Lanet kiracı..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
Selam kızlar..
moralim cok bozuk anlatıp cözüm bulabileceğim tek yer burası biliyorum..
biz 4 kişilik bir aileyiz ben 18 yasındayım. bir evimizi kiraya verdik yani sözde kiraya verdik kira ödenmiyor 3 aydır pislik adamın kullandığı suyu bile biz ödüyoruz düşünün artık. bugun cıkıcam yarın cıkıcam diye bizi aylarca oyaladı avukatımızla icrayada gittik hacizlenecek esyalar yazıldı vs.. ama öyle biri ki gurursuz adam cıkıp gitmiyor evimizden. babam kira istemiyorum cık git diyo yine ses yok. gecen avukat aramıs bunu tmm pazartesi cıkıcagım yani yarın ama nasıl inanabilirzki buna.. babam cok sinirlidir zaten bide bunun stresiyle acaiplesiyo coookk mutsuzum.. szn böyle tecrübelerinz varsa paylasrmısınız yardımlasmaya dertleşmeye inanın cok ihtiiyacım var..
Tesekkürler.

Son düzenleme:
yardımcı olursanız gercekten mutlu olacagım arada kaldım çok üzülüyorum yansıtmamaya calısıyorum aileme ama olmuyo ne yapmalıyız bu adama evimizi teerk etmesi için inanın huzurumuz kalmadı:14:

bizim de vardı aynısından..pislik herif çook zaman sonra kendiliğinden çıktı bir o kadar da fatura parası kasarak...

bu devirde ev sahibi olmak da zor

kontratsızmı verdiniz evi?
sizdede suç var..neden başkasının kullandığı faturayı ödüyorsunuz ki,evi tutarlarken faturaları üzerlerine vermedinizmi?

bızımde vardı böyle
bırde benım aılem yurtdışında kız başımla uğraştım adamla
ama adam evımızden değıl, dükkandan cıkmıyordu
kıra bı verıyor bı vermıyor
gıttım tehdıt ettım çocuklarını felan tanıyordum karısını
yıne çıkmadı
sonra bı gece sınır krızı geçırdım resmen, bı arkadaşımı aldım yanıma, oda ırı yarıdır sağolsun
onun anlıcağı dılden konuştu ve adam ertesı gün çıktı dükkanımdan
4aylık kıra aldım, senet ımzalattım kalan borcu ıçın
toplam 6800TLdı, 6000TL verdı bıle, 800 kaldı
geçen gıttım yıne ver dıye ama yüzsüz vermıyor, ama elımde senet var 6800TLlık, kalan 800 borcu, vermezsen bu senedı verırım yıne zararlı sen çıkarsın dedım
şak dıye verdı paramı ...

bu ınsanlar anca bu dılden anlar, hanı bana dese durumum yok dye bı nebze anlarımda...
ama madem sız vazgeçtınız artık alacağınız paradan, en mantıklısı avukatın sonucunu beklemek
ınşallah kurtulursunuz

geçen hafta sitemizde bir kiracı kendini bıçakladı. ev sahibi evimden çık artık dedi diye.

ev sahibi haklı tabi, kiracı 1 yılı geçkin ne ev kirasını ödemiş, ne yakıt ve aidatları ödedi. evine icra memurları geldi, kapıyı açmadı avukatı pazartesi cuma diye oyaladı oyaladı en sonunda ev sahibi dayanamadı çık dedi diye kendini bıçaklamış.

çirkefe taş atmayın üstünüze sıçrar. hukuki yollara başvurun.

Canımm bizde çok sorun yaşadık hala daha yaşıyoruz valla en son kıracımız amelıyat olucam hastanedeyım dedı zor durumdayım dedı ve aılesının hepsı çalışıyordu bızde acıdık 4 ay bırıkmış kırasını gene erteledı meger bıze yalan demış :)

bizde yaşadık aynısını....elektriğini suyunu ve doğalgazını kestirin...

