kizlar bu ay hastalandim dr.umu degistirmeye karar verdim gittigim dr.lardan nedense memnun kalamiyordum hepside tanidik dr.du ama prof.a gittim bu sefer cok guzel muayene etti 1-2 saat nerdeyse ve neeee dedi enfeksiyon ve iltihap coookkk fazla dedi sok oldum rahim filmi ne bole 1900lerden kalma kim yapti bunlar dedi ben hala soktayim tupler nerdeyse yapisik esimin sperm testini hic begenmedi bugun hepsini yeniden yaptirdi ben 3dr.a gittim biriside senin sunun var demedi hic biseyin yok herey normal dedi hepsi ve bana 8ay klomen kullandirdi biri asilamayi alelacele ysptirdi biride az kalsin tup yapcakti allahtan gitmedim valla hala soktayim ......sikayet etsen yeri dedi prof.antibiotik igne verdi 2ay gebelik olmazsa laparoskopi ve hitereskopi yapcakbennnnn soktayim kizlar esimede ilac verdi iki ay sıkı calisin dedi.....
Bosuna 2senem gecti onami yanayim kullandigim onca ilacami yanayim giden parayami yanayim yoksa her ay osıkınti dolu adet gununu bekledigimemi yanayim.....
sol tupte yapisiklik varmis ve her iki tupte findik kadar kist olusmus onlari aldi sonrada alttan girip temizledim dedi catali petek gibi ag gibi olusumlar vardi dedi hersey yolunda tertemiz oldu dedi
artik bebek bekliyorum dedi 10gun iliski yok sonra yola devam dedi..
Dr.umdan allah razi olsun iyiki karsima cikti onada cok tesekkur ediyorum...
Simdi biraz sancim var ameliyathane soguktu ordada usuttum sanirim tutulmus heryerim oksuruyorumda ama en onemlisini atlattimya cok sukur....