• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laparoskobi olanlar

ya birşey sormak istiyorum ... bakın ablalar hepiniz ablalarımsınız bana yardımcı olun benim çok büyük korkularım var ... 21 yaşındayım adet görmeye 8. sınıfta başladım yani 14-15 yaşlarında hiç bir zaman düzenli adet görmedim kaç defa doktora gittim ilaç tedavisi yaptılar 6 aylık yasmin bi 6 aylık da diane 35 ondan verdiler ama bi işe yaramadı. hiç bir zaman adet sancısı çekmedim ama bu 2 3 senedir falan adet olunca değil ama normal günlerde de ara ara bi ağrı giriyo kasıklarıma sonra o ağrı aşağı doğru iniyo ya öyle pis bir acı çekiyorum ki sanki ayıp sölemesi bi tarafım yırtılacakta birşey çıkacak gibi hissediyorum kıpırdayamıyorum kalıyorum öyle taa ki geçene kadar ya acaba bu ne oluyo bilemiyorum ve çok korkuyorum bi kaç yerde bu duruma denk geldim bir kaç kişiden duydum infertilite veya rahim kanseri falan denmiş ya bir daha çocuğum olmazsa çok korkuyorum bu yüzden gidip doktora da soramıyorum ne yapmalıyım akıl verin arkadaşlar lütfen ... bu arada bekarım ...

hayatım bize sorduğun gibi gidip doktorada sorabilirsin.böyle böyle ağrılarım var diye o sana bir yol gösterecektir.ben bekarken çok sancı çekerdim ölcek gibi.bişe yok dedi doktorlar.doğum kontrol hapı verdiler bide kan ilacı içmedim.ama şimdi çocuğum olmuyor.belkide doktorları iyi dinlemek lazım ne bilim...

beblona cnm netten hemen çıkmak zorundayım yazının bi kısmını okudum yrn okur okumaz sana cvp vericemmm

hayatım bize sorduğun gibi gidip doktorada sorabilirsin.böyle böyle ağrılarım var diye o sana bir yol gösterecektir.ben bekarken çok sancı çekerdim ölcek gibi.bişe yok dedi doktorlar.doğum kontrol hapı verdiler bide kan ilacı içmedim.ama şimdi çocuğum olmuyor.belkide doktorları iyi dinlemek lazım ne bilim...

ya kötü birşey söyler die çok korkuyorum bide bizim memlekette öle iyi doktor yok hepsi yeni mezun doktorlar ilgilenmiyolarda ankarada yada istanbul da doktora gidecem ama bizimkiler ben nereye onlar oraya onlarla yapmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum :(

birde bu tüplerin kapalı olduğunun belirtileri nelerdir yani neler yaşadınız nasıl doktora gittiniz falan

