• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet staj!!

Derinseda

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
64
2
13
Allahım bu iş yerine katlanamıyorum,sanki özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyorum.haftanın 3günü hiç geçmek bilmiyo.suanda işyetim stajerler köle gibi kullanılıyo.6hafta daha 3günden sayarsak 18gün daha buraya katlanmam gerekiyor.off sadece anlatmak paylaşmak istiyorum nasıl biter bu eziyet

staj zamanları genelde böyle geçer sevmeye ve işi öğrenmeye bakın
ne stajyerisiniz muhasebe falan mı ?

Büro yönetimi,işi öğretmiyorlarki sürekli fotokopi çekiyorum tarama yapıyorum.üniv bu bölümü okumıcam zaten

Sabır edeceksin canım başka türlü geçmez yoksa benim kardeşim de staj görüyor gerçi onun hiçbir şikayeti yok o çok memnun iş yerinden iş yeride ondan memnun :) ama kardeşim şuan okulda onlar pazartesi-salı okula gidiyor diğer günler görüyor stajını siz de haftanın başında görüyorsunuz heralde.
Allahım bu iş yerine katlanamıyorum,sanki özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyorum.haftanın 3günü hiç geçmek bilmiyo.suanda işyetim stajerler köle gibi kullanılıyo.6hafta daha 3günden sayarsak 18gün daha buraya katlanmam gerekiyor.off sadece anlatmak paylaşmak istiyorum nasıl biter bu eziyet

Cnm benmki de yalnizlik acisindan kotu geçmişti :) ama sürekli yatiodum telefonda knusuodum aksama kadar. erkeklere yaptiriodum isi.öyle bi imkanin yokmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Haftanın basından çarşambaya kadar gidiyorum.erkekte yokki bizim departmanın tek stajeri beni hukuk bölümü bide ben koşturuyorm tüm işlerine:/ sabır lazm her şeye sabrediyorum zaten yarimde askerde o durumdanda çok bunalıyorum

Back
X