• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon?

Cucuthecatt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
4.450
3.809
63
30
Merhabalar daha önce 2 kez lazer epilasyon yaptırdım ama kısa süre sonra bütün kıllar geri geldi ve zamanla eski haline döndü. Son kez şansımı denemek istiyorum bulunduğum şehirde güvenilir iğneli epilasyon yapan bir yer bulamadım zaten o kadar sabrım vaktim var mı bilmiyorum. Son kez şansımı hastanede mi denemeliyim yoksa ev tipi lazer aleti alıp bitmese bile kıl çıkma süresini azaltıp rahat mı edeyim? Akıla ihtiyacım var🙏

Hangi makineye gittiniz daha önce ben esmerim kıllarım da ince azdı öyle çok kıllı değildim ama kıllarımın uzaması durmazdı bir yerde kırılıp kalır ya o olmazdı saç gibi uzardı ben candela makineye gittim 10 12 sene önce lisedeydim daha tanamen bitti bacak kol kol altı sıfır bikinide de üçgen kısım popo yok iç kısımda var ama eldivenle alıyorum makinede farklı farklı başlıklar vardı çooook acılıydı ama uzun seneler oldu kılsızım beni en çok popo rahatsız ederdi mesele yok. Sadece gebelikte iç bacaklar mememde vs çıkmaya başladı ama ben neredeyse 2 sene gittim ya

Hangi makineye gittiniz daha önce ben esmerim kıllarım da ince azdı öyle çok kıllı değildim ama kıllarımın uzaması durmazdı bir yerde kırılıp kalır ya o olmazdı saç gibi uzardı ben candela makineye gittim 10 12 sene önce lisedeydim daha tanamen bitti bacak kol kol altı sıfır bikinide de üçgen kısım popo yok iç kısımda var ama eldivenle alıyorum makinede farklı farklı başlıklar vardı çooook acılıydı ama uzun seneler oldu kılsızım beni en çok popo rahatsız ederdi mesele yok. Sadece gebelikte iç bacaklar mememde vs çıkmaya başladı ama ben neredeyse 2 sene gittim ya
İlk gittiğim cihazı hiç hatırlamıyorum 10 seneden fazla oldu ya. Dikdörtgen başlıklı üflemesi vs olmayan bir cihazdı. En son gittiğim diode buz lazerdi 3 4 ay hiç çıkmadı sonra zamanla artarak geri geldi bütün kıllar. Ben beyaz tenliyim tüyler de simsiyah ama son gittiğim merkezdeki uzman kıl kökleri kızıl dedi belki o yüzdendir. Gerçekten çok bıktım beni hayattan soğuttu bu durum sürekli kıl tüyle uğraşıyorum. Ağda alerji yapıyo zaten o bile 15 gün dayanıyo bana🤦‍♀️ çocuktan sonra hiç zaman ayıramaz oldum

Back
X