• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanetolası enişte 2

vav123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
17
0
1
Diğer
Tekrardan merhaba hanımlar.
Bugün benden bir yaş büyük teyzemle bir araya geldik ve anlatmaya karar verdik. İkimizde aynı zamanda psikolog a gitmeye de karar verdik. Çünkü feci bir ruh halindeyiz. Tek sorunumuz nasıl bir üslupla teyzeme anlatılmalı? Ve kimsenin bilmemesini sağlamak zorundayız. Küçük bir şehirde yaşıyoruz ve ailemiz bu konuda çok katı. O pisliği yaşatmazlar, kan davasına gider bu iş. Ayrıca ayrıntıları anlatmalı mıyız teyzeme? Daha fazla beklemek istemiyorum. Bu hayırlı ayda yaşanmasını istemezdim ama vücudum bile kaldırmıyor artık. Titremeler başladı o anı düşündükçe tekrar tekrar yaşıyorum. Lütfen yardımlarınızı, fikirlerinizi esirgemeyin.

Ilk baş annenize anlatmalisiniz durumu acil olarak. Sonra annenle birlikte teyzene durumu acik açık anlatacaksiniz. Sonrasi allah Kerim

Adamin mutlak surette ceza almasi lazım ama duyulmadan nasıl olacak onu bilemedim. Teyzenin olayi kabullenmesi lazım ilk olarak

Ilk baş annenize anlatmalisiniz durumu acil olarak. Sonra annenle birlikte teyzene durumu acik açık anlatacaksiniz. Sonrasi allah Kerim

Dün gece anneme anlattım. Annem teyzemin kendisine zarar vermesinden korkuyor ayrıca eniştemi öldürmekle tehdit etmek istiyor. Dün geceden beri kendini kaybetti. Daha fazlasını kaldıramaz.

Allah yardimciniz olsun. En dogrusunu yapiyorsunuz bence de anlatmalisiniz. Isterse inanmasin ama en azindan anlatmis, icinizi bir nebze olsun sogutmus olursunuz. Ustelik iki kisi oldugunuz icin inanmama gibi birsey olacagini sanmiyorum.

ayrıntılarıyla anlatın çünkü yüzeysel olarak anlatırsanız teyzeniz yanlış anladığınızı düşünebilir.kabullenmek istemeyecektir büyük ihtimalle, kocasına bunları konduramayacaktır ilk başta.

Zor durumdasınız çevre tepkisi aile kopukluğu olabilecek herşeyi göze almalısınız anneniz biliyorsa iyi o ne diyorsa öyle yapın öyle uzaktan rezil edin vs ile olmuyor

gec kalinmis bir gercegi su yuzune cikararak cok buyuk olaylarin dugmesine basacaksiniz... seneler sonra ogrenilen gercekler fena can yakacak rabbim sizleri korusun. allah ablanizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gec kalinmis bir gercegi su yuzune cikararak cok buyuk olaylarin dugmesine basacaksiniz... seneler sonra ogrenilen gercekler fena can yakacak rabbim sizleri korusun. allah ablanizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşke geç kalmış olmasaydık ama çok kötüydük anlatamadık utandık. Küçüktük. Suçlu biz olurduk diye ikimizde birbirimize engel olduk.

anlatırsanız teyzeniz nasıl tepki verir inanır mı inanmaz mı bilmiyorum ama 2 kişi birden aynı şeyi söyleyince bi düşünür en olmadı artık aynı ortama girmek zorunda kaldığınızda size gülüp hiçbirşey yokmuş gibi davranamaz size yaklaşamaz sizde o pişkince tavırları çekmek zorunda kalmazsınız,arayıp ölümle tehtit etmeyin ettirmeyin, haklıyken haksız olursunuz dava açar suçlu olursunuz kaydeder kayıt ister vs .. akılcı olmak lazım öfkeyle kalkan zararla oturur.

Son düzenleme:
Back
X