- Konu Sahibi _sekerpare_
merhaba herkese.bu forumda çok sık konu açan biri değilim.yıllardır sessizce takip ederim.derdimi nasıl anlatayım bilmiyorum.ben yapı olarak insanları seven sosyallikten hoşlanan,zaman zaman yalnız kalmak istediği olsa bile genelde yalnızlığı sevmeyen biriyim.normalde ben ben demeyi sevmem ama hatırnaz bir insanım.gel gelelim hep empati yapmak durumunda olan taraf olmaktan çok yoruldum artık.birinin çocuğu veye kendi hasta olsa ay hemen ariyim bir ihtiyacı var mı sorayım ,bir çorba yapıp götüreyim hep böyle oluyor.Bir arkadaşımı seviyosam eğer ona kalbimi veriyorum iki elim kandada olsa görüşme ayarlamaya çalışıyorum üstelik bir sürü sağlık sorunum olmasına rağmen.ama insanlardan ince düşünceyi bırak en ufak bir fedakarlık göremiyorum.Araya zaman giriyo aramıyorum bazen sınamak için ,bakıyorum kimsenin umrunda değilim.,ilişkilerimi hep benim gayretimle yürütüyorum .ölümlü dünya küslük olmasın kusursuz dost arayan dostsuz kalır boşver tavrı sana değildir şeklinde telkin ediyorum kendimi...Ama artık kırılmaktan ,anlamaya çalışmaktan çok yoruldum.Buraya niye yazdım bilmiyorum belki de çok doldum o yüzden.okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim