Laparoskopi ameliyatından sonra hamile kalanlar varmıııııııııı

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
[sıze=3]ben 5 ay önce laparoskopi ameliyatı oldum çok zor geçti benm için [/sıze][sıze=3].
Ama adetlerim hep düzene girdi.
3 ay da 1 oluodum çok sitresli oluyordum.
Her ay gebelik testi yapıodum .
Ama sonu hüsran ve üzüntü
[/sıze]
:26:[sıze=3] .
Temmuzda oldum kis kalıntıları içinde 1 ay doum kontrol kullandım.
Ama 4 aydır bekliyorum bebeğim daha gelmedi
[/sıze]
[sıze=3].
Doktoruma yumurta takibi için gidiyorum.
Kızımgelme bekle biraz olucak dio . Bilmiorumm yaa çok takıorum rahat olamıorum . Laparoskopi den sonra hamile kalan bayanlar vardır mutlaka yazsınlar beni sevndirsinler nolur öptümmm hepiniziii
[/sıze]

laparokopi ameliyatı ne için olmuştun acaba ? doktor ne kadar zaman korunma önerdi?

laparokopi ameliyatı ne için olmuştun acaba ? Doktor ne kadar zaman korunma önerdi?
canıminanki adını bilmiorum ama doğuştanmş ve bi yag tabakasıymış doktorum öle dedi. Saçgibi bişi simsiyah falan bilmiorum ki tatlım dosyamıda almadım ocakta gittiğimde alıcam hastaneden .. Korunma 1ayoldu oda kis kalıntılarıiçindi yasaklamadı yani hiçç

dermokist gibi birşeymiş seninki, geçmiş olsun. peki senin göbek bölgen ne kadar sürede iyileşti, yaraların kapandı mı ?
ben 7 aralıkta ameliyat oldum ,benimki dış gebelik nedeniyleydi, benim dikişlerim yeni yeni erimeye başladı. dikişler iyileşene kadar ilişki yasak. 2.5 saat sürmüş ameliyatım. sonrasıda sıkıntılıydı. ve benim hala göbişim şiş içerideki gazın bir kısmı kaldı.

senin tüplerine bakılmış mı acaba? kisti alırlarken normalde tüpler açık mı bir problem var mı diye bakıyorlar. laparoskopiden sonra tüplerde problem yoksa yapışıklık gibi 6 ay 1 yıl içinde hamilelik oluşuyormuş , bu şekilde çok insan varmış :)
hamilelik şans işi. kiminin şansı hemen güler kiminin ki çok sonra güler :)
tez zamanda hamile kalmanı dilerim :)

CANIM HEMEN CEVAPLAYIM. hemen hemen20 gün olmuş baya olmuş tatlım. çünkü ben 10 günde toparlandım .10 ve 15 gün sonra gobek deliğimdeki dikiş kendi düştü . dikişleride 10 gün sonra 15 gün sonramı ne kasıklarımdakileri kesti. dediğin gibigaz çok geç gidio ben iyileşene kadar kalmıştı.aynen tüplere bakılıyor ameliyat sırasında benmki açıktılar. aynen tatlım biliiorum hamile kalablceğimi amaçok zamn geçmesinden korkuorum zaten temmuzda 1 senem doluo az kaldı yani desenekız :):):)):

he bide canım yaralarım geçti kasıklarımdakiler çok az pembe çizik gözüküo ama ben rahatsız olmuorum

he bide canım yaralarım geçti kasıklarımdakiler çok az pembe çizik gözüküo ama ben rahatsız olmuorum

bende izlerden falan rahatsız olmam. benimde 1 yıl yeni doldu. hoş 2 kere gebelik geçirdim. 1 i 6 haftalıkken kendi düştü , diğeri ikiz dış gebelik oldu onuda ameliyatla alındı. talihsizlikleri 1 yıl içinde yaşadım. olacağı varmış dedim. ameliyat sonrası bebek istemiyorum dedim şimdilerde yine bir heveslenme oldu ama 3 ay korunun dediler bana , rahim kendini toparlasın diyeymiş, hoş kürtaj yaptılar onun için korunma vermişlerdir bana .

şu yaralarda iyileşse rahatlayacağım. birazda geç iyileşmesinin sorumlusu benim. batikonu yara yerlerinin üzerinde bırakmışım. oda tabaka halinde kurumuş , iyileşmeyi geciktirmiş. sağlık ocağında pansumana gittim. hemşire bu göbekteki bölgeyi suyla temizleyin el değdirmeden dedi batikon aksın diyeymiş. sonra hafiften gazlı bezi ve batikonu hafiften değdirerek pansuman yapın dedi. ıslak bırakmayın hızla iyileşir dedi. doktorumda artık batikonu bırak kaç gün olmuş dedi. şimdi kabuklu yaram atmak üzere. sorunsuz reglde olsam süper olacak.

canım sen de gebe kalma problemi yokmuşki maşşllhh çatır çatrkalmışın yani ikiz falan .. ne ğüzel ama talihsizler yaşamışın tabi tatlm allah sabır versin sanada. aaahhh canm istemioruz dienden korkcan he bende öle diodum ama içim hiç öle demio benm doktorumda zaten 3 ay senin dinlenme sürendi dedi acele etme dedi. kürtaj olanlar daha çabuk hamile kalıo muş tatlm
iyileşir tatlım şeker hastası falan değilsen iiyileşio cok cabuk ayyy bwenm karnm çok ağrımştı tabi iğne vurulduğum için çekmedim.
batikon ne yaw bana öle bişi vermedi benm ameliyattan sonra su geçirmeyen banttan yapıştrdılar mikrop kaptırma dedi hoş ondan mikropta geçmez zaten . yıkanmaya bile korktum . ama doktorum hiçç takma dedi git yürüyüşlere istediğini ye iç 1ay sonra denize git gez falan dedi 10 ğün sonra yapştrdığı şeide çıkardı ohh benm çok rahat geçti ya .. ama ameliyattan önce asla ameliyatımı araştrmadım videolarıislemedim yoksa tansiyonum çıkardı o ğün ameliyata almazlar dı zaten ben ödlek

Bennn kist ve dış gebelikten dolayı oldum ve 2kere hamle kaldım ama bbklrm dştüki

Kızlar ben bugün rahim filimi cwktirdim laporiskopi İstesi Dr tüpler açılması ve yapisikmis laporiskopi olucam ondan snr gebelik ihtimali varmı tüp bebekmi yapmam gerekiyor hepinize sevgilee

Ameliyat oldunuzmu bende olmayı düşünüyorumda ama korkuyorum ameliyattan

Kızlar ben bugün rahim filimi cwktirdim laporiskopi İstesi Dr tüpler açılması ve yapisikmis laporiskopi olucam ondan snr gebelik ihtimali varmı tüp bebekmi yapmam gerekiyor hepinize sevgilee
Canim sen ameliyat oldunmu bende olmayı düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…