Geçmiş olsun öncelikle. Bana da doktor önerdi ama biraz korkum var. Çok zorlandiniz mı acaba?Laparoskopi oldum bu süreçten sonra neler yapılmalı
Ayağınızı sıcak tutun sürekli, bide kahve tuketimine dikkat edin.Laparoskopi oldum bu süreçten sonra neler yapılmalı
2 gün hastanede yattım sonra eve gönderdiler pansumana dikkat edeceksin enfeksiyon kapmaması için ağır kaldırmıcaksın eğer çalışıyorsan yoksa korkulacak bir şey dğeilGeçmiş olsun öncelikle. Bana da doktor önerdi ama biraz korkum var. Çok zorlandiniz mı acaba?
Çok ama çok korkum var.İgneden dahi korkan biriyim. Size de çok çok geçmiş olsun.2 gün hastanede yattım sonra eve gönderdiler pansumana dikkat edeceksin enfeksiyon kapmaması için ağır kaldırmıcaksın eğer çalışıyorsan yoksa korkulacak bir şey dğeil
Valla bende suan o korkunun içindeimÇok ama çok korkum var.İgneden dahi korkan biriyim. Size de çok çok geçmiş olsun.
Ben oldum perşembe günü. Rabbim sizinkini de kolay etsin. Sormak merak ettiğiniz birşeyler varsa sorun. Ben çok faydalandim bu siteden.Valla bende suan o korkunun içindeim23 ünde olucam laparoskopi
Aminn inş çok geçmiş olsun kurtulmussunuz siz sıra bendeBen oldum perşembe günü. Rabbim sizinkini de kolay etsin. Sormak merak ettiğiniz birşeyler varsa sorun. Ben çok faydalandim bu siteden.
Diren takılmıyor ya bende oldum miyom ameliyatında takılıyorAminn inş çok geçmiş olsun kurtulmussunuz siz sıra bendeolmazmı nerde oldunuz ameliyatınızı kaçgün yatırdılar ağrınız sızınız oldumu ve en önemlisi bu pis kan gitsn die dren die bişey takıolarmıs hortum gibi sora çıkariolarmıs onu size takıldımı ?
Çarşamba günü akşam hastanede yatis yapmam soylendi çünkü bi ilaç verdiler bağırsakları bosaltsin diye. Perşembe 11 de de ameliyata aldılar. Uzun bi ameliyat değil tabiki. Çıkarken narkoz biraz rahatsız ediyor insani her ameliyatta olduğu gibi. Gobek deligimden girmislerdi orayi dikmisler bide sol tarafta 1 dikiş atılmış sadece. Karın biraz siştiği için ağrı oluyor ama yorganı üstünden hiç kaldirmazsan sıcak tutarsan kendini ağrın hafifler. Cuma günü de afedersin gaz cikarirsan ya da lavaboya cikarsan taburcu dedi ve öyle de oldu.Aminn inş çok geçmiş olsun kurtulmussunuz siz sıra bendeolmazmı nerde oldunuz ameliyatınızı kaçgün yatırdılar ağrınız sızınız oldumu ve en önemlisi bu pis kan gitsn die dren die bişey takıolarmıs hortum gibi sora çıkariolarmıs onu size takıldımı ?
Merhaba.bende dış gebelik sebebiyle cumartesi laparoskopi oldum.dün taburcu oldum ama bugün ciddi sancım var,okuduklarımdan yola çıkarak herkes için farklı oluyor galiba ertesi gün normal hayata dönenide var.doktor neyi öneriyorsa oşekilde hareket edin benceGeçmiş olsun öncelikle. Bana da doktor önerdi ama biraz korkum var. Çok zorlandiniz mı acaba?
Bende perşembe oldum gaz sancısı evet oluyor ama ıspanak hasladim suyunu içtim gerçekten rahatladim. Afedersiniz rahatlıkla lavaboya çıkınca sancı azalıyor.Merhaba.bende dış gebelik sebebiyle cumartesi laparoskopi oldum.dün taburcu oldum ama bugün ciddi sancım var,okuduklarımdan yola çıkarak herkes için farklı oluyor galiba ertesi gün normal hayata dönenide var.doktor neyi öneriyorsa oşekilde hareket edin bence
Ertesi günde normal hayata donemedim bende. Pazar günü rahatladim sadece ama 6 gun oldu şu an gayet iyiyim hamdolsunBende perşembe oldum gaz sancısı evet oluyor ama ıspanak hasladim suyunu içtim gerçekten rahatladim. Afedersiniz rahatlıkla lavaboya çıkınca sancı azalıyor.
Ağrı kesici serum falan verdikleri için sonta takıyorlar evet ama sendeyken asla hissetmiyorsun sadece çıkardıklarında 3 saniye yanıyor sonrasi normal zaten. Takarken agriyormus evet ama narkozluyken ameliyat esnasında takıldığı için hissedilmediÇarşamba günü akşam hastanede yatis yapmam soylendi çünkü bi ilaç verdiler bağırsakları bosaltsin diye. Perşembe 11 de de ameliyata aldılar. Uzun bi ameliyat değil tabiki. Çıkarken narkoz biraz rahatsız ediyor insani her ameliyatta olduğu gibi. Gobek deligimden girmislerdi orayi dikmisler bide sol tarafta 1 dikiş atılmış sadece. Karın biraz siştiği için ağrı oluyor ama yorganı üstünden hiç kaldirmazsan sıcak tutarsan kendini ağrın hafifler. Cuma günü de afedersin gaz cikarirsan ya da lavaboya cikarsan taburcu dedi ve öyle de oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?