Aşılama Laparoskopi oldugum ay hamile kalabilirmiyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Heycanli anne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
133
100
103
Arkadaslar merhaba
Ben 2.asilamami oldum ve bugin negative oldugunu ögrendim
5temmuzda ön görüsmeye gidicez laparoskopi icin
6temmuzdada ameliyatini olcam nasipse
Sorum su;
Laparoskopiyi oldugum ay hamile kalma sansim warmidir olanlar tecrube edinenler lütfen cevap verebilir misiniz?

O ay kalmak önerilmez bence anestezi alıyorsunuz vücudunuz bikere bunu atmalı ve bir iki ay kendinize dinlenmek için vakit ayırın.

Laproskopi ameliyati oldum bende.ondan once iki tup iki asi negatif di laproskopi den sonra ki bir yil da yumurta takibi ile hamile kaldim ilk denemede hemde.iki kizim var simdi uc bucuk yas ve bir yas.laproskopi ise yariyor gercekten daha once olmadan tup yaptigim icin cok pisman oldum.benimki tup lerim kapali cikmisti rahim filminde.rahim filmi cekildimi peki ona gore laproskopi yapilir.esinin de spermiyogrami yapilsin sakin ihmal etme.insallah hemen hamile kalir yavruna kavusursun.ameliyatin ikinci ayi hamile kalabilirsin sorun olmaz..

Laproskopi ameliyati oldum bende.ondan once iki tup iki asi negatif di laproskopi den sonra ki bir yil da yumurta takibi ile hamile kaldim ilk denemede hemde.iki kizim var simdi uc bucuk yas ve bir yas.laproskopi ise yariyor gercekten daha once olmadan tup yaptigim icin cok pisman oldum.benimki tup lerim kapali cikmisti rahim filminde.rahim filmi cekildimi peki ona gore laproskopi yapilir.esinin de spermiyogrami yapilsin sakin ihmal etme.insallah hemen hamile kalir yavruna kavusursun.ameliyatin ikinci ayi hamile kalabilirsin sorun olmaz..
5temmuzda gidip konuscaz rahimden bakacaklarmis once sonra gerekirse laparoskopi olcak sanirim cok bi bilgim yok 5inde ögrencem neler olacagini insallah biran önce hamile kalirim

Arkadaşlar benimde yarın ameliyat olalı bekleme suresi bitiyor benim sol tupume kalın bağırsak dolanmış o acildi sağda da dogustan olaan sana hic bir zarari olmayan kis vardi onu aldik ve tuplerinden sivi gecisi zor oldu kapaliydi yani deei hsg filmimde acik cikmisti daha 2 ay once boyle şuan iyiyim çok sukur dun kaçamak yaptık :olamaz: bir iki gün erken oldu ama kendimi iyi hissettiğim için inşallah bir zararı olmaz:olamaz: şu konuda da kafam karisik sizden bu ameliyat i olan var galiba doktor 15 gun iliski yasak dedi 15 günden sonra adet gelene kadar korunmalı mi ilsiki olacak dedim yok dedi ama dikişler için muayene ye gittiğimde de senden 6 ay içinde gebelik bekliyorum dedi ben dedim adet düzensizliğim var zaten bu ay es geçilmiş oluyor bakalım adetini takip et zamanında mi gelecek dedi ama benim yumirtlamam gec oluyir yani tam şu sıralara denk gelecek gibi yani aklıma takıldı ameliyat ta yumurtalıklar narkozdan etkilendiği için zararlı mı olur o yüzden mi es geçiyoruz dedi korunun da demedi hani olacak diye değilde ya gebelik olursa :KK17:kafamda deli sorular:110:

Back
X