Laparoskopi sonrası tedavi

Geçmiş olsun öncelikle. Bana da doktor önerdi ama biraz korkum var. Çok zorlandiniz mı acaba?
2 gün hastanede yattım sonra eve gönderdiler pansumana dikkat edeceksin enfeksiyon kapmaması için ağır kaldırmıcaksın eğer çalışıyorsan yoksa korkulacak bir şey dğeil

2 gün hastanede yattım sonra eve gönderdiler pansumana dikkat edeceksin enfeksiyon kapmaması için ağır kaldırmıcaksın eğer çalışıyorsan yoksa korkulacak bir şey dğeil
Çok ama çok korkum var.İgneden dahi korkan biriyim. Size de çok çok geçmiş olsun.

Ben oldum perşembe günü. Rabbim sizinkini de kolay etsin. Sormak merak ettiğiniz birşeyler varsa sorun. Ben çok faydalandim bu siteden.
Aminn inş çok geçmiş olsun kurtulmussunuz siz sıra bende olmazmı nerde oldunuz ameliyatınızı kaçgün yatırdılar ağrınız sızınız oldumu ve en önemlisi bu pis kan gitsn die dren die bişey takıolarmıs hortum gibi sora çıkariolarmıs onu size takıldımı ?

dikişlerinizi zorlayacak hareketler yapmayın, dikiş yerlerini kuru ve temiz tutun, gaz yapan yiyeceklerden sakının. fakat yeme içmede özellikle dikkat etmeniz gereken bir şey yok. omza vuran ağrılar olabilir , paniklemeyin laporoskopide içeriye verilen gaz diyaframa baskı yapıyor ve onun ağrısı boyun omuzlarda hissediliyormuş. bunlar ani ve keskin ağrılar oluyor. zaten doktorunuz ağrı kesici verecektir. gazınızı da çıkarınca rahatlarsınız. bana diren takılmadı. geçmis olsun.

Diren takılmıyor ya bende oldum miyom ameliyatında takılıyor

Çarşamba günü akşam hastanede yatis yapmam soylendi çünkü bi ilaç verdiler bağırsakları bosaltsin diye. Perşembe 11 de de ameliyata aldılar. Uzun bi ameliyat değil tabiki. Çıkarken narkoz biraz rahatsız ediyor insani her ameliyatta olduğu gibi. Gobek deligimden girmislerdi orayi dikmisler bide sol tarafta 1 dikiş atılmış sadece. Karın biraz siştiği için ağrı oluyor ama yorganı üstünden hiç kaldirmazsan sıcak tutarsan kendini ağrın hafifler. Cuma günü de afedersin gaz cikarirsan ya da lavaboya cikarsan taburcu dedi ve öyle de oldu.

Geçmiş olsun öncelikle. Bana da doktor önerdi ama biraz korkum var. Çok zorlandiniz mı acaba?
Merhaba.bende dış gebelik sebebiyle cumartesi laparoskopi oldum.dün taburcu oldum ama bugün ciddi sancım var,okuduklarımdan yola çıkarak herkes için farklı oluyor galiba ertesi gün normal hayata dönenide var.doktor neyi öneriyorsa oşekilde hareket edin bence

Bende perşembe oldum gaz sancısı evet oluyor ama ıspanak hasladim suyunu içtim gerçekten rahatladim. Afedersiniz rahatlıkla lavaboya çıkınca sancı azalıyor.

Bende perşembe oldum gaz sancısı evet oluyor ama ıspanak hasladim suyunu içtim gerçekten rahatladim. Afedersiniz rahatlıkla lavaboya çıkınca sancı azalıyor.
Ertesi günde normal hayata donemedim bende. Pazar günü rahatladim sadece ama 6 gun oldu şu an gayet iyiyim hamdolsun

Ağrı kesici serum falan verdikleri için sonta takıyorlar evet ama sendeyken asla hissetmiyorsun sadece çıkardıklarında 3 saniye yanıyor sonrasi normal zaten. Takarken agriyormus evet ama narkozluyken ameliyat esnasında takıldığı için hissedilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…