lazer epilasyon

elazığ atikelerde lazer yaptıran varmı varsa ne kadar memnun cevap yazarsanız sevinirim bende orda düşünüyorum da yorumlarınızı bekliyorum

Valla ben çene için gidiyorum, tek seansım kaldı. Çok memnunum.
Çene bitince, koltuk altı ve genital için anlaştım bugün hızımı alamadım
Canın yanmıyor hiç merak