laparoskopi sonrası adet gecikmesi....

ELha2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
521
9
96
kızlar kasım 22 sinda adet olmuştum en son 1 aralıkdada laparoskopi ameliyatı oldum..fakat hala adet olmadım 2 ay olucak nerdeyse laparoskopi olanlar lütfen cvp verin sizde adet sorunu yaşadınızmı ....

kızlar kasım 22 sinda adet olmuştum en son 1 aralıkdada laparoskopi ameliyatı oldum..fakat hala adet olmadım 2 ay olucak nerdeyse laparoskopi olanlar lütfen cvp verin sizde adet sorunu yaşadınızmı ....

Selam arkadaşım ,

Önce geçmiş olsun.Bende yıllar önce laparoskopi ameliyatı olmuştum hemde 2 kere ama adet düzenimde hiç bir problem olmadı bence sen hiç vakit kaybetmeden biran önce doktora git 2 ay uzun bir süre bu zamana kadar niye bu kar bekledinki.Birde sen niye laparoskopi ameliyatı oldun?

öncelikle geçmiş olsun, ben bir yıl ara ile iki defa laparaskopi ameliyatı oldum. dış gebelik oldu ve tüplerim alındı. ve her ikisinde de ameliyattan 5 gün sonra ağrılı adet oldum. adet kanamam kısa ve az oldu ama rahim kalınlığı inceldi. dolayısı ile onu adet saydı doktor.

laparoskopi ve histeroskopi operasyonları sonrası bir ay geçti bende tam olarak adet oldum diyemem.operasyon sonrası adet olmam gereken zamandan birkaç gün sonra başladı fakat sadece 1 gün sürdü ve kesildi.Kasıklarımda şişkinlik ve ağrı hissediyorum sanki adet sancısı gibi bu beni aşırı sinirli ve agrasif yaptı.şu an patlamaya hazır bomba gibiyim? doktorum sadece normal bekleyelim diyor ama benim içim içime sığmıyor.

kızlar, laparoskopiden sonra adetim 3 gün gecikti ama olmuştum. bu ay da gecikti. acaba bu gecikme normal mı

Benimde iki ay olucak ameliyat olalı bndede rahimde perde vardı gebelik olmuyordu o yüzden ama iki ay oldu ameliyat olalı adetim geçeli dört gn olsu bnde anlamadm neden böle oldu yardımcı olucak kimse ykmu acaba doktrlar normal diyip duruo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…