LAPARASKOPİDEN SONRA HEMEN HAMİLE KALAN VARMI?

mucizem ol

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
295
171
23
Arkdaşlar laparaskopiden sonra hamile kaldınız mı ne kdar süre sonra kaldınız destek olur musunhz

Merhaba canım bem laparoskopi ile kist ameliyatı oldum ocakta.. nisanda kimyasal gebelik geçirdim. Şuan 6 haftalık gebeyim tekrardan.. yani 10 ay sonra falan şuan sağlıklı görünüyor.. Ümidini yitirme zamanı vardır dedim ben hep❤

Mesajın moral oldu bana. Ameliyat oldum korunmadım hiç hamile olabilme ihtimalim varmıdır inşallah

Doktor dedi ameliyattan sonra adet olunca gel tahlil yapalım ilaca başlarız felan ama inşallah adet olmam hamile olurum

Laparoskopi işlemi nasıl zormudur bende olacağım öteki ay bende hsg filmi çekildi bilateral geçiş+ kavite dolum defekti yazıyor geçiş minimal yazıyor histereskopi de olabilirim

Laparoskopi işlemi nasıl zormudur bende olacağım öteki ay bende hsg filmi çekildi bilateral geçiş+ kavite dolum defekti yazıyor geçiş minimal yazıyor histereskopi de olabilirim
Hsg oldum ben geçen yıl canım tüplerim kapalı dendi bu yıl başka doktora gittim iyi ki de gitmişim laparaskopi önerdi 19 ekimde oldum tüplerimin açık oldugunu söyledi doktor videosunuda attı zaten bana çok şükür. Bi gün hastanede kaldm ertesi sabah çıktım anestezi altında oldugu için hissetmedim sadece uyanınca agrı oldu. Ameliyattan sonrada korunmadık eşimle test yaptım çift çizgi çıktı kan tahlilindede pozitif çıktı bakalım yarın doktora gitcem inşallah hersey olumludur dua et bana benimde duam sizlerle.
Sana tavsiyem laparaskopi ol bence

Back
X