Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ELISCIM merhaba bu ayda olmadı bugun adet gordum belkı bır umut dıyordum ıste esımle konustum bu aksam senınde verdıın cesaretle bayram sonu laparaskopi olmaya kesın karar verdım ınsalah bende senın gıbı hemen sonunc alırım canım dualarında benı unutma
ayyyyy cok saol arkadasım :1hug:bana moral kaynağı oluyorsun söz canım sabırla beklıcema.s IYKI VARSINa.s. IYIKI VARSINIZ:enbuyukkk:unutmam bitanem dualarim hep seninle bilmis ol.....iyisallah sende benim gibi hemen kalirsin,,ama kalmazsanda uzulmek yok tamanmi:mymeka:ben ikinci ay kaldim sen ucuincu ay kalirsin.....sozmu..........Allahimdan dilegim 2009 a hamis girersin.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyyyy cok saol arkadasım :1hug:bana moral kaynağı oluyorsun söz canım sabırla beklıcema.s IYKI VARSINa.s. IYIKI VARSINIZ:enbuyukkk:
İyi geceler kızlar...
Bende laparoskopik ameliyat oldum 3 ay olucak, oluş sebebim sizlerden oldukça farklı dış gebelik ve 6cmlik kist. Doktorun dediğine göre hiç bi sorun yok ameliyat mükemmel geçti...
Buraya kadar herşey normal...
Doktorum ameliyattan sonra doğum kont hapı verdi 2 kullanmam gerektiğini söyledi, kullandm ve bıraktım yine herşey iyi...
Şu an ameliyattan sonraki üçüncü adetimi olmam gerekiyordu (yada bebiş olması tabi) ikiside yok...
Yok diyorum çünkü bir haftadır 4-5 tane gebelik testi yptım ucuzundan pahalısına kadar...
Stres yapmadığımı zannediyorum ama farkında olmadan yapıyormuyum bilmiyorum tabii..
Biraz daha bekleyip doktora gideyim değilmi...:çok üzgünüm:
İyi geceler kızlar...
Bende laparoskopik ameliyat oldum 3 ay olucak, oluş sebebim sizlerden oldukça farklı dış gebelik ve 6cmlik kist. Doktorun dediğine göre hiç bi sorun yok ameliyat mükemmel geçti...
Buraya kadar herşey normal...
Doktorum ameliyattan sonra doğum kont hapı verdi 2 kullanmam gerektiğini söyledi, kullandm ve bıraktım yine herşey iyi...
Şu an ameliyattan sonraki üçüncü adetimi olmam gerekiyordu (yada bebiş olması tabi) ikiside yok...
Yok diyorum çünkü bir haftadır 4-5 tane gebelik testi yptım ucuzundan pahalısına kadar...
Stres yapmadığımı zannediyorum ama farkında olmadan yapıyormuyum bilmiyorum tabii..
Biraz daha bekleyip doktora gideyim değilmi...:çok üzgünüm: