Teşekkür ederimSaçma bir düşünce canım. Yeterince uygun olmuştur umarım.
Ben gidebildim şu an sadece doktora. Sadece prolaktin yüksekliğim vardı. İlaç kullandım. Eşim de gidecek. Çok teşekkür ederimDüşünceniz bana saçma geldi. Düşüğünüz için ise çok geçmiş olsun. Eşiniz ve siz doktora gidip gerekli testlerinizi yaptırdınız mı?
Mesele kötü olduğumu düşündüğüm için değil de lanet okuduğum için diye düşünmüştüm. Bilmiyorum aynı şeyden mi bahsediyoruzSaçma bi düşünce. Çünkü ne berbat aileler var üreyip duruyolar.
Aslında neredeyse 15 gündür böyle videolar izliyorum ve içim çok daraldı olaylardan ama yine de kendimi izlemekten alıkoyamıyorumTakıntı olmuş bu durum. Saçma düşünce. bunlardan kaçmaya çalışmak daha da içine cekiyor. Hoşunuza giden şeyler yapmaya izlemeye çalışın.
İzlemeyi bırakın. İlla ki sevdiğiniz şeyler vardır onlara bakın. Bir ara ben de izliyordum bunlara benzer şeyler sonra bıraktım izlememek uzereAslında neredeyse 15 gündür böyle videolar izliyorum ve içim çok daraldı olaylardan ama yine de kendimi izlemekten alıkoyamıyorum
Evet aynı şeyden bahsediyoruz.Mesele kötü olduğumu düşündüğüm için değil de lanet okuduğum için diye düşünmüştüm. Bilmiyorum aynı şeyden mi bahsediyoruz
Evet evet. Bırakayım artık. Mesut sürenin eski bölümlerini izleyeyim bariİzlemeyi bırakın. İlla ki sevdiğiniz şeyler vardır onlara bakın. Bir ara ben de izliyordum bunlara benzer şeyler sonra bıraktım izlememek uzere
Öyledir o zaman inşallah. Paranoya oldu bende iyice sanırımEvet aynı şeyden bahsediyoruz.