Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Internet üzerinden net bir bilgiye erişemedim aslında avukata danışmak için gitmeyi düşündüm sürekli ertelediğim için bir ücret talep ederlermi danışmak için onuda bilmiyorum açıkçası inanın şuan çalışmıyorum iki senedir oraya verdiğim paraya içim acıdı. Çalışanlar birde kendi arkadaşım sayılır ona rağmen mağdur ettiler kil çıkmayan yerlerimde erkek gibi killar çıktı psikolojim çok bozuldu teşekkür ederim dediginiz şekilde bir bakayımBulduğunuz bölgenin tüketici hakları derneğini arayıp bir danışın ne yapılabilir diye inanın çok güzel yardımcı olup yol gösteriyorlar.Bu konulara tüketici mahkemesi bakıyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmiyim sizi dediğim gibi internet üzerinden bulup arayın yol gösterirler.
Şöyle oldu aslında burası yaşadığım yerdeki en düşük fiyatlı salondu çalışan arkadaşlarım vardı. Ben zaten doktor tavsiyesi ile lazere yöneldim yani keyfi değildi bunuda belirttim benim herhangi bir hormon bozukluğum bişeyimde yok. Kılların sert tenim de beyazdı hatta baya avantajlı olduğum çok çabuk yanıt alabileceğim söylendi başta imzalanan sözleşme bende de var. Taksitleri verinceye kadar herkes zaten ilgiliydi 5 taksit verip hesabını kapattım ve bir kere aksatmadım genelde kişiler para ödemekten kaçarken ben erken zamanlar da verdim. Daha sonra 10+2 yani 12 Seansti ama seans aralarında makinamız bozuk deyip 3 kez almadılar ben jiletleme yapmak zorundayım haliyle temizlik amacıyla geri kalan herşeye dikkat ettim yazın uzun pantolonlarla gezdim dikkat ettim. Bir kaç kez de sen regli olacaksın galiba canın ondan yanıyor almayalim seni dendi ordan da gitti yine derken nerden baksaniz 15 17 seans girdim sayılır ama benden kaynaklı değildi bu. Ve gram dökülme olmadı kaldım yani verdiğim parayla olmadık yerlerimde killar çıkıyor kullandiklari alet de maalesef yüklemeymiş 3 4 sene sonra dokulelenlerinr bile çıkıyormuştüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. anlaşmanız da önemli seans üzerinden bitinceye kadar usulünde mi anlaştınız. çünkü lazer epilasyon işlemi kişiye göre değişen uzunluk ve yoğunlukta oluyor. seans başıysa bir şey çıkma ihtimali zor.
İlçe belediyenize gidip belediye avukatına sormayı deneyin bence.Ben yıllar önce gitmiştim.sorularıma cevap vermişti.Internet üzerinden net bir bilgiye erişemedim aslında avukata danışmak için gitmeyi düşündüm sürekli ertelediğim için bir ücret talep ederlermi danışmak için onuda bilmiyorum açıkçası inanın şuan çalışmıyorum iki senedir oraya verdiğim paraya içim acıdı. Çalışanlar birde kendi arkadaşım sayılır ona rağmen mağdur ettiler kil çıkmayan yerlerimde erkek gibi killar çıktı psikolojim çok bozuldu teşekkür ederim dediginiz şekilde bir bakayım
Merkezde oturuyorum merkez belediyesi de olur muİlçe belediyenize gidip belediye avukatına sormayı deneyin bence.Ben yıllar önce gitmiştim.sorularıma cevap vermişti.
Birde nasıl sonuç aldınızMerkezde oturuyorum merkez belediyesi de olur mu
Neden olmasın.Şansınızı deneyin.Merkezde oturuyorum merkez belediyesi de olur mu
Hayır henüz gidemedim iş için Bursaya geldim ben başka şehirde yaşıyorum bir haftaya döneceğim döndüğümde halledeceğim muhtemelen çoğu kişide bu şekilde söyledi. Aslında amacım kesinlikle para yada tekrar ışlem almak da değil inanın ben aptallik yaptım sağlık sebebim den gittim ne isim vardı güzellik salonunda bilemedim sadece başkaları da mağdur olsun istemiyorum gencecik heves edip para dökenler var günah ya insanlar para kazanmak uğruna neler yapabiliyore siz hâlâ başvurmadınız mı hakem heyetine ? ne yapmak istiyorsunuz ki başka ilçe sağlık müdürlüğüne şikayet edin dolandırıılıktan suç duyurusunda bulunun ihtar çekin?