- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
tam da elmacık kemiğimde sivilce çıkmış yanyana 2 tane biri büyük bri küçük hem kötü duruyor hemde acıyor iltihaplı ne yapsam da bu lanet olasıcayı yarına kadar yok etsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taşıdın taşımasınada be ablacım burda bakan yok ki konuma canım acımasa zaten bdv a konu açmamkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum bilginize
canım,kuralları uyguluyorum bende : (taşıdın taşımasınada be ablacım burda bakan yok ki konuma canım acımasa zaten bdv a konu açmam
tam da elmacık kemiğimde sivilce çıkmış yanyana 2 tane biri büyük bri küçük hem kötü duruyor hemde acıyor iltihaplı ne yapsam da bu lanet olasıcayı yarına kadar yok etsem
ay dur deneyeyim hemen 2 ye kesip mi süreceğimben en güzel ama en kötü kokan önerim sarımsak !!
sivilceye sarımsağı sür sabaha ıyılesmıs olacak :))
evet kikikiki :)
yarn sabah haber ver ama sonucuuuuu :)
ben bazen soğan bazen sarımsak suruyorum :)
ıkısıde en dogal antiseptikler yemeside sürmeside ilaç ilaç :)
eczaneler kapanmış mıdır ya eczaneden bir ilaç var onu alsan çat diye iner sabaha...
yaktı ama ya :/
yaktıgına gore ıse yarayacak demekkııı :)
http://mutfaktamisafirvar.blogspot.com.tr/
ya ısmı ne ılacın? bana versenı zeczaneler kapanmış mıdır ya eczaneden bir ilaç var onu alsan çat diye iner sabaha...
clindoxyl mi öyle bişeydiya ısmı ne ılacın? bana versenı z![]()
tamam cnm sagolasnclindoxyl mi öyle bişeydi