Lanet kiracı..

şu ezan vaktı o kdar cok dua ediyorumki.. aileme ve bana zarar verdi mutlu olamıyoruz hemen aklımıza bu geliyor yaa Allahım sen kabul et dualarımı

bıde bırşey söylıcem
bızım dükkanın elektrığıde benım üstümeydı ama kıracı kullanıyor
gıttım tedaşa bıldırdım
adam enayı gıbı sen ödıceksın dıyordu bana salak mıyım ben nıye ödeyeyım
o sınırle bunun kaçak elektrık kullandığınıda bıldırdım daha da ceza yemıştı
sızde ödemeyın, gereklı yerlere bıldırın sonuçta daıre sıze aıt olabılır ama elektrığı sız kullanmıyorsunuz

sağol canım ama biizmkisi farklı bir durum. tüm binanın su parası 1 kişiye geliyor sonra su saatine bakılarak hesaplanıp ödeniyor.

Bizimde kiracı çıkarken suyu ödememiş galiba. Bizimkiler evi kiraya verirken depozito alıyorlar, bir durum olursa oradan kesiliyor. Mesela ödenmemiş faturalar ve ya eve verilen herhangi bir zararı depozitodan kesiyor bizimkiler..

Noldu çıkıyormuymuş bugün, son durum ne?

Bizimde kiracı çıkarken suyu ödememiş galiba. Bizimkiler evi kiraya verirken depozito alıyorlar, bir durum olursa oradan kesiliyor. Mesela ödenmemiş faturalar ve ya eve verilen herhangi bir zararı depozitodan kesiyor bizimkiler..

Noldu çıkıyormuymuş bugün, son durum ne?

hayır cıkmadı. babasının mezarını yapıyormus cınarcıkta. aramış bugun seref namus sozu vermis babama tabi serefi namusu varsa ..

Kiracı, zamanı gelmiş bulunan ancak ödenmeyen kira alacağı için, 6 ay ve daha uzun süreli kira sözleşmelerde 30 gün, daha kısa süreli sözleşmelerde 6 günlük süre verir ve kira parasının ödenmesini ister (ayrıca ödememe nedeniyle kira süresi sonunda sözleşmeyi feshedeceğini de belirtir, ödenmeyen kira parası ihtarda mutlaka gösterilmelidir) Kira borcunun ödenmemesi halinde ihtarda belirtilen sürenin dolması ile sulh hukuk mahkemesinde tahliye davası açılabilir.

Kiracı, zamanı gelmiş bulunan ancak ödenmeyen kira alacağı için, 6 ay ve daha uzun süreli kira sözleşmelerde 30 gün, daha kısa süreli sözleşmelerde 6 günlük süre verir ve kira parasının ödenmesini ister (ayrıca ödememe nedeniyle kira süresi sonunda sözleşmeyi feshedeceğini de belirtir, ödenmeyen kira parası ihtarda mutlaka gösterilmelidir) Kira borcunun ödenmemesi halinde ihtarda belirtilen sürenin dolması ile sulh hukuk mahkemesinde tahliye davası açılabilir.

En baştaki kiracı değil, kiraya veren olacak. yanlış olmuş.

Back
X