sağoun arkadaşlar görüyorumki tek biz değillmişiz bu sorunla karşılasan
yalnız biizi suclayan arkadasa bilgi vereyim bilgisi olmadığndan böyle konustu haklı olarak. arsa bize ait müteahhite vermiştik oda kontratta olan maddelere yerine getirmeyince binanın iskanı alınamıyor bu nedenlede kişiler sularını üstüne alamıyor. şebek suyu kullanıyorlar gelen parada mal sahibine yani bize geliyor. nasıl cıkıp gidicek bilmiyorum ya hem suclu hem guclu bide kendini öldürmüş hee hiç acımam haram para yiyenlere ne hali varsa görsün bizden uzak olsunda.hey Allahım ev sahibi olmak bile dert bu ülkede ya

Canımm bizde çok sorun yaşadık hala daha yaşıyoruz valla en son kıracımız amelıyat olucam hastanedeyım dedı zor durumdayım dedı ve aılesının hepsı çalışıyordu bızde acıdık 4 ay bırıkmış kırasını gene erteledı meger bıze yalan demış :)

hepsinde yalan kum gibi. söyle söyle bitmiyo. bizimkininde babası ölmüş sözde dolandırılmış bilmem ne

bızımde vardı böyle
bırde benım aılem yurtdışında kız başımla uğraştım adamla
ama adam evımızden değıl, dükkandan cıkmıyordu
kıra bı verıyor bı vermıyor
gıttım tehdıt ettım çocuklarını felan tanıyordum karısını
yıne çıkmadı
sonra bı gece sınır krızı geçırdım resmen, bı arkadaşımı aldım yanıma, oda ırı yarıdır sağolsun
onun anlıcağı dılden konuştu ve adam ertesı gün çıktı dükkanımdan
4aylık kıra aldım, senet ımzalattım kalan borcu ıçın
toplam 6800TLdı, 6000TL verdı bıle, 800 kaldı
geçen gıttım yıne ver dıye ama yüzsüz vermıyor, ama elımde senet var 6800TLlık, kalan 800 borcu, vermezsen bu senedı verırım yıne zararlı sen çıkarsın dedım
şak dıye verdı paramı ...

bu ınsanlar anca bu dılden anlar, hanı bana dese durumum yok dye bı nebze anlarımda...
ama madem sız vazgeçtınız artık alacağınız paradan, en mantıklısı avukatın sonucunu beklemek
ınşallah kurtulursunuz

kurtulmuşsunuz ya basınızın gözünüzün sadakası olsun o 800 tl de. biz adamdan para bile istemiyoruz ya defolup gitse kurtulucaz.. dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar nolur bi an önce cıksın gitsin

geçen hafta sitemizde bir kiracı kendini bıçakladı. ev sahibi evimden çık artık dedi diye.

ev sahibi haklı tabi, kiracı 1 yılı geçkin ne ev kirasını ödemiş, ne yakıt ve aidatları ödedi. evine icra memurları geldi, kapıyı açmadı avukatı pazartesi cuma diye oyaladı oyaladı en sonunda ev sahibi dayanamadı çık dedi diye kendini bıçaklamış.

çirkefe taş atmayın üstünüze sıçrar. hukuki yollara başvurun.

bizde o yola başvurduk canım zaten. ama avukat adım attığında para istiyor. ki mahkkemede 3 celse falan sürecekmiş 1 bucuk seneye yakın beklemek demek oluyo bu. icra içinde yok yediemin parası yok kira parası falan off off

kurtulmuşsunuz ya basınızın gözünüzün sadakası olsun o 800 tl de. biz adamdan para bile istemiyoruz ya defolup gitse kurtulucaz.. dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar nolur bi an önce cıksın gitsin

valla ben olaya senın gıbı yaklaşamadım hıç bı zaman
ılk zamanlar babam 6800tl bıle kalsın ıstemıyorum dıyordu
ama nıye kalsın kı, orda bızım hayrımımıza mı dükkan ışletıyor
benım hakkımı alıyorum ben ondan, son kuruşuna kadar herşeyını aldım

ınsanlar okadar yüzsüz kı, ınşallah sızde kurtulursunuz

valla ben olaya senın gıbı yaklaşamadım hıç bı zaman
ılk zamanlar babam 6800tl bıle kalsın ıstemıyorum dıyordu
ama nıye kalsın kı, orda bızım hayrımımıza mı dükkan ışletıyor
benım hakkımı alıyorum ben ondan, son kuruşuna kadar herşeyını aldım

