Lanet olası tiktok uygulamasi

kimbilir kimlerin resimlerinin arkasinda ciktik :/
orda burda herkesin telf. elinde bir selfie resim cilginligi.

bende sinir oluyorum hele o koca koca kadınların oralarını buralarını ( açık açık yazamıyorum ) sallamalarına ifrit oluyorum..birde şalvar .uzun don .tayt giyinmyorlarmı tam geliyorlar...yahu bunların kocaları yokmu gözleri görmüyormu..tanımadığı insanlar adamlar gelip acayip acayip yorum yazıyorlar...
bulaşmayın bu çirkeflere...eğer kötü bir durumda görmüyorsanız..kadının kocasınında hoşuna gidiyor galiba töbeeee töbeeee

Konunun altında tiktok reklamı tesaftemu yoksa tiktok sizinle kafa mı buluyor . Neyse konuya gelecek olursak haklısınız .. Hiç kimse sizin izniniz olmadan sizi paylasamaz

Issiz turnusolu!
Bir de kimin kocaggggsiiii buuu,bu benim kocaggggmm'li versiyon var ki o kadinlarin kocasinin yerinde olsam "kimin kezbaniggg buuuu,bu benim kezbaniggm" diye bagiririm herhalde.
Nasil bir görmemisliktir yahu!
Konu basligi altina bir nereye kusuyoruz alt metinli yorumumu birakmadan edemedim.
Kimsenin igrenc emellerine alet olmak zorunda degilsiniz konu sahibi.
Tiktok uygulamasi pismanligi olsun insallah.

Merhaba hatunlar.
Öğleden beri canım aşırı sıkkın.
Rica ettim olmadı, ağız dalaşına girdim yine olmadı en sonunda kapısına dayanacagim ramak kaldı.
Bugün sabah eski okul velilerimizle bir kahvaltı organizasyonuna icabet ettim.
Gitmek istemesemde gidilecek mesafe uzak ve hava yağmurlu diye görüştüğüm bir kaç arkadaşım arabayla bizi götürür müsún diye rica edince kiramadim. Madem gidiyorum kahvaltıya da katılayim dedim.
Herşey iyi, hoş, güzel, eğlenceli geçiyor derken benim yanındaki gereksiz tiktok uygulamasından kendisini çekiyor ve arkasında da ben varım. Telefonu üst taraftan tutup çektiği için ben de görünüyorum haliyle ama farkında değildim taaaki WhatsApp durumunda paylaşana kadar.
Hemen kendisine yazdım lütfen durumdan kaldırır misin ben de arkanda görünüyorum kabak gibi deyince guldu ve akabinde yotubede bile paylaştığını soyledi.
O kadar dellendim ki derhal silmesini söyledim.
Bana karşılık olarak adam gibi rica et sileyim dedi.
Ulan bunun adam gibi ricası mi olur ?
Sil lütfen demişim zaten, ayaklarının altını mi opmeliydim acaba ?
Dedim yarına kadar sildin sildin, silmedin sonucu kötü olur deyince vayy efendim beni tehdit mi ediyorsun eşime söylersem taş taşın üstünde kalmaz demez mi ben sookkk !
Ben napayım şimdi bu arizaya der misiniz ?
En ifrit olduğum uygulama geldi beni buldu iyi mi !
Bende hi c ama hiç sevmiyorum heleki o tık tok mu ne onu. Kocası atom bombası atacak herhalde taş taş üstünde kalmayacağına gore:rolleyes:

Issiz turnusolu!
Bir de kimin kocaggggsiiii buuu,bu benim kocaggggmm'li versiyon var ki o kadinlarin kocasinin yerinde olsam "kimin kezbaniggg buuuu,bu benim kezbaniggm" diye bagiririm herhalde.
Nasil bir görmemisliktir yahu!
Konu basligi altina bir nereye kusuyoruz alt metinli yorumumu birakmadan edemedim.
Kimsenin igrenc emellerine alet olmak zorunda degilsiniz konu sahibi.
Tiktok uygulamasi pismanligi olsun insallah.
Ayyy sen cok yasa emi nasil guldurdun beni :)))) bende gordummm kocalarini satisa sunuyolar aldatilincada ahhh ah vahhh vah :) bizene senin kocandan .. bidr devamli bi g..t gosterme cabasi nedir anlamadim anlami neee :) soylenecek cokkk soz varda neysseee

Tiktok mu? :kusmuk:

Youtube reklamlarında çıkıp duruyordu, bi baktım neymiş neciymiş diye (Çünkü her şeyi bilmek zorundayım :KK70: ), dublajlı video çekme eğlencesiymiş. İzlediklerimden sonra, Aziz Nesin'i anarak uygulamayı sildim.

Online olarak bilişime yapın şikayeti geçin. Yerinizde olsam ben de öyle bi saçmalığın içinde zerrem görünsün istemezdim.

Verin savcılığa dilekcenizi hem izinsiz videonuzu paylaşması (birçok uygulamada) ve rica etmenize rağmen hem silmeyip hemde tehditten yargılansında görsün.

Resimleri de çekin delil olarak ekletin dosyaya.

Evet hallettik
Kendisi beni aradı ben ona savcılık felan deyince iyice düşünüp urkmus olacak ki.
YouTube'den eklememistim zaten dedi.
Nasıl inanayım sana dediğimde de baya bir yemin saydirdi çocuklarının üzerine.
İlkokul öğretmenimize kadar aksettirmis olayı terbiyesiz.
Sağolsun öğretmenimiz de beni haklı bulunca demek ki bu iyice tutuştu.

Evet hallettik
Kendisi beni aradı ben ona savcılık felan deyince iyice düşünüp urkmus olacak ki.
YouTube'den eklememistim zaten dedi.
Nasıl inanayım sana dediğimde de baya bir yemin saydirdi çocuklarının üzerine.
İlkokul öğretmenimize kadar aksettirmis olayı terbiyesiz.
Sağolsun öğretmenimiz de beni haklı bulunca demek ki bu iyice tutuştu.
Gözünüz aydın :)

Back
X