lazer epilasyon da 15 gün sonra kontrol sorunu :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar lazer yaptırıyorum ama şu lanet batıklar hala canımı sıkıyo üç seans olfu 3 ay sonra da düğün var ya kontrollere gidemiyorum uzak oldugu icin sizce çok faydası oluyomu yoksa gitmesemde olur mu

Kızlar lazer yaptırıyorum ama şu lanet batıklar hala canımı sıkıyo üç seans olfu 3 ay sonra da düğün var ya kontrollere gidemiyorum uzak oldugu icin sizce çok faydası oluyomu yoksa gitmesemde olur mu

lazere gittiğin gün çıkmamış olan tüyün varsa onlar çıkıyor, kontrolün asıl amacı o. bir de lazer sırasında kırılan tüyler olabilir, onları da alabilmek için. ama o kadar da fark etmez bence.

bende gidemedim hiç kontrollere. toplam 6 seansta sadece 1 sefer gidebildim.
baştan konuşmuştum onlarda sorun olmaz zaten çoğu yer yapmıyor dediler.
6 seansı tamamladım. düzenli gidemediğim oldu ondan dolayı şimdi 1 seans daha gitmem gerekiyo. aslına bakarsan tek tük iç kısımda kaldı. bana kalırsa kadın oralara ışın yapmadığından kaldı oralar. düzensizlikle pek alakası varmış gibi gelmedi.
onun haricinde üst kısmında yine tek tük var. böyle de durulur ama ben 1 seans daha gidicem.
sen düzenli git, kontrollere gitmesen de olur. tabi imkan olsa gidilse daha iyi ama..

Ben gidiyorum kontrollere de. Seansta gozden kacan yerler icin yapiliyor zaten. Kontrolden sonra daha puruzsuz gunlerim basliyor. Ama yapmayan yerler de varmis. Hatta bu yerlere gidip memnun olanlar da... dolayisiyla biraz geciktirir tam bitmesini ama biter onunde sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…