Laparoskopik dış gebelik ameliyatı geçirenler yardım eder misiniz?

kavun_ici

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
145
0
116
İstanbul
Kızlar 1 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim Doktor dikişlerimi almadı zamanla eriyeceğini söyledi ama halen ilk günkü gibi duruyor ve canımı acıtıyorlar. Bunlar ne zaman yok olur biliyor musunuz? Bir de hala adet görmedim sizce normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Ben de geçen sene nisanda dış gebelik ameliyatı olmuştum laporoskopik... Dikişler zamanla kendiliğinden eriyor ama 1 ay çok erken bir zaman benim sanırım 6-7 ayda geçti şimdi göbek deliğindeki dikiş yeri hariç iz bile kalmadı..... ağrıların da çok yakın zamanda geçecektir endişelenme.... Ben ameliyattan tam 1 ay sonra adet olmuştum yani nisanın 8 inde ameliyat olmuştum mayısın 8 inde de adet oldum.... Ama doktorum gecikme olabileceğini söylemişti bana... Hakkında hayırlısı osun canım umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Çok teşekkürler :) ınsan bilmediği konularda tedirgin olur, çok yardımcı oldun. Şımdi tüp bebek yapmam lazım. Umarım isteyen herkes bebeğine bir an önce kavuşur.

Çok teşekkürler :) İnsan bilmediği konularda tedirgin olur, çok yardımcı oldun. Şİmdi tüp bebek yapmam lazım. Umarım isteyen herkes bebeğine bir an önce kavuşur.

Umarım en kısa zamanda toparlanıp yeniden tedavine başlarsın hem biliyor musun ben ameliyattan 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım 6 haftalık düştü ama yine de oldu yani.... Laparoskopiden sonra olabiliyormuş bu... bakarsın sende kendiliğinden hamile kalıverirsin aklinialirimsmile

Benim durumumda o imkansız sanırım. Ameliyat sırasında tüpün birini aldılar.Diğeri ise kapalıymış. Oysaki daha önce çekilen rahim filminde açık gözüküyordu ama film yanlış olabiliyormuş. Doktor tek ihtimalin tüp bebek olduğunu söyledi.

canım bende geçen sene dış gebelikten dolayı labaroskopi oldum ve sağ tüpüm alındı.benim ameliyat olduğumda tüpüm patlamış ve içkanamam başlamıştı.ilk uyanışım çok sancılı olmuştu bir müddet acı devam etti.durmadan ağlıyordum psikolojim çok kötüydü ama sonradan düşününce daha pozitif bakabiliyorsun sonuçta ölüm bile olabilirdi..benim yumurtalığıma yada yumurtlamama hiçbir yanetki yapmadı hatta çok fazla yumurtluyorum bu çok iyi ama eşimdeki problemden malesef olmadı.ben ameliyattan 2hafta sonra adet oldum ama herkezde farklı olabilir cnım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…