laptop kendi kendine kapanıyor

sea_d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
1.675
3
0
İçel Mersin
3.5 senelik arçelik marka laptopum var sürrekli evdeyiz çok kullanıyoruz.
1.5 saat önce ablamdan teslim aldım gün boyunca açıktı ama benim elime yeni geçti

kapı çaldı kalktım bir yerine basmadım malesef kendi kendine kapandı . tkr açtım tekrar kapandı.
kapanırken inceden cıv diye bir ses çıkıyor . şimdide aceleyle yazıyorum 15-20 dk bir kapanıyor çünkü
ya ne yapacağım ben ?
sorun ne ki acaba ?

ben kullanırken olduğu içn üstüme kalacak , en iyisi kimseye söylemeyeyim . belki dinlenince düzelir

Canım laptobun altına dokun sıcak mı? Sıcaksa otomatik kendi kapatıyordur kendini soğutmak için

hiç öyle bir şey yaşamadık yani ısınınca kendi kendine kapanmadı ki ablam öyle açık bırakır saatlerce gider gelir oturur başına :18: ben işimi bitirir kapatırım .
birde açma kapama meselesi var ablam sen kullanıyor musun kullanıcı değiştiriyim mi ya da yeniden başlatayım mı demez o kapatır ben açarım .tabi pcnin nevri dönüyor ne yapsın emektar .hiç boş kalmıyor.

Son düzenleme:
Korkmana gerek yok havalandırması toz yoplamıştır aç içini sil temizle bişiciği kalmaz kolay gelsin..

havalandırmanın açılacak bir yeri yok varda ben açmam böyle şeyler hassatır bozulur.tozda yok hem

acaba mozilla eklentisinden olabilir mi hep karşıma çıkıyor ama ben kurmuyorum .

havalandırmanın açılacak bir yeri yok varda ben açmam böyle şeyler hassatır bozulur.tozda yok hem

acaba mozilla eklentisinden olabilir mi hep karşıma çıkıyor ama ben kurmuyorum .

o sebepten kapanmaz arkadasim
asiri isinma yapiyor kapaniyordur
bir sogutucu al kurtul
tavsiye ederim

evet daha önceden okumuştum ama ne kadara patlar ? ben anca arçelik'e verebilirim pcyi diğer yerlere güvenemem .benim pcnin ufak tefek tamirleri de var.

bu gün itaberiyle düzeldi pc ama daha önce hiç böyle bir sey yaşamadık sanırım pc eskiyor

ilginize teşekkürler

Son düzenleme:
aynı sorunu bende yasıyıdum taa ki 2-3 güne kadar,inşallah yine nazar değipte kapanmaz.işlemci ısındığı için bizimki de ikide birde dediğin gibi ses cıkarıyodu ve kapanıyodu.simdi altına bişey koyuyorum laptopun ve işlemcinin olduğu kısım boşlukta kalıyo,dün bütün gün acıktı hiçbişey olmadı,denemeni tawsiye edrim faydalı oldu benim için.insallah bi daha aynı sorun olmaz

inşallah bende de işe yarar. şimdilik problem yaratmıyor gibi...

dün 1 kez daha oldu elektrikler kesilmişti 5 dk kadar dinlenmiş oldu ama açmamla kapanması bir oldu.

inşallah bende de işe yarar. şimdilik problem yaratmıyor gibi...

dün 1 kez daha oldu elektrikler kesilmişti 5 dk kadar dinlenmiş oldu ama açmamla kapanması bir oldu.

bizimki bu şekilde 4 gündür kapanmyofilm falan izleyemiyodum dün denedim hiçbişey olmadı,sorun çözüldü galiba bu sayede

benimki de kapanıyor 3-4 saat açık kalınca

şu an maliyetli birşey deneyemem.
elektrik süpürgesiyle neresindeki tozları çekiyorduk. belki onu yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…