Laser Lipo - Cerrah secimi..

ellyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
60
52
88
31
Offffff arkadaslar isyanlardayimmm
Kasim sonu istanbulda olacagim, lazer liposuction gobek, kalca, simitler, bel ve bacaklarda uygulanacak. hala doktor yok ortada hihi .. Sizden ricam ayni islemi olan arkadaslar fotograflarinizi bana msgla yollamaniz. Sureclerinizi okudum 1000lik sayfalarda ama yinede gozle gormem lazim doktora karsi isinmam icin

Simdiden tesekkurler, opuyorummm sizi

Bende istiyorum arkadaşlar.Bacaklarıma lazer lipoliz için İstanbulda doktor arıyorum.Bilgisi yada önerisi olan varsa paylaşabilir mi?

Bende istiyorum arkadaşlar.Bacaklarıma lazer lipoliz için İstanbulda doktor arıyorum.Bilgisi yada önerisi olan varsa paylaşabilir mi?
bende bacak için lazer lipoliz yapan birini arıyorum önerisi olan tecrübesi olan var mı ?

Alpaslan Topcu ve Ercan karacaoglu var aklimda sadece kizlar.. Ibrahim Askarda dusunmuyor degilim.. bilmiyorum cok onemli ve zor bir karar..

Alpaslan Topcu ve Ercan karacaoglu var aklimda sadece kizlar.. Ibrahim Askarda dusunmuyor degilim.. bilmiyorum cok onemli ve zor bir karar..
çarpık olur mu ya bacağım sonra mumla aramıyim tombul bacaklarımı korkuyorum

arkadaslar merhaba 7 kasimda Alper Tuncel e tum bacak lazerlipo oldum doktorumdam cok memnunum gorusmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…