Laporoskopi olanlar

hulya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
442
6
96
İzmir
Meraba arkadaslar.Laporoskopi oldum.Ilk iki gun omuz agrisindan oturdum hic yatamadim.Omuzlarim sanki cengele takilmisim gibi agriyordu.Simdide gobegimin etrafi kasiklarim mosmor ve nerdeyse 5 kilo kilom artmis muthis odem var vucudumda pantalonlarima sigamiyorum.Bugun 5. gun. Dikis bir gobegimin icinde birde sol kasikta var ama morartilar ve sikayetler bunlar.Benim gibi olan var mi.Ne kadar surede duzeliyor insan.Cok kolay diye karar verip gitmistim ama cooook zormus.Simdi belimden asagisi mosmor ve kup gibi sistim.

hulyacım gecmıs olsun oncelıkle bende 15 gun once oldum
dıkıslerım kendılıgınden dustuler benım bıraz daha fazlaydı 1 dıkıs sagda3 solda ve gobekte
ama hıc sıkayetım olmadı ılk gece ve ertesı gun zorlandım morarmalar falan olmadı
sıslık normal sonucta organlar ayrılsın rahat calısılsın dıye gaz verıyolar omuz agrısıda normal
ama sen ılk gece o gazı atabıldınmı bagırsak hareketlerıne yardımcı ılaclar vermıslerdı bana
bırde ne zaman oldun laparoskopı
bende hıcbır morarma olmadı yaram daha fazla olmasına ragmen cunku kıst cıkarılmıstı bende
gecmıs olsun canım yınede dr una bı basvur

pardon 5. gunum demıssın zaten
ama dınlenmen lazım pantolon falan gıyme ıstersen ıstırahat et canım 1 hafta gecmemıs ustunden daha
herkesın bunyesı farklı tepkı verıyor olabılır
ıns kısa surede ıyılesırsın

bende laoroskopiyle polip temizlettim nerdeyse 5 yıl önce ilk gecem çok zordu ertesi gün kalktım ayağa bende de seninki gibi iki dikiş var ...doktor 20 gün rapor vermişti ben bir hafta sonra okula başlamıştım ...sadece öğrencilerim yüksek sesle bağırınca dikişim acıyodu okadar ...üniversite hastanesinde bi prof yapmıştı...sonra gene polip nüksetti bu sefer başka bi üniversite hastanesinde histeroskopiyle temizlediler oda basit geçti...sonradan öğrendimki polip gebeliğe engel değilmiş ...denemede tahtası olduk velhasıl...

Cok sagolun arkadaslar.Ben Izmir den Istanbula gelip oldum.Tupleri kapattilar .Kist falan yoktu.4 gun sonra yani dun dondum.Afedersiniz kasiklarim falan simsiyah olmus.Gobegim falan da fena.Yola cikmadan dr.umu aradim oda gel bir bakalim dedi.Gittim kendi bile yumruk yemis gibi olmussun dedi.Az once esimle disaridan geldik.Benim morluklar iyice curumus.Pazarlik ettim 2.5 milyara yaptirdim insan kendini gerizekali gibi hissediyor.Ameliyattan sonra agrim acim coktu hemsireye canim coook yaniyor diyorum oda bana cok abartiyorsunuz dedi bende hanfendi ben normalde dayanikliyim ama bu sefer gerceken canim coook aciyor diyince sirf agri kesici serumu takti karisik serumun ustune.Artik bunun ustune bir agri kesici majezik disinda kullanma cok fazla gelir dediler.Ben dirayetliydim bircok kisinin cok aciyor dedigi biseyi idare eder dayanilir dedim ama bu sefer resmen oldum birde gittigm merkezin musterisi asiri derecede artmis.Ayni SSK gibi.Kilo agri ve morluklar insallah gecer.

