona lanet ediyor sürekli. Bu kız büyüyüp biriyle evleniyor. Sonra annesinin laneti kızı rahatsız ettiği için kız bi falcıya gidiyor ve falcı bu lanet yüzünden kızın çocuğu olmayacağını, olsa bile küçükken öleceğini söylüyor. Gerçekten kızın da 4 tane düşüğü falan oluyor. Tabi sonrasında 4 çocuğu oluyor ve oğlunun biri askere gidecek çağa bile gelmiş oluyor.
Evliliğimizin ilk senesinde ve nişanlıyken eşimle şiddetli tartışmamızda bi kaç kere tanıştığımız güne lanet etmiştim ben de. Şimdi bu hikayeyi duyunca acaba mı dedim. Bilmiyorum. Saçma bi düşünce de olabilir ama siz ne düşünüyorsunuz ? Bi bilginiz var mı? Saçma bi düşünceyse de uygun bi dille bunu bana söylerseniz çok sevinirim

Düşünceniz bana saçma geldi. Düşüğünüz için ise çok geçmiş olsun. Eşiniz ve siz doktora gidip gerekli testlerinizi yaptırdınız mı?

Takıntı olmuş bu durum. Saçma düşünce. bunlardan kaçmaya çalışmak daha da içine cekiyor. Hoşunuza giden şeyler yapmaya izlemeye çalışın.

Düşünceniz bana saçma geldi. Düşüğünüz için ise çok geçmiş olsun. Eşiniz ve siz doktora gidip gerekli testlerinizi yaptırdınız mı?
Ben gidebildim şu an sadece doktora. Sadece prolaktin yüksekliğim vardı. İlaç kullandım. Eşim de gidecek. Çok teşekkür ederim

Saçma bi düşünce. Çünkü ne berbat aileler var üreyip duruyolar.
Mesele kötü olduğumu düşündüğüm için değil de lanet okuduğum için diye düşünmüştüm. Bilmiyorum aynı şeyden mi bahsediyoruz

Takıntı olmuş bu durum. Saçma düşünce. bunlardan kaçmaya çalışmak daha da içine cekiyor. Hoşunuza giden şeyler yapmaya izlemeye çalışın.
Aslında neredeyse 15 gündür böyle videolar izliyorum ve içim çok daraldı olaylardan ama yine de kendimi izlemekten alıkoyamıyorum

Aslında neredeyse 15 gündür böyle videolar izliyorum ve içim çok daraldı olaylardan ama yine de kendimi izlemekten alıkoyamıyorum
İzlemeyi bırakın. İlla ki sevdiğiniz şeyler vardır onlara bakın. Bir ara ben de izliyordum bunlara benzer şeyler sonra bıraktım izlememek uzere

İzlemeyi bırakın. İlla ki sevdiğiniz şeyler vardır onlara bakın. Bir ara ben de izliyordum bunlara benzer şeyler sonra bıraktım izlememek uzere
Evet evet. Bırakayım artık. Mesut sürenin eski bölümlerini izleyeyim bari

Lütfen böyle şeylere itibar etmeyin ve lütfen konularınızı silmeyin çünkü konu silmek yasaktır ve banlanma sebebidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…