selam kızlae ben şubat ayında laparoskobi ve histereskobi ameliyatını aynı anda oldum,korkulacak hiçbirşey yok.ben ameliyat olduğum gün hastaneden çıkıp evime gitmiştim ancak beni tek zorlayan şey ameliyat sonrası çektiğim gaz sancısına benzer şey oldu,ameliyat sırasında size hava veriyorlar işte o şişkinliğin sıkıntısını yaşadım biraz ama ağrılı birşey değil,korkulacak birşey yok.ben hala hamile kalamadım,dilerim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.ve tabii bende.AMİN.
bende ekim oldum 1yıl olucak 19gün sonra ama hala bebeişim yok.çünkü eşimde sperm hareketliliği düşük bendede aşırı yumurta tembelliği var
bende mart ayında laparoskopi oldum tüpümün biri alındı...ameliyat sonrasında tek sıkıntım gazdı ama korkunçtu 3gün çektimm..bol bol yürüyün ameliyat sonrası...
dikişlerim alınmadı bnm kendiliğinden düşecek dedi dr. ve tam 1 aysonra düştü 6ay geçti ve izlerim yok denecek kadar az ilerleyen zamanda hiç kalmayacak sanırım...
rabbim inşş rast getirir cnm doğal yollardan gelir bebeişin
ya birşey sormak istiyorum ... bakın ablalar hepiniz ablalarımsınız bana yardımcı olun benim çok büyük korkularım var ... 21 yaşındayım adet görmeye 8. sınıfta başladım yani 14-15 yaşlarında hiç bir zaman düzenli adet görmedim kaç defa doktora gittim ilaç tedavisi yaptılar 6 aylık yasmin bi 6 aylık da diane 35 ondan verdiler ama bi işe yaramadı. hiç bir zaman adet sancısı çekmedim ama bu 2 3 senedir falan adet olunca değil ama normal günlerde de ara ara bi ağrı giriyo kasıklarıma sonra o ağrı aşağı doğru iniyo ya öyle pis bir acı çekiyorum ki sanki ayıp sölemesi bi tarafım yırtılacakta birşey çıkacak gibi hissediyorum kıpırdayamıyorum kalıyorum öyle taa ki geçene kadar ya acaba bu ne oluyo bilemiyorum ve çok korkuyorum bi kaç yerde bu duruma denk geldim bir kaç kişiden duydum infertilite veya rahim kanseri falan denmiş ya bir daha çocuğum olmazsa çok korkuyorum bu yüzden gidip doktora da soramıyorum ne yapmalıyım akıl verin arkadaşlar lütfen ... bu arada bekarım ...
cnm ben 4.sınıfta adet oldum.ortaokulda benden yeşil renkte akıntı geliodu ve kasık sancılarım vardıı.lise 1de aşırı dercede mantar oldumm.bekarken doktorlar pek bi tedavi uygulamıyorlar.bu korkularını bırak benimde adetlerim düzensiz ama her ay olurum günüm 3le 20gün arası geçer.ablamsa 2 3 ayda bir adet görür oda damla damla görür ama onun bebekleri hemen oldu.allah verirse her harukalde verio cnm inanki bunlar bahaneee.onun için nolur kendini şimdiden üzme
bizim bi yakınımzıda senin gibiydi meğer onun kisti varmış kızcağız adet olunda ağlamaktan bi hal olurdu ameliyat oldu biraz uğraş sonrası gebe kaldı.yukarda söyleediğim ablamda bekarken ağlamaktan ölürdü adet sancısı yüzünden ama ablamın bebeği oldu
ya kötü birşey söyler die çok korkuyorum bide bizim memlekette öle iyi doktor yok hepsi yeni mezun doktorlar ilgilenmiyolarda ankarada yada istanbul da doktora gidecem ama bizimkiler ben nereye onlar oraya onlarla yapmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum :(

birde bu tüplerin kapalı olduğunun belirtileri nelerdir yani neler yaşadınız nasıl doktora gittiniz falan

hangi şehirdesin cnm???tüp tıkalılığının hiç bir belirtisi yok ancak rahim filmiyle ortaya çıkıoo.

benim kuzenimin yüzünde erkek gibi sakalları var.hormonları bozuk kilolu ama o evlendiği ay egbe kaldıı.doktor bekarken çoçuğun zor olur demiştiii.herşey takdiri ilahiii

kızlar okuyan olur die yazmak istedim ben bütün tedavileri bırakıppp çok youn olduğum ve koşuşturduğum bir ayda ameliyattan 2 yıl sonra kendiliğimden gebe kaldım malesefkii bebeğimin2.5 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldumm.ama bu bile bi umuttt benim ve benim gibiler için.

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ve en sonunda bende bu siteye üye olup tecrübelerimi paylaşmak istedim.
22.10.2010 tarihinde bende laparoskopi ameliyatı geçirdim. sağ yumurtalığımda 7cm lik bir kist vardı. o gün ameliyatım o gün saat 15:00 da ameliyata girdim odaya gelişim 18:00 ı buldu. ameliyatım bir saat 45 dakika sürmüş. sol tarafta tüplerin yanında 4cmlik bir kist varmış oda alınmış. tüplerim kontrol edilmiş.uyanmam odama alınmam toplam 3, 3,5 saati buldu. daha sonra çok bi ağrı sızı hissetmedim.antibiyotik ve ağrı kesici yaptılar. hastanede 2 gün kaldım. onunda sebebi:
ameliyatımı öğleden sonra olmuştum ertesi gün 24 saati doldurmadığım için doktorum bir gece daha kalmamı tavsiye etti.
4-5 gün az bir şekilde kanamam oldu o da normalmiş. omuzlarımda ağrı oldu o da normalmiş.
şu anda hiç bir sıkıntım yok çok şükür.
bence kolay bir ameliyattı, zaten genel anestezi olduğu için hiç bir şey hatırlamıyorsun. ben deliklerimi :) görmesem inanmıcaktım.
hepinize acil şifalar dilerim.
benim içinde şimdi sıra bebekte:)

bu ameliyattan sonra hamile kaldınızmı merak ettim galiba bende olucam araştırıyorum şimdilik

Back
X