Kaç yaşındasın, yaşınla ilgili niye yalan söyledin, sadece yaşınla ilgili söylediğin bir yalan sonucu mu ayrıldın, kimin hangi fotoğrafında ne görmüş de aramış hepsini geçiyorum bir kalemde... Sadece şunu söylüyorum, internetten tanıştığın görüştüğün birini nasıl sevdin? Ben gerçekten bazen kadınlarımızı anlamakta zorluk çekiyorum. İnsanlar yıllarca çıkıyor, flört ediyor, sevgili oluyor yine de karşısındakini tam olarak tanıyamıyorken internetten tanıştığın, belki hiç görmediğin, yan yana bulunmadığın bir adamı ne kadar tanıdın, nasıl güvendin de sevgili oldun? Yaşını bilmiyorum, ben 33 yaşındayım ve çok ciddi bir abla tavsiyesi olarak şunu söylüyorum (belki de büyüksündür benden bilemem), internette karşılaştığın insanlara güvenme hemen. İnternet sanal bir alem. Yirmi yıllık evli bir adam kendini bekar olarak tanıtabilir. Karşındaki sapık olabilir, katil olabilir.. İki üç sevgiliyi aynı anda idare edebilir.Abarttığımı sakın düşünme çünkü yaşayan tanıdıklarım var. Gerçek hayatın suyu mu çıktı? Ne güzel ayrılmışsın bitmiş. Sil engelle heryerden. Bir daha da karşına çıkmasın.