- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
ya birşey sormak istiyorum ... bakın ablalar hepiniz ablalarımsınız bana yardımcı olun benim çok büyük korkularım var ... 21 yaşındayım adet görmeye 8. sınıfta başladım yani 14-15 yaşlarında hiç bir zaman düzenli adet görmedim kaç defa doktora gittim ilaç tedavisi yaptılar 6 aylık yasmin bi 6 aylık da diane 35 ondan verdiler ama bi işe yaramadı. hiç bir zaman adet sancısı çekmedim ama bu 2 3 senedir falan adet olunca değil ama normal günlerde de ara ara bi ağrı giriyo kasıklarıma sonra o ağrı aşağı doğru iniyo ya öyle pis bir acı çekiyorum ki sanki ayıp sölemesi bi tarafım yırtılacakta birşey çıkacak gibi hissediyorum kıpırdayamıyorum kalıyorum öyle taa ki geçene kadar ya acaba bu ne oluyo bilemiyorum ve çok korkuyorum bi kaç yerde bu duruma denk geldim bir kaç kişiden duydum infertilite veya rahim kanseri falan denmiş ya bir daha çocuğum olmazsa çok korkuyorum bu yüzden gidip doktora da soramıyorum ne yapmalıyım akıl verin arkadaşlar lütfen ... bu arada bekarım ...
hayatım bize sorduğun gibi gidip doktorada sorabilirsin.böyle böyle ağrılarım var diye o sana bir yol gösterecektir.ben bekarken çok sancı çekerdim ölcek gibi.bişe yok dedi doktorlar.doğum kontrol hapı verdiler bide kan ilacı içmedim.ama şimdi çocuğum olmuyor.belkide doktorları iyi dinlemek lazım ne bilim...