Las Vegas

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
lasvegasyh9.jpg

Las Vegas'ın neonlarla ışıklandırılmış kumarhanelerine girmeye hazırmısınız? Etkileyici salonların yanı sıra perde arkasında yaşanan kirli ilişkilere , ihanetlere , skandallara ve teknolojiye dayalı yolsuzluklara şahit olabilirsiniz.

Milyonlarca dolarlık bir ekonominin dönüşüm halinde olduğu Las Vegas'ta bu ticaretin etkisiyle oluşmuş bir yaşam tarzı var. "the fast and the furious" adlı hit filmin yazarı Gary Scott Thompson imzalı Las Vegas ; seks , şiddet ve dolandırıcılık arasında şekillenen bu dünyayı mercek altına alıyor.

Hiç kaçırmadan izlediğim bir dizi dahasırnaşık şey

Zaten cbnc-e de izlemediğim dizi yok gibi:emir_bebek:

benimde :roflol: ama bu dizi çok kaliteli bence CADIARZU

Kesinlikle katılıyorum:1rolleyes:Hem sürükleyici hem bir okadarda komik koca ed e bayılırım son bölüm hele öfke yönetimine katılmak zorunda kalmıştı:roflol:Ve delinda en matrakları:roflol:

ay o öfke yaönetiminde yastık verdiler ya bide eline :roflol: koca adam elimde yastıkla :roflol::roflol::roflol:

Ay dayanamadım reklamlarda konuşcam:roflol:

O fındık kafa alemlerde gününü gün etsinjeyyar

Danny dayak yesin:çok üzgünüm::mymeka:

Bence bu adam sam i kullanıyo kandırmak için evlenme teklif etti:mymeka:

Kesin oteli zimmetine geçircek ayu:mymeka:

Aha sam bayıldı:1shok:

Ama devamı yok:roflol:

Bence bu adam sam i kullanıyo kandırmak için evlenme teklif etti:mymeka:

Kesin oteli zimmetine geçircek ayu:mymeka:

Aha sam bayıldı:1shok:

Ama devamı yok:roflol:

herif sami kaçırdı ayol :1shok:

danny da sağlam yapıştırdı valla ed e :roflol:

He ya sami napcak ki:1shok:

Ne zamandır herşey iyiydi bak birden tepe taklak edicekler:mymeka:

Kesin bikaç bölüm sonra mary yüzünden danny le delindanın arası açılacan bu bölüm hissettim öyle bişi:1ninca::1rolleyes:

Aaaa nip tuck un reklamı çıktı:roflol:Kesin izlicemtatlicadiarzu

He ya sami napcak ki:1shok:

Ne zamandır herşey iyiydi bak birden tepe taklak edicekler:mymeka:

Kesin bikaç bölüm sonra mary yüzünden danny le delindanın arası açılacan bu bölüm hissettim öyle bişi:1ninca::1rolleyes:

Aaaa nip tuck un reklamı çıktı:roflol:Kesin izlicemtatlicadiarzu

turşusunu kurucak :roflol::roflol:

nip tuck ı bi kaçırda göriyim ben seni jeyyar

kaçtım ben sopranos başlıyo :1ninca:

turşusunu kurucak :roflol::roflol:

nip tuck ı bi kaçırda göriyim ben seni jeyyar

kaçtım ben sopranos başlıyo :1ninca:

Peki ya:çok üzgünüm:offf:çok üzgünüm:

Ben 1 saate yatmış olurum zaten:çok üzgünüm:

ya böyle yerde sezon finalimi olurmuş :mymeka: nası beklicem ya :çok üzgünüm:

ya böyle yerde sezon finalimi olurmuş :mymeka: nası beklicem ya :çok üzgünüm:

Bende akşam izledim eskiden kaçırmazdım ama artık yakalabildiğim zaman izliyebiliyorum maalesef:çok üzgünüm:

Demek akşamki bölüm sezon finaliydi. Güzel yapmışlar sezon finalini. Ortalık iyice karıştı. Cevabını bekleyen çok soru var.:1shok:
Ben en çok bavul içindeki Sam i merak ettim. Ne olcek,kurtulcek mi acep???:1shok::1shok:

A-aa final bölümü müydü dün gece yayımlanan?
Bu sene grev nedeniyle üst üste final bölümleri seyrederiz yerimseniben

E-ee Delinda öldü mü yani? Bak şimdi ya! Oysa ben ne güzel, sazan misali haftaya Çarşamba gece yarısını bekleyecektim. (malum Avrupa Yakası)

Ama her şey bi 'yana bittiğinde üzüldüğüm tek dizi vardı Cnbc-e de.. O da six feet under.. neyseki bütün sezonları toparlıyorum yavaştan..

Ya bu nasıl sezon finali:1shok:

İlla küpür ettircekler:mymeka:

Şimdi bu monacito nazara geldi kanımca hem patla hem soygun hem vurgun hem sam kaçırıldı:1shok:

Bende o gökdelenin tepesinden aşağı bir kurşun döktürsünler yeni sezondatatlicadiarzu

Ya bu nasıl sezon finali:1shok:

İlla küpür ettircekler:mymeka:

Şimdi bu monacito nazara geldi kanımca hem patla hem soygun hem vurgun hem sam kaçırıldı:1shok:

Bende o gökdelenin tepesinden aşağı bir kurşun döktürsünler yeni sezondatatlicadiarzu

ben nolcanı biliyorum :icecream: dergide okudum :kahve:

Back
X