- 8 Mayıs 2025
- 63
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi asel yusuf
Arkadaşlar lazaere gitmeyi düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok sadece cihazların isimlerini biliyorum
tavsiyeleriniz var mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çok bişey yok gittiğin yerde bilgi verirler diye düşünüyorum. Kıllarını makine ile kısalt gitmeden önce deodorant roll on falan kullanma jel tutmuyor. Ben Alexandra diode buz lazer denedim ikiside gayet acılıydı farketmedi yani gitmeden ağrı kesici içiyordum ne kadar etkili oluyordu tartışılırArkadaşlar lazaere gitmeyi düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok sadece cihazların isimlerini biliyorumtavsiyeleriniz var mi?
Yüz için doktorlu bir klinikte lazer yaptırıyorum sizce artar mı. Bize artmaz demişti çalışan ama güvenmiyorum.Candela yada iğneli lazer tercih edin
Yani değişebiliyor cihazdan ziyade kılda önemli eğer kılların siyah ve buğday tenliysen şanslısın çoğu makine işe yarar ben sarışın beyaz tenliyim süreç benim için zor oldu mesela yaza doğru başladım güneş gören kıllarım hep sarardı o yüzden oralar başarılı olmadı görmeyen yerler daha başarılıydı geri kalanı konfor ile alakalı ben sadece dediğim gibi iki cihaz denedim ama buz lazer daha rahat en azindan atış sonrası soğutucu başlığı var rahatlatma adına
Yüz için iğneli lazer tavsiye ediliyorYüz için doktorlu bir klinikte lazer yaptırıyorum sizce artar mı. Bize artmaz demişti çalışan ama güvenmiyorum.