Lazer epilasyon

asel yusuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
63
30
3
26
Arkadaşlar lazaere gitmeyi düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok sadece cihazların isimlerini biliyorum tavsiyeleriniz var mi?

Arkadaşlar lazaere gitmeyi düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok sadece cihazların isimlerini biliyorum tavsiyeleriniz var mi?
Yani çok bişey yok gittiğin yerde bilgi verirler diye düşünüyorum. Kıllarını makine ile kısalt gitmeden önce deodorant roll on falan kullanma jel tutmuyor. Ben Alexandra diode buz lazer denedim ikiside gayet acılıydı farketmedi yani gitmeden ağrı kesici içiyordum ne kadar etkili oluyordu tartışılır tabi bu acı eşiği ile alakalı ben pek dayanamam

Y yelkus00 bilgi vereceklerini biliyorum hangisi daha etkili diye merak etmiştim her cihaz herkese iyi gelmiyor diye biliyorum

Hastaneye git kesinlikle candela nd yag en iyisi çoğu güzellik merkezinde ipl var. Ben yıllar yıllar önce özel bi hastanede yaptırdım lisede esmerim ama tüylerim ince özel hastanelerde makinelerde bunlar birleşik zaten benim kıllarda şunsorun var uzaması durmuyor baya genitalim kıvırcık bile oluyordu saçım da kıvırcık o uzama fazı bitmiyor yani. Ben candelaya gittim kurtuldum sanırım diode vardı ayrıca 10 12 senedir kıl yoktu hamileyim çıkmaya başladı ama bacaklarımın altında yok sadece iç kısımda göğüste doğum sonrası yine candelaya giderim ama çok konforlu değil

Y yelkus00 bilgi vereceklerini biliyorum hangisi daha etkili diye merak etmiştim her cihaz herkese iyi gelmiyor diye biliyorum
Yani değişebiliyor cihazdan ziyade kılda önemli eğer kılların siyah ve buğday tenliysen şanslısın çoğu makine işe yarar ben sarışın beyaz tenliyim süreç benim için zor oldu mesela yaza doğru başladım güneş gören kıllarım hep sarardı o yüzden oralar başarılı olmadı görmeyen yerler daha başarılıydı geri kalanı konfor ile alakalı ben sadece dediğim gibi iki cihaz denedim ama buz lazer daha rahat en azindan atış sonrası soğutucu başlığı var rahatlatma adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…