Laporoskopi icin yardim!!

_kunfeyekun_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.639
2.795
133
Arkadaslar sol tupum tikanik cikti rahim filminde. Tup bebek tedavisine baslamadan once ameliyatini olmak istiyorum. Acilabilirse acilmasi, yoksa komple alinmasini isteyecegim. Ozellikle Ankara, Konya, Antalya sehirlerinde veya Istanbulda bu konuda guvenilir, tavsiye edeceginiz doktor var mı?

Ankara'da laparoskibik cerrahide prof Dr önder koc üstüne tanımam internetten araştırabilirsiniz 2 yıl önce sol yumurtaligmdan 8 cm çikolata kistimi tertemiz aldi maşallah.

Arkadaslar sol tupum tikanik cikti rahim filminde. Tup bebek tedavisine baslamadan once ameliyatini olmak istiyorum. Acilabilirse acilmasi, yoksa komple alinmasini isteyecegim. Ozellikle Ankara, Konya, Antalya sehirlerinde veya Istanbulda bu konuda guvenilir, tavsiye edeceginiz doktor var mı?
Merhaba, ben de iki bucuk ay kadar once laparoskopi ve histeroskopi oldum, bir tupte sivi birikmesi gorunmustu hsg de, ameliyat sirasinda tupu tedavi etmisler ve bir de miyom gorup almislar. Istanbul'da Yucel Karaman gerceklestirdi operasyonumu, cok memnun kaldim sonrasinda da sorun yasamadim cok sukur, hatta Yucel Bey'e gorunmemi baska bir doktor da tavsiye etmisti, kendisi de kadin dogum uzmani oldugu halde. Simdi adet gunumu bekliyorum. Size de simdiden gecmis olsun, umarim sorunsuz atlatirsiniz siz de en kisa zamanda, hayirli haberlerle gelirsiniz.

Emseyde Nesrin hanıma oldum...çok memnun kaldım ...teşhisimi tedavimi tüp bebeğimi de ona yaptırdım ...test günümü beklemedeyim

Benimde sag tupumde hidrosalpinks var.laporoskopi olup hasarli tupum alincak ardindan tup bebege baslicaz.riskli bi ameliyatmi arkadaslar yumurtalik rezervi zarar gorebilirmi

Benimde sag tupumde hidrosalpinks var.laporoskopi olup hasarli tupum alincak ardindan tup bebege baslicaz.riskli bi ameliyatmi arkadaslar yumurtalik rezervi zarar gorebilirmi
Tüpün alinacagi için yumurtalignla ilgisi yok yani rezervin azalmaz bence

Yok ben yumurtalık kisti ameliyati oldum daha zor bı ameliyatti kistim dagilmisti cunku tupum şişti ama alınmadı benim durumumda rezervde azalma oluyor ama tüp alınmasında olmuyor diye biliyorum ben

Anladim cnm cok gecmis olsun umarim hersey gonlunce olur.ameliyat sonrasi yardima ihtiyac oluyomu ona gore annemi cagircam yanima

Anladim cnm cok gecmis olsun umarim hersey gonlunce olur.ameliyat sonrasi yardima ihtiyac oluyomu ona gore annemi cagircam yanima
Laparoskopik olduğu için pek yardima ihtiyacın yok ben kv ile gitmstm ama uyanırken ilk ağrılı anında birileri olsun isteyebilirsn ben her isimi kenekm yapmstm bı gece kaliyosn zaten ben oyleydm

Back
X