:uhm: :uhm: selam kızlar 3 yıllık evliyim ben çocuk olmuyo açıklanamyan infertilite teşhisi konuldu 3 kez aşılama denedik oladı dr tüp bebeğe gerek yok yaşın genç diyo laparoskopiye karar verdi.Sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı yapıcam ama yine de fikirlerinize ihtiyacım var faydası olur mu acaba cevap bekliyom :enbuyukkk: :enbuyukkk:
:uhm: :uhm: selam kızlar 3 yıllık evliyim ben çocuk olmuyo açıklanamyan infertilite teşhisi konuldu 3 kez aşılama denedik oladı dr tüp bebeğe gerek yok yaşın genç diyo laparoskopiye karar verdi.Sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı yapıcam ama yine de fikirlerinize ihtiyacım var faydası olur mu acaba cevap bekliyom :enbuyukkk: :enbuyukkk:
Canım öncelikle geçmiş olsun.sana sormak istediğim aşılama yapılmadan önce HSG yani rahim filmin çekildimi acaba..
Mesela benim rahim filmi çekildi ama dr um rahim filmine güvenmediği için laparoskopi uyguladı.
laparoskopi sadece endometrioziste uygulanmıyor.
laparoskopi karın içi film oluyor ve genel anestezi altında uygulanıyo yaklaşık yarım saat fala sürüyor ve en sağlıklı sonuç laparoskopide alınıyor çünkü her şey detaylı bir şekilde görülüp inceleniyor.ve artık laparoskopi bir çok cerrahide uygulanmaya başlamış durumda..Laparoskopiden korkma..Göbekden giriyorlar yaklaşım 1 cm yada bilemedin 2 cm kadar bi kesik oluyo bazemde kasıkdan da bi kesi açılabiliyo laparoskoiden 1 gün sonra evine gidebiliyorsun...Ve bir hafta içindede kendini toparlıyosun..
Ayrıca laparoskopi aşamasında hsg yani rahim filmide uygulanıyo eğer tüblerde çapaklanma gibi sorunlar varsa eğer laparoskopi aşamasında açılabiliyo ve sonrasında hamile kalanlar bile var yani duyuyoruz...
Korkmana hiç gerek yok canım bence yaptır derim ben yaptırdım çünkü:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?