Gitmeden nette oanlari cok arastirdim.Yataktayken hemsireye altimdan biseyler akiyor dedim oda bana kullanilan sivilar akiyordur bisey olmaz dedi bir kalktim yatak kandan gol olmus.Herkes kolay diyordu bir bucuk gun uyumadim.Yumruk deyil resmen kamyon carpmis gibi olmusum.Ustune de yola gidince yemin ediyorum sol tarafim bildigin komur.Boyle olacagimi bilseydim yemin ediyorum yaptirmazdim

Su ana kadar 2 asilama 5 mikro bir histeroskopi bir laporoskopi ve iki kanal filmi cektirdim.Cektigim acilar hayal kirikliklarina mi yanayim 25-30 milyar para harcadim ona mi gecen zamanima mi.Amma arabesk oldum.Karamsar biri degilim ama bu yasananlar suan beni boyle yapti.

Arkadaslar laporoskopiden ne kadar sonra mikro denenebiliyor.Dr.um nisan adetinde gel yapalim dedi.Bir de laporoskopi sonrasi yumurta sayisinda kalitesinde artma azalma oluyor mu.Siz ne kadar sonra mikro deneyebildiniz

Hülyacım canım benim çooook geçmiş olsun hayatım ne yapmışlar sana böle ya neresi bu hastane lütfen yaz canım ya inan okurken gözlerim doldu çok üzüldüm ne biçim bişemiş bu ya kötü dediğim Egede bile ben yumurta toplatmıştım odaya gülerek ama bayağı sesli gülen ve sürekli konuşan bi kadın getirdiler narkosun etkisinden çıkmamış lapraskopi olan bi kadındı bu sora görsen çok düzeldi valla ben yatarken o oturmaya başlamıştı sana ne yapmışlar tekrar çok geçmiş olsun canım ya

ve ben seni sürekli takip eden biriyim senin bişeyin yok eş kaynaklı diye biliyodum yanılıyomuyum Allah en kısa zaman da muradına kavuştursun canım:1hug:

ah canım sen neler yasamıssın ya
hem 2.5 mılyar verıp brde oyle muamelemı gordun neresıymıs bu hastane
ılk gece zor gecıyor oksururken falan zorlandım azıcık ama senın cektıklerın yanında benımkılerın lafı bıle olmaz. bende ozelde yaptırdım senınkıne yakın bır para odedık ama sukur cok ıyıydı ınan cok uzuldum sana.ben laparoskopı oldugum ay yanı bu ay korundum sadece daha korunmana gerek yok dedı dr. sen tuplerı kapattırdın yumurtalıkla ılgılı olmadıgı ıcın bence baslayabılırsın sanırım
en ıyısını dr lar bılır tabı
cok cok gecmıs olsun tekrar. madem ızmırdesın yıne bı dr a gıt ıhmal etme canım

Yok canim benim.Histeroskopi de olmustum.O bunun yaninda sinek viziltisi gibi.Benim 2005 yilina kadar kanallarim acikti.Sonra biri tamamen digeride yeryer kapanmis.Tup yapan dr.lar gerek yok laporoskopiye diyip denemeler yaptilar.Sonuc alamayinca laporoskopiyi ogorduler.Simdiye kadar 2 dr. laporoskopiyi denemeler yapip gerekli gordu.Diger 6 dr. gerek yok dedi.Simdi ben son bir defa tup denemek istiyorum.Dusundum simdi bu mikroyu deneyip defteri kapattigimda acaba laporoskopi uygulayip oyle deneseydim tutarmiydi diye bisey hep aklimda olacakti.Iki dr.umda gerek yok diyerek mikrolari yapiyor sonra olmaayinca laporoskopi yapalim diyor simdi yeni bir dr.baslasam yine deneyecek deneyecek sonra oda diycek diye yaptim ama belimin alti komur gibi ve sis.Kimse bakamiyor.Oldugum yer ve dr.u yazmak istemiyorum cunku dr. gercekten iyi ama boyle oldu.Yani halimi bir gorseniz esime de soyledim ssk da yaptirsak Allah kahretsin insan degil bunlar boyle olur mu deriz.Gercekten bir gorseniz ssk dami yaptirdiniz dersiniz.

