Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
laparoskopi olacağım tek tüpüm tıkalı bu konuda bilgisi olanlar süreci anlatabilir mi:
ben manisadyım ama izmire gelip gıdıyorum.izmirde oldum ameliyatımıda.tüplerın biri tıkalydı,acıldı ameliyatla.dktor bu ay için asılama ya gel dedı ama,biz problem kalmadıgı icin biraz daha beklemeye karar verdık.bilmiyorum ama ins pişman olmayız,asılama deneyimlerini paylas lütfen.hayırlısı olur hakkımızda inş...
teşekkür ederim arkadaşlar ben forumda yeniyim açtığım konuyu bulamamıştım. ben de oldum ancak benim iki tüpümde açıkmış boşuna oldum yani artık önümüzdeki ay aşılama deneyeceğim sizlerde durum nedir. ben izmirdeyim. siz nerelerdesiniz
benim dr laparoskopiyi riskli olduğunu tüplere zarar da verme ihtimali bulunduğunu söyledi
şimdi aklım karıştı belki benim hsg de kendimi sıkmaktan kapalı göründü
ama öyle olsa yeniden ilacı tazyikli verdiğinde açılacak olsa açılırdı, nasıl sola birazcık açıldı dedi dr
offfff çok zormuş
laparoskopi olamam
o zaman herkes anlar bebek için uğraştığımı
ben yarın aşılama için ilk randevuma gideceğim. yazarım sana da ben izmirde smyrna da oldum sen nereye gidiyorsun hayırlısı olur işlh.
canım kendine iyi bir doktor bul ben oldum rahatta geçti şu an aşılama için iğneleri oluyorum. yarın tekrar kontrole gideceğim. kendini sıkmakla alakası yokmuş ama ilaç girdiğinde bazen kanal kasları tepki verebiliyor muş. benim en azından içim rahat sen de rahatlarsın yaptırırsan bu arada herkes anlar demişsin kimseye takılma benim kimse umrumda değil işin açıkcası ayrıca bu kimseyi ilgilendiren bir durumda değil ben herkese anlatıyorum herşeyi olduğum her aşamayı ailem den çalışma arkadaşlarıma kadar açıkca anlatırsan seninde üzerinden saklama gerginliği kalkar. çünkü normal yolla hamile kalamazsan eğer bir de çalışıyorsan sık sık izin alman gerekecek her seferinde farklı bir yalan uydurma stresine girmedim yeterince stresimiz var bence takma kimseyi yolun açık olsun canım takıldığın bişey olursa yaz bana görüşürüz:))