Laringomalazi acil yardımmmmm

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
103
38
Merhaba 6 günlük bebeğim 6 gündür yoğun bakımda ilk önce doğar doğmaz entübe edip ciğerlerine kadar inen bir hortum vardı nefes için 3 gün sonra onu çıkarıp sadece burnuna oksijen taktılar ve durumu daha iyiydi dün o olsijenide çıkarmışlardı ama bu sabah gittiğimde tekrar takmışlar şuan mama ve benim sütümle ağızdan biberonla besliyorlarmış doktor hırıltısı var dedi ve laringomalaziden şüpheleniyorum dedi mama yedikten sonra artıyormuş ama bunun tek tedavisi zaman ve sabır dedi pazartesiye kadar takip edip ya ayakta taburcu ederim yada sevk edicem dedi bu durumu yaşayan varmı lütfen yardım edin

Şu an bebeğinizin durumunu merak ettim. Allah acil şifalar versin. Benim bebeğimde de laringomalazi teşhisi kondu. Emme reddi yaşıyordu emmede güçlük çekiyordu emerken farklı sesler çıkarıyordu ve teşhis konmasına en büyük etken hırıltı idi. Zamanla hırıltı azaldı emmedeki sesler azaldı ve bitti. Şu an ek gıdaya geçme sürecindeyiz yutmak istemiyor besinleri bunun bu rahatsızlıkla ilgisi var mı bilmiyorum şu an 6 aylığız ve zaman gerektiren bi rahatsızlık

Merhaba 6 günlük bebeğim 6 gündür yoğun bakımda ilk önce doğar doğmaz entübe edip ciğerlerine kadar inen bir hortum vardı nefes için 3 gün sonra onu çıkarıp sadece burnuna oksijen taktılar ve durumu daha iyiydi dün o olsijenide çıkarmışlardı ama bu sabah gittiğimde tekrar takmışlar şuan mama ve benim sütümle ağızdan biberonla besliyorlarmış doktor hırıltısı var dedi ve laringomalaziden şüpheleniyorum dedi mama yedikten sonra artıyormuş ama bunun tek tedavisi zaman ve sabır dedi pazartesiye kadar takip edip ya ayakta taburcu ederim yada sevk edicem dedi bu durumu yaşayan

merhaba bebeğimiz nasıl acaba
Merhaba 6 günlük bebeğim 6 gündür yoğun bakımda ilk önce doğar doğmaz entübe edip ciğerlerine kadar inen bir hortum vardı nefes için 3 gün sonra onu çıkarıp sadece burnuna oksijen taktılar ve durumu daha iyiydi dün o olsijenide çıkarmışlardı ama bu sabah gittiğimde tekrar takmışlar şuan mama ve benim sütümle ağızdan biberonla besliyorlarmış doktor hırıltısı var dedi ve laringomalaziden şüpheleniyorum dedi mama yedikten sonra artıyormuş ama bunun tek tedavisi zaman ve sabır dedi pazartesiye kadar takip edip ya ayakta taburcu ederim yada sevk edicem dedi bu durumu yaşayan varmı lütfen yardım edin
merhaba bebeğimiz nasıl acaba merak ettim
merhaba bebeğimiz nasıl acaba merak ettim

merhaba bebeginiz nasil oldu acaba size ulaşabileceğim sosyal medya adresi yada mail adresi varsa sizinle iletişime geçebilirim bengin 8 aylık ve laringomalazi ameliyat oldu daha detaylı konuşabiliriz bu konuda yardımcı olmak isterim

merhaba bebeginiz nasil oldu acaba size ulaşabileceğim sosyal medya adresi yada mail adresi varsa sizinle iletişime geçebilirim bengin 8 aylık ve laringomalazi ameliyat oldu daha detaylı konuşabiliriz bu konuda yardımcı olmak isterim
Merhaba nasıl bir ameliyat acaba bilgilendirir misiniz?

Rukiye.top@hotmail.com bana ulaşın lütfen. Benim bu konuda acil yardıma ihtiyacım var

Back
X