canım kesekhastaneden cıkmadan sıkayet etseydın bı tepkı gosterseydın dıcem ama o sersemlıkle bıseyde dusunemıyor ınsan :(
ben ıkı bebegımı kaybettım ıkıncısınde kurtaj oldum o esnada enfeksıyon kapmısım tupun bırı kapandı kıst oldu vs. ozel hastaneler servet dokuyoruz ama hıcde degmıyor doktugumuze yınede ınsan kendısı ıcın ıyı olanı ıstıyor.sımdı olmuyor bızede tup bebek gorundu hıcbırseyım yoktu ıkı bebegımde ılk denemelerde olmustu ne olduysa kurtajdan sonra oldu. artık herseyden vazgecesı gelıyor ınsanın ama ıste umut dunyası bırı ıyı degılse bır ıyıdır dıye guvenıp gıdıyoruz yıne

ınsallah hıcbırseye gerek kalmadan bebegın gelırde kurtlursun canım buutun bu ezıyetlerden ınsallah hepımız tabıkı

Arkadaslar hepinizi cok seviyorum.Aglattiniz beni ilginizle.Beni suana kadar 2 dr. mikro yapti.Diger dr.lara teshisleri teyit etmek icin gitmistim.Allah sonumuzu hayir etsin.En son denememde 17 yumurta olustu.Laporoskopiyi yapan dr.bana bir sans daha ver.Eger yine bu kadar co kyumurta verirsen birkisim yumurtayla mikrobir kismiyla da tup bebek yapariz dedi.Boylece sperm secimindeki yanilmayi onleriz demisti.Bakalim neler olacak.Cektigimiz acilar bu kadardir insallah.Bundan boyle Allah her anlamda yuzumuzu guldursun.

arkadaşım bende laporoskopi olacağım ameliyatı nerde oldun lütfen açıklarmısın. Bizde seninle ayrı duruma düşmeyelim

umutsuzum laparoskopi için hem ist tüp bebek hem memorial ile görüştün galiba? bir de ücret ne dediler? sağlık sigortan karşılıyor muymuş? ben de histeroskopi için bu merkezleri araştırıyorum da. hülya merkezi açıklamak istemiyorsa özelden mesajla sorabilirsin.

umutsuzum laparoskopi için hem ist tüp bebek hem memorial ile görüştün galiba? bir de ücret ne dediler? sağlık sigortan karşılıyor muymuş? ben de histeroskopi için bu merkezleri araştırıyorum da. hülya merkezi açıklamak istemiyorsa özelden mesajla sorabilirsin.

istanbul tüp bebek laporoskopki 2000 memorial 3000 istiyor sağlık sigortamın geçip geçmediğini yarın soracağım seni bilgilendirim. Hastanede istirahat dahilmişkaydirigubbakcemile3 ama bir durum olursa extra tabii. banada çok geldi ama bu ameliyatı kimileri zor geçiriyor iyi bir yerde olsun istiyorum

merhaba arkadaşlar

3 tane negatif denemeden sonra kendi doktorum yapılan testlerde hiçbir neden bulunamadığı için lap. ve hist. aynı anda yapalım dedi. ssk dan faydalanacğım için ve kendisi cerahpaşada öğretim üyesi olduğu için orda yapacak. açıkçası çok korkuyorum...

birgül t geçmiş olsun. histeroskopi için korkma rahim filmi gibiymiş ama labroskopi dikişli falan biraz ağrısı oluyormuş galiba 1 gün yatmak gerekiyor. sen cerrahpaşa da yatacak mısın?

Günaydın kızlarrr
ben Umut Tüp Bebekde 2.600-TL oldum aporoskopi ve ağrı, morluklar hatta acı bıle cekmedım ertesıgun ayağa kalktım tüpümun bırı alındı diğerı bağlandı ayrıca kurtaj oldum belkı bunyeden bunyeye değişiyordur hassat vicutlarda morarma olabılır.

Back
X