Laser yaptırdım yarım kaldı, çıkan tüyleri neyle almalıyım?

bozkurtfiliz74

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
2
0
16
Ankara
Herkese merhaba,

Esmer tenliyim ve 6 seans lasere gittim, azalma çok az oldu ama tüyler çok yumuşak çıktı. Önceki halimde türlerim diken gibiydi. Neyse çok ciddi para ödedim sonuç alamadım ama parasızlıktan şimdi gidemiyorum. Çıkan tüyleri lasercim mecbur kaldıkça jiletle al dedi ama başka çaresi var mı bilmiyor. Aranızda böyle olup önerisi olan var mıdır? Epileydir cihazları tüylerin kökünün sert çıkmasına ya da çoğalmasına sebep verir mi? Lasercim ağdayı önermiyor? Maddi sıkıntım bitene kadar 1-2 sene idare nasıl edeceğim? (

agdayı tabi önermezler cünkü yumusatıp azaltıyor onların isine gelmez..sana söyliyim sır el agdaları var hangi marka olursa olsun sorun degil hepsi yumusatıyor bu agda sert ama bide agda makinası alırsın agda kullandıgın zaman icinde aynı kıvamda kalır kafan rahat eder ciddi söylüyorum yumusatıp azaltıyor..bende evde kullanıyorum o agdayı gec cıkarıyor ve sert cıkmıyor.. agda, agda makinası, bide bepanthene veya madecassol krem alırsın (krem olmazsa olmaz cildi tazeleyip yeniliyor) toplam 50 55 tl tutar ama rahat edersin kas bıyık bacak ve bikini bölgesinede rahatlıkla uygulayabilirsin.. bide agdadan sonra pamuga sirke döküp agdalı bölgeyi sil ondan sonra krem sür bir kac aya dene farkı göreceksin(sirkede tüyü azaltıyor inceltiyor) ben cok memnunum..

çok teşekkür ederim bilgi için.Eski tüylerime geriye dönüş olmaz umarım. terkrar çok kalın ve sert çıkacak diye korkuyorum. olmazsa küçük bir yerde sizin dediğiniz gibi deneyerek başlıyayım. sonra tüm bacaklarım için denerim. Bu arada bu ağdalar yıkasan bile gitmiyor ama sirke ile gittiğini duyduğuma çok sevindim. tekrar çok teşekkür ederim.

canım aynı durumdayız... bende de aynı oldu ama ben parasızlıktan değil hamile oldugumdan yarım bırakmak zorunda kaldım ben ağda yaptırıyorum cok azalmıstı ve incelmişti benimkiler hatta 2 ay oldu ağda yaptıralı çoğalmadı hatta az cıktı ama hamilelikten sanıırm doğumdan sonra kıllanma olabılır dedıler hormonlardan dolayı ama yine de ağdayı öneririm ben en azından cogaltıp güçlendirmiyor tabiki sir bazlı ağdalar...

önemli degil cnm yardımcı olabildiysem ne mutlu:) ama sunuda söyliyim benim dedigim agda tas gibi sert makinasıyla kıvama getircen aynı kıvamda kalıcak yapıstırıp cekince yine tas gibi oluyor yani ince sürmicen ve bu dedigim agdaya temizleme yagı falan gerekmiyor sadece gec cıksın diye sirke sürüp ardından krem sürceksin unutma.. kayınvalidem senın durumunda aynı metodu uyguluyoruz kalınlasma cogalma olmadı lazeri bırakmak zorunda kaldı guatr cıktı ve bu tüylerin cıkıs hızını ve kalınlıgını cok etkiliyor mecburen vazgecti lazerden agdayda devam ediyor incelme azalma var o yuzden tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
hamiesinz ve ağda epilsyn laserdenmi bahsedytrsnz çok zararalıymş ağda da özellkle..teni çekyor..benm doktorum çok anlattı jilettn başka bişy kullanam dedi doğum sonrası gidr lazer bile yaptırblrsn dedi..özellkle bebeğin gelişim aşamasında çok zararlıymş bilgnz olsun..

ben de aynı durumdayım. ben tembelliğimden bi de benim yaşadığım şehirde lazer yapan tek yer vardı ve o da beni baya kazıklamıştı ben de sinir oldum gitmedim. yaklaşık 1,5 senedir hep jilet yapıyorum çünkü tüylerim çok ince olduğu için özellikle vajina etrafında batık gibi kalıyor, yazık çıkacak güçleri yok ki şimdi de hamileyim heralde emzirmeyi bırakıncaya kadar yine jilete devam edicem. zaten 1,5 senedir güçlenmedi, daha da güçlenmez. hatta ben diyorum ki biraz güçlenseler de lazer daha çabuk etki etse

jılet kullan bnce en azından kökler cok güçlenmez

Arkadaslar merhaba bu klube yeni uye oldum ne zamn birsey arastirsam burasi cikiyordu karsima hep guzel cevap buldum sayenizde...
Ben 2,5 sene iPL'e gittim ve tuylerim cok inceldi artik hicbir lazer cihazi gormuyor tuylerimi bu yuzden de igneli epilasyona gitmek tek cozum diye duydum ve gittim fakat ciddi agrili bir islem oldugunu tecrube edinince orda ki alisan bayana sordum baska bir caresi var midir diye sir agda yapabilirmisim ve boylelikle azalicak henuz baslamadim ama istiyorum sir agda yaptirmak icin onericginiz anadolu yakasinda biryerler var mi? Tesekkurler simdiden

kızlar başlığı gördüğüme ben de sevindim,ben de hamileliğimden ötürü bıraktım lazeri... ve de çok sert tüylerimi incecik yapmıştı...... süpriz bi gebelik benimki... eşimde sperm sayısı az olduğu için aşılama olmadan bebeğiniz olmaz demişti doktor,biz de korunmuyorduk ve oldu işte...
neyse,ben de yaklaşık 4 aydır 30 günde 1 ağda yaptırıyorum sir... ve de şu an 8.aydayım ondan mıdır bilmiyorum ama çabuk çıktılar.... ince gerçi... doğuma yakın bir zamanda gene gidicem,lohusa döneminde aldıramıcaz sanırım,40 gün kıllı kıllı peh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…