lateral ventrikül genişliği teşhisinden sonra doğum yapanlar

queen9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
28
5
36
35
bu teşhisten sonra doğum yapan anneler tecrübelerini yazabilir mi acaba?

Ne yaptın gittin mi doktora ??
En son gittiğimde doktor Bi 10.2 Bi 10.6 Bi 9.9 olarak ölçtü sürekli genişleyip daralan bişey midir nedir hiç bişey anlamadım. Cuma günü detaylı ultrasonu yapan perinatoloji uzmanına gidicem Bi bakalım o Nasıl ölçecek

valla ben anlamadım bu işi cidden. iyi kötü bişi demiyor ama kürtajdan bahsediyor falan. bence sen daha sağlam bir doktor bulmalısın. en azından bu kafa karışıklığını giderecek iyi bir doktor.

valla ben anlamadım bu işi cidden. iyi kötü bişi demiyor ama kürtajdan bahsediyor falan. bence sen daha sağlam bir doktor bulmalısın. en azından bu kafa karışıklığını giderecek iyi bir doktor.
Yarın İstanbul'a Bi perinatoloji uzmanına gidicem onunla konuşucam bakalım ne diycek. Zaten sınırda Bi değer doktorlar risk almamak için yorum yapmıyor test yaptır kürtaj ol falan diyor

Yarın İstanbul'a Bi perinatoloji uzmanına gidicem onunla konuşucam bakalım ne diycek. Zaten sınırda Bi değer doktorlar risk almamak için yorum yapmıyor test yaptır kürtaj ol falan diyor
Canını sıkma hiç. Umuyorumki herşey yolunda gidecek.

Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…