Larosw Burun Estetiği Ameliyat

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
12
358
37
Eskişehir
3 Ocak Salı ameliyatımı oldum.. şuan alçılarım var bugün tamponlarım alındı. alçılarım alınmadanda olsa kendimi çok süper hissediyorum :9: :9:
bugün dayanamadım işimede geldim evde yat yat izdivaç izle falan bi yere kadardı :9: :33:
ameliyatının 4.gününde yatmam gerekmiyor sanırım değilmi? doktoruma sormadım da :) zorlu ameliyattı 5-6 saat mi ne sürmüş morardım nefes alamadım falan ama atlattım çok şükür şimdi hafif şişlikler var yüzümde :1:
dileyen ameliyat vs herşey ile ilgili merak ettiklerini sorabilir.. :27:

3 Ocak Salı ameliyatımı oldum.. şuan alçılarım var bugün tamponlarım alındı. alçılarım alınmadanda olsa kendimi çok süper hissediyorum :9: :9:
bugün dayanamadım işimede geldim evde yat yat izdivaç izle falan bi yere kadardı :9: :33:
ameliyatının 4.gününde yatmam gerekmiyor sanırım değilmi? doktoruma sormadım da :) zorlu ameliyattı 5-6 saat mi ne sürmüş morardım nefes alamadım falan ama atlattım çok şükür şimdi hafif şişlikler var yüzümde :1:
dileyen ameliyat vs herşey ile ilgili merak ettiklerini sorabilir.. :27:

çok geçmiiş olsun canım ben de seni merak ediyodum ameliyattan bi gün önce girmiştin en son ojelerini falan çıkarmıştın kikik :D niye 5-6 saat sürdü ameliyatın peki başka işlemler de mi yapıldı?ayrıca 4.gün işe dönmek için erken değil mi?bence sen en az bi hafta dinlen boşver işi gücü.şişliklerin inince fotoları bekliyorum :D

çok geçmiiş olsun canım ben de seni merak ediyodum ameliyattan bi gün önce girmiştin en son ojelerini falan çıkarmıştın kikik :D niye 5-6 saat sürdü ameliyatın peki başka işlemler de mi yapıldı?ayrıca 4.gün işe dönmek için erken değil mi?bence sen en az bi hafta dinlen boşver işi gücü.şişliklerin inince fotoları bekliyorum :D

ay canım evet marjinal makyajımlada gezdim :52:
başka işlemde çeneme implant takıldı :52: bayağı uzun sürdü 12.30 da girdik akşam 18:40 gibi çıkmışım nedenini sormadım canım o kadar tatlı değil sanki :)
o değile çok değiştim ben ya eski suratım gitti yerine başka surat alçılıyım neysede alçı çıkınca milletin tepkilerinden korkuyorum inşallah hepsi olumlu olur :16:

xxxxxbu dün akşamki halim bugün şişler daha az :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
burdada ameliyat sonrası yanılmıyorsam 2.günümdüxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun. alçılı haliyle şuan güzel duruyor inşallah alçı alındığındada memnun kalırsınız:16:

aa çok zor olmalı ben 1 tanede pert olmuşken :18:
Allah yardımcınız olsun umarım dahasıda tekrarlanmaz

benim ameliyatım da ayın 23'ünde, çok korkuyorum. tamponlar alınırken canın acıdı mı? bir de dikişler var tabi onlar da acıtıyormuş

kıme oluyorsunuz amelıyat bende dusunuorumda muhammet dılber dıyorlar

maşallah canım hiç şişmemiş ve de morarmamışsın,bu arada burnun alçılı olmasına rağmen gayet güzel görünüyo altından çok güzel bi burun çıkıcak sanırım :D darısı başıma

canım şişti morardı ama 1 gündede söndü sönmesine bağladığım şeyde TERRAMYCİN göz merhemi 1-2 saatte bile farkettirdi kendini aklınızda olsun..
canım ya inşallah güzel bişey çıkar darısı hatta daha güzelleri sizin başınıza inş :9:

şuanda en merakla beklediğim şey senin burnunun nasıl olacağı larosw:) çünkü bir hastasını gördüm göreli mehmet sezgini düşünüyordum,kız süper görünüyordu,ama işte tek bi taneyle olmaz diye karar verememiştim adım atamamıştım. bi de kızın ilk ameliyatıydı,benimki revizyon olacak

benim ameliyatım da ayın 23'ünde, çok korkuyorum. tamponlar alınırken canın acıdı mı? bir de dikişler var tabi onlar da acıtıyormuş

canm bendede az korku oldu stresle beraber fakat benden sana tavsiye rahat ol..
ameliyathaneye gittim bayıltcaz seni şimdi falan dediler çok kalabalıktılar bende hayır doktorum canım gelsin öyle dedim doktorum geldi elinden tuttum uçuyorum doktor sana emanetim falan dedim gülerek uyudum :))
ve 6-7 saat anestezide hep güzel rüyalar gördüm pollanna gibi dağda bayırdaydım hehe :))
tamponların alınması evet gerçekten felaket bilseydim öyle olcağını o andada bi anestezi isterdim korkutmak istemem ama ciğerim sökülmüş gibi acıydı :14:
ama o andada sabretmek gerekiyor
dikişlerim henüz alınmadı çarşamba alıncak yazarım size ama benden sana tavsiye çok detayları düşünme acısını vs. sadece sonucu düşün inşallah dilediğin gibi geçer :)

Back
X