Benimde 5.nci seansim yaklasiyor. Simdilik cok memnunum. Bu lazeri icat edenlere duaciyim. Tek dilegim seanslar bittikten sonra tekrar cikmamasi.Dördüncü seans sonrası koltuk altında bitti nerdeyse dikkatli bakınca ince tüyler var baya, birkaç tanede siyah kıl var etrafında bacaklarımda çok anlamıyorum özellikle diz kapağı ve üst bacakta kalın tüy kalmadı sayılır ama ince tüyler var. Kollarım da henüz beni tatmin etmedi ama dikkatli bakınca bölgesel dökülmeler var.
Seans araları 6 haftaya çıkınca sanki dökülen tüylerden bazısı geri geldi gibi tekrar döküldü bakalım bu seans arasında ne olacak.
Tum bacak koltuk alti ve genital 8 seans 1590 tl ekim ayinda anlasmistim.ne kadar ödeme yapıyorsunuz?
\\bende ilk seansıma şubat ayında başladım.cihaz adı diot.ütüleme tekniği yapıyor.15 seans 1000 liraya anlaştım.tüylerim sert ve siyah.azda olsa dökülme var gibi.tabi daha ilk.epeyde acıdı yani.uzanıyorsunuz.koltuk altı bacak yaptı önce.genital bölgede önce üst kısmı yapıyor.sonra bacakları karnınıza çekiyorsunuz alt kısmı ve makatı yapıyor.seans başı on liradan anestezi varmış.satın aldım ama pek işe yaradığı söylenemez...Seansları anlatırmısınız açaba bide bende gitmeyi düşünüyorum ama ne şekild e oturacağız makat kısmını alıyorlar mi nasıl alıyorlar çok merak ediyorum utandigimdan gidemedim bu zamana kadar bacağa falan gittim de. Ama şimdi evleneceğim için gitmem lazım
Eminmisiniz diod sistem yaptigina 15 seans 1000 tl cok komik geldide. Bana ipl sistem yaptiriyorsunuz gibi geldi. Hic bir yer o fiyara gercek lazer yapmaz.\\bende ilk seansıma şubat ayında başladım.cihaz adı diot.ütüleme tekniği yapıyor.15 seans 1000 liraya anlaştım.tüylerim sert ve siyah.azda olsa dökülme var gibi.tabi daha ilk.epeyde acıdı yani.uzanıyorsunuz.koltuk altı bacak yaptı önce.genital bölgede önce üst kısmı yapıyor.sonra bacakları karnınıza çekiyorsunuz alt kısmı ve makatı yapıyor.seans başı on liradan anestezi varmış.satın aldım ama pek işe yaradığı söylenemez...
//özellikle bu işlerden anlayan bir arkadaşımla birlikte gittim. Arkadaşım bizzat gitti makineye baktı. Tabi yetkilide açıkladı. Cihazın diot olduğunu ve ütüleme tekniği kullandıklarını söyledi. Ayrıca yaşadığım yer itibariyle adım başı güzellik merkezi olmasininda fiyatta etkili olduğunu düşünüyorum.Eminmisiniz diod sistem yaptigina 15 seans 1000 tl cok komik geldide. Bana ipl sistem yaptiriyorsunuz gibi geldi. Hic bir yer o fiyara gercek lazer yapmaz.
Siz nereye gittiniz acaba?//özellikle bu işlerden anlayan bir arkadaşımla birlikte gittim. Arkadaşım bizzat gitti makineye baktı. Tabi yetkilide açıkladı. Cihazın diot olduğunu ve ütüleme tekniği kullandıklarını söyledi. Ayrıca yaşadığım yer itibariyle adım başı güzellik merkezi olmasininda fiyatta etkili olduğunu düşünüyorum.
İstanbulda yaşıyorum ben. Ixsir gittiğim yerin adıSiz nereye gittiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?