LANET UYKU NERDESİN?

Merabalar herkese. Ben bir türlü oluşturamadığjm uyku düzenim için fikir almaya geldim. Bir türlü erken yatma alışkanlığı kazanamıyorum. Bir gün erken yatsam diğer gün geç yatıyorum.çalışıyorum gece uyuyamadığım için gündüz çok yorgun hissediyorum. Bazen gündüz uyumasamda gece uyuyamadığım da oluyor. Çok kaygılı bir insanım. Bir düşünce aklımı meşgul ettiyse uyumam çok zor oluyor. Ayrıca burun tıkanıklığı problemim de var. Nefes alamıyorum cidden. Bir sürü doktora gittim ama verdiği ilaçlar çözüm olmuyor. Ameliyatlık bir durum olmadıığını söylüyorlar. Düzenli bir uykuya çok ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
Melatonin hormonu eksikliği olabilir ama burun tıkanıklığı da büyük bir sebep. Uyku polikliniğine gitmeni tavsiye ederim.

Kafada düşünceler varken uykuyu anında etkiliyor
Kafaniza taktiginiz genel bir problem var mı?

Ben de böyleyim genelde. Kaygı bozukluğu çok önemli bir etken bunun için tedavi olursanız baya etkisini görürsünüz. Ben bir ara yoga ve meditasyon yapıyordum ve çok faydasını gördüm. Siz de kendinize iyi gelecek bir aktivite bulabilirsiniz belki. Olmuyorsa mecbur ilaç kullanmak lazım çünkü hayat kalitesini çok etkiliyor uyku bozukluğu. Her gece tam olarak bu moddayım işte :KK48::
2260481

Anason çayı deneyebilirsiniz çok iyi diyorlar henüz ben denemedim ama yarın denemeyi düşünüyorum.

Bir de şerbetçi otu var . Şerbetçi otunu bir kese içine koyar ve yastığınıza koyarsanız kokusu hakikatten uyku yapıyor.

Ben de böyleyim genelde. Kaygı bozukluğu çok önemli bir etken bunun için tedavi olursanız baya etkisini görürsünüz. Ben bir ara yoga ve meditasyon yapıyordum ve çok faydasını gördüm. Siz de kendinize iyi gelecek bir aktivite bulabilirsiniz belki. Olmuyorsa mecbur ilaç kullanmak lazım çünkü hayat kalitesini çok etkiliyor uyku bozukluğu. Her gece tam olarak bu moddayım işte :KK48::Eki Görüntüle 2260481
Allah ım aynı benn😀😀😀

Merabalar herkese. Ben bir türlü oluşturamadığjm uyku düzenim için fikir almaya geldim. Bir türlü erken yatma alışkanlığı kazanamıyorum. Bir gün erken yatsam diğer gün geç yatıyorum.çalışıyorum gece uyuyamadığım için gündüz çok yorgun hissediyorum. Bazen gündüz uyumasamda gece uyuyamadığım da oluyor. Çok kaygılı bir insanım. Bir düşünce aklımı meşgul ettiyse uyumam çok zor oluyor. Ayrıca burun tıkanıklığı problemim de var. Nefes alamıyorum cidden. Bir sürü doktora gittim ama verdiği ilaçlar çözüm olmuyor. Ameliyatlık bir durum olmadıığını söylüyorlar. Düzenli bir uykuya çok ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Pasiflora çayı iç rahatlatır uyku yapar

Back
X