Laparoskopi sonrası hamilelik şansları

• Konu Sahibi Konu Sahibi ankara101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ankara101

Ziyaretçi
ben 3 defa tüp bebek yaptırdım 1.amerikan hastanesi ikinci şifa hastanesi ve üçüncüsü de istanbul tüp bebek merkezinde olmak üzere.1. ve 3. tüp bebek denemelerinde hamile kaldığım halde hamileliğin birinci ayında düşükler yaşadım. Daha sonra Ankarada Prof. Kutay Biberoğluna muayeneye gittim. Kutay beyin yapmış olduğu tedavi amaçlı laparoskopi sonucu endometrizosis problemim çözüldü. Doktor bey 4 aylık bir deneme süresi verdi. Benim durumumda olanlar lütfen haberleşelim.....

canım bende laporoskopi oldum ama tüp bebek denemeden önce dr banada bikaç ay deneyin dedi ben evre 3 endo hastasıyım ve çikolata kistim 6 ay içinde tekrarladı seninki ne seviyede bilmiyorum ben zaman kaybettim bekleyerek.. bence hemen tüp bebeği düşün ilk denememde üçüz hamile kaldım ama malesef 3.5 aylıkken kaybettim bebeklerimi kaybedene kadar sağlıkları çok iyiydi birini sonlandırdım bu yüzden kaybettim ve sakın ikiden fazla transfer yaptırma ben bir iğne yüzünden onları kaybettim yani endometriozis beklenmemesi gereken bi hastalık bu bilgi umarım işine yarar allah yardımcın olsun biraz uzun oldu kusura bakma ben çok acı yaşadım kimsenin bu acıları yaşamasını istemiyorum sağlıklı tedaviler....

ınŞallah gebe kalırsın canım en kısa zamanda

beni takip eden doktor kutay bey 4 ay süre verdi daha sonra yanıma gelin dedi bende genellikle tüp bebek tutuyor fakat bir veya iki haftalıkken düşüyor bu düşükler beni çok yıprattı.acaba laparoskopiden sonra düşme tehlikesi yine olur mu?

canim sana kanda pihtilasma testleri yapildi mi? yaptirmadiysan mutlaka hemen yaptir derim, pihtilasma sorunu erken dusuklere neden olabiliyor. ve cozumu var.
her sey gonlunce olsun.

merhaba ben de laparoskopi ameliyatı gecirdim...6,5 cm lik kistim alındı.. tüplerimin tıkalı oldugu belirlendi.tüp bebek denedik ve şükürler olsun ki ilk denememde tutu şu an 6 haftalık...

merhaba ben de laparoskopi ameliyatı gecirdim...6,5 cm lik kistim alındı.. tüplerimin tıkalı oldugu belirlendi.tüp bebek denedik ve şükürler olsun ki ilk denememde tutu şu an 6 haftalık...

canım hayırlısı olsun alllah kucagına almayı nasip etsin darısı başımızaa
benimde tek tüp tıkalı kalamıyroum hamile 2 aya kadarda tüpe gececegim

laparoskopiden sonra hastanede yatan varmı bide fiyat öğrenebilirmiyim kızlar

ozaman bana çok dedi doktor 1350 die üniverstede bi arkadas 800 falan demişti bende özele göre uygun diye düşünüyodum baska bi özelde arkadasım 3bine yaptırmiştı ya tüm hastaneler tutturabildiğine fiyat die kimse anlamıo kimsenin derdinden bebeğimiz olsunda bunlar tatlı sorunlar dmi

ozaman bana çok dedi doktor 1350 die üniverstede bi arkadas 800 falan demişti bende özele göre uygun diye düşünüyodum baska bi özelde arkadasım 3bine yaptırmiştı ya tüm hastaneler tutturabildiğine fiyat die kimse anlamıo kimsenin derdinden bebeğimiz olsunda bunlar tatlı sorunlar dmi

banada 1350 dedi canım ama bilmiyom ya

canım ben özel hastanede oldum lap. doktor ssk varsa 500 yoksa 750 olur dedi ssklı olduğumdan 500 tl verdik özel hastaneler tutturabildiğine birde bizim bu özel durumumuzdan faydalanılıyor gibi düşünüyorum
olsunda nasıl olursa olsun deyip açıyoruz kesenin ağzını kaydirigubbakcemile3

aynen öle canım sen antalyada hangi hastanede yaptrdın peki çok uygun yaptrmişin benimki uygun sanıyodum 4bine bile yaptran varmiş ya

aynen öle canım sen antalyada hangi hastanede yaptrdın peki çok uygun yaptrmişin benimki uygun sanıyodum 4bine bile yaptran varmiş ya

vitale kadın doğum hastanesinde yaptırdım nisan sonunda

Back
X