ınsanlar okadar yüzsüz kı, ınşallah sızde kurtulursunuz

off bıktık artık bu sene yazımızı kışımızı bir birine kattı. sözde yarın cıkacakmıs ama kiim inanır Aallahım inşallah doğru söylüyordur ya kafayı yiicem

ev sahibi olmakta dert desene. ay nebiçim bir insanlık anlamadım ben kira ödeme faturaları ödeme ev sahibine yık utanmadan ortada dolaş. aman allahım evimiz yok ama olsada böyle birdurumla karşılaştırma bizi yarabbim. utanmanın ar damarının çatladığı insanlardan uzak tut izi. yıllarca kirada oturduk ev sahibimz uzaktaydı gelirdi kadın hizmet edeceğiz aman memnun edeceğzde az zam yapsın diye kıvranırdık zengin kadın tutar ağzımıza ederek zam yapar giderdi. kirasını hiç sektirmezdi babam korkardık millete rezil oluruz diye paramız yokken borç bulur öderdi daha neler neler...kıymet bilmesede bizim vicdanımız rahat fazlaca birlaf olacak ama allahta bizim gibi insanlarla karşılaştırsın sizi ev sahibi duyacak diye evde konuşmaya çekinip onalrın koskoca sülalesini 30 kişinin evde gecenin 3 üne kadar horon tepmelerini dinleyrek onlara çay demleyip ayran yaparak amann daha neler neler el pençe dururduk vallahi..bizim ev sahibine de allahım sizinkisi gibi kiracı nasip eder inşallah

şükür rabbime bir ev aldıkta rahata erdik.

Son düzenleme:
ev sahibi olmakta dert desene. ay nebiçim bir insanlık anlamadım ben kira ödeme faturaları ödeme ev sahibine yık utanmadan ortada dolaş. aman allahım evimiz yok ama olsada böyle birdurumla karşılaştırma bizi yarabbim. utanmanın ar damarının çatladığı insanlardan uzak tut izi. yıllarca kirada oturduk ev sahibimz uzaktaydı gelirdi kadın hizmet edeceğiz aman memnun edeceğzde az zam yapsın diye kıvranırdık zengin kadın tutar ağzımıza ederek zam yapar giderdi. kirasını hiç sektirmezdi babam korkardık millete rezil oluruz diye paramız yokken borç bulur öderdi daha neler neler...kıymet bilmesede bizim vicdanımız rahat fazlaca birlaf olacak ama allahta bizim gibi insanlarla karşılaştırsın sizi ev sahibi duyacak diye evde konuşmaya çekinip onalrın koskoca sülalesini 30 kişinin evde gecenin 3 üne kadar horon tepmelerini dinleyrek onlara çay demleyip ayran yaparak amann daha neler neler el pençe dururduk vallahi..bizim ev sahibine de allahım sizinkisi gibi kiracı nasip eder inşallah

şükür rabbime bir ev aldıkta rahata erdik.

Amin canım Aminn.. yarın cıkıp gider inşallah dua edin lütfen

Selam kızlar..
moralim cok bozuk anlatıp cözüm bulabileceğim tek yer burası biliyorum..
biz 4 kişilik bir aileyiz ben 18 yasındayım. bir evimizi kiraya verdik yani sözde kiraya verdik kira ödenmiyor 3 aydır pislik adamın kullandığı suyu bile biz ödüyoruz düşünün artık. bugun cıkıcam yarın cıkıcam diye bizi aylarca oyaladı avukatımızla icrayada gittik hacizlenecek esyalar yazıldı vs.. ama öyle biri ki gurursuz adam cıkıp gitmiyor evimizden. babam kira istemiyorum cık git diyo yine ses yok. gecen avukat aramıs bunu tmm pazartesi cıkıcagım yani yarın ama nasıl inanabilirzki buna.. babam cok sinirlidir zaten bide bunun stresiyle acaiplesiyo coookk mutsuzum.. szn böyle tecrübelerinz varsa paylasrmısınız yardımlasmaya dertleşmeye inanın cok ihtiiyacım var..
Tesekkürler.
sözleşme yapmadınız mı canım ? bu tip insanlarla uğraşmak ölüm olsa gerek valla allah yardımcınız olsun evinizi de tanımadığınz insanlara vermyin tavsiye fln tandk biri olsa daha iyi olur

Back
X