lanet gibi !

miyavdeseyeter

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
242
21
318
35
İstanbul
internetten tanıştığım bi cocuktu baslarda normal konusuyoduk aşık olmak aklimda bile degildi :-( hos ask da zaten birden basimiza gelen bisiy diil midir... ben zor seven biriyim kolay asik olamıyorum oldum mu da zor birakiyorum koala gibi .. neyse ben buna yasim hakkinda yalan soylemistim basta cunku sevgililik dusunmuyodum derken biz sevgili olduk her sey iyi 1 ay gecti gorustuk toplam zaten 3 ay surdu 3. aya kadar her sey iyiydi ben yine acikliycaktim yalanimi fakat bu birden onceki 8aylik iliskisini ufak bi yalan ugruna bitirdigini soyleyince cesaret edemedim. son gorusmemiz olmadan zaten kotuydu aramiz ama bulusunca iyiydik biz hep birlikte olmaliydik aramiza bisiy girinc olmuyodu :-( neyse 3.ay oldu eskiden surekkli mesajlasirdik o arardi ben arardim ama artik gunde 2 3 mesaj atmaya baslamisti facete surekli aktifti 9da ise gidiyodu gece 2ye kadar acikti ya ben kendimden biliyorum konusucagi biri olmasa kimse gece 2lere kadsr durmaz artik ciddi ciddi aldatildigimi hissediyodum beni facete gorunce napiyosun burda diyodu... neyse bi gun ansizin aradi konustuk sasirmistim sesimden de belli olyodu sesini duymak icin aradim dedi sonra bisiy soyledi anlamadim ya faceteyim resimlere bakiyorum da onu okudum dedi guldu hmm diyip gectim sonra disari cikiyim daha raad konusalim dedim ararim falan a yok sen arama ben ararim dedi iyi peki dedim.. iliskimizde ilk 1 ay o aradi sonra hep ben aramistim (konusma paketi yani ilk 1 ay o yapti sonrasinda hsp ben yani simdi birden bire konusma paketi yapmisti) o gun daha konusmadik. zaten aramiz kotuydu inceldigi yerden kopsun diyip yalanimi da acikladim o gun cevao vermedi oyle kahroldum ki ya en azindan kufur etsin bitti desin beklemek cok kotu... sabah atmis mesaj dumanla haberlessek daha hızlı olurdu... sonra arada faceten yaziyodu ben dayanamadım daha fazla bitirdigimi soyledim sinirlendi sanırım beni yalanli hayatina sen soktun simdi de ikinci kez ayrilmak istiyosun piskin piskin dedi ben de oyle boyle anlattim degistin falan ne diyim ki dedi (beni aldattigi dusuncesini hic soylemedim ona) bol sans dedim ve bitti. sanırım 1 ay gecti mesaj atti kötüyüm bana vakit ayir en kisa zamanda falan cevap verdim aninda biraz sert cikistim mutsuzluk kalici diil ben bunu anladim dedim o da mutsuzluk diil bu kotu his psikolojisi dedi gecer dedim daha yazmadi dayanamadim isin nasil diye sordum cevap vermedi.. ben bunda da sey dusundum biriyle birlikteydi o birakti bana geldi sonra kizla tekrardan barisinca salladi beni tekrarrdan. ben halen bekliyodum derken bi konusma programindan te allam burda da mi sen dite yazdi inanamadim cevap vermedim sinir olmustum. sonra yine epey bi zamandan sonra ekim ya da kasim ayinda ne olursa olsun insan bazen ozluyor diye mesaj atti de mi diye cevap verdim bu kadar daha bi etkilesimimiz olmadi fakat her an karsima cikiyo bi dizide bile evli bi cift var kizin ismi benimkiyle ayni erkeginki de onun ismiyle.. gun icinde mutlaka ismiyle karsilasiyorum lanet gibi ama aci cekmiyorum sadece anilari ozluyorum onu degil bi daha baska biriyle yasayamayacagim diye endiseleniyorum belki de. simdiden tesekkur ederim biraz olsun raadladim...

Kaç yaşındasın, yaşınla ilgili niye yalan söyledin, sadece yaşınla ilgili söylediğin bir yalan sonucu mu ayrıldın, kimin hangi fotoğrafında ne görmüş de aramış hepsini geçiyorum bir kalemde... Sadece şunu söylüyorum, internetten tanıştığın görüştüğün birini nasıl sevdin? Ben gerçekten bazen kadınlarımızı anlamakta zorluk çekiyorum. İnsanlar yıllarca çıkıyor, flört ediyor, sevgili oluyor yine de karşısındakini tam olarak tanıyamıyorken internetten tanıştığın, belki hiç görmediğin, yan yana bulunmadığın bir adamı ne kadar tanıdın, nasıl güvendin de sevgili oldun? Yaşını bilmiyorum, ben 33 yaşındayım ve çok ciddi bir abla tavsiyesi olarak şunu söylüyorum (belki de büyüksündür benden bilemem), internette karşılaştığın insanlara güvenme hemen. İnternet sanal bir alem. Yirmi yıllık evli bir adam kendini bekar olarak tanıtabilir. Karşındaki sapık olabilir, katil olabilir.. İki üç sevgiliyi aynı anda idare edebilir.Abarttığımı sakın düşünme çünkü yaşayan tanıdıklarım var. Gerçek hayatın suyu mu çıktı? Ne güzel ayrılmışsın bitmiş. Sil engelle heryerden. Bir daha da karşına çıkmasın.

18 yasindayim yasimi sadece 2 yas buyutup soylemistim cunku benden buyuktu esit olmak icin :-( resmin benle ilgisi yok eksik yazmisim sey olarak dusundum hani facete o kadar vakit geciriyo ya ben sormiyim diye tlfda konusurken belli etti facete sadece oylesine takiliyomus izlenimi verdi ama ben kanmadim bilmiorum belki de bu benim husnu kuruntumdur.. neden gorustum ben de bilmiyorum degisik hissettim ya mutlaka bisiyler vardir belki benim gibi 3 kisi daha vardi dediginiz gibi ama bunlar o an zerre aklima gelmedi.. ani yasadim sadece ve cok da eglendim sadece sonlarda sarpa sardi... mukadderat dedim geçtim elbette geri donse kabul etmem -buyuk konusmak gibi olmasin- kararim o yonde... faceten sildim bi tek numarasi var.. tsk bu arada ilginiz icin

Son düzenleme:
Bak yaşında daha çok küçükmüş. Şu an kandırılmak için çok müsait bir çağdasın. Eminim içinde tabiri caizse fırtınalar kopuyordur. Aman dikkatli ol. Etraf kurt kaynıyor güzelim. Sen şu an okulunla uğraş, git okulundan bir flört bul kendine. El ele gezin tozun falan. İnternette bu tip işlere girme bir daha. Emin ol şu yaşadıklarını unutman çok kısa sürecek.

oyle umuyorum cok tesekkurler :-/

bazen insan yaşına bakmadan da hata yapabiliyor malesef...ben de internetten biriyle konuşuyodum sonra görüşücektik kendisi teklif etmişti ama birden cevap vermemeye başladı yazdığıma. ve ben tanımadığım biri için hala üzebiliyorum kendimi.çok kızıyorum kendime.sürekli aktif mi değil mi diye bakmaktan alamıyorum kendimi bir de silebilsem profilimden neyi bekliyorum ki hala?

ben iliskimi bitirdigimde silmistim profilden ama mutemadiyen bakiyodum simdi yavas yavas sacma sapan etkilesimlerini gordukce soguyorum zaten askimdan olsem de donmem artik sen de bos ver bi de cevap vermiyomus hos birden de bos verilmiyo ya ben anca 7 ay sonra henuz yavastan unutuyo gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…