Lazer epilasyon-iğneli epilasyon

edaboylu

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
7
0
611
Ankara
Cımbızla iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan var mı? Ankara'da tüm vücut için lazer ve iğneli epilasyon merkezi arayışındayım

Merhaba aylardır bu konuyu araştırıyorum. İğneli epilasyonun kıl kökü üzerinde kesin etkisi kanıtlanmış kalıcı olarak tüyleri çıkarmayan tek cihaz olarak görülüyor. Fakat şimdi yeni yeni popüler olan bir cihaz var iğneli epilasyon mantığıyla çalışıyor ama sadece cımbız proplu. Adı cımbız epilasyon. Cihaz piyasaya çıkalı uzun yıllar olmuş 10 15 yıl gibi ama güzellik merkezlerinde yeni yeni görüyorum desem yeridir. Çoğu güzellik merkezi etkili değil diyor ve merkezine cihazı sokmuyor bile. Bir kısmı da etkisinin olduğunu söylüyor. Fakat bunu yaptıranlara sormak lazım tabii ki. Ben denemek istiyorum aslında sonuçta iğneli epilasyon her cilde her bölgeye uygun değil. Cımbız epilasyon bu açıdan daha avantajlı. Yaptıran varsa aydınlatsın bizi lütfen. Mantık olarak düşünürsek kıla elektrik akımı vererek kılın kökünü kurutmayı amaçlıyor ama kıl iletken değil ... nasıl başarıyor işini bilmiyorum ama bunu yapan uzmanlar 6 8 seansta kesin çözüm diyerek bu hizmeti sunuyor. Bu konuda bilgi alışverişine çok ihtiyacım var...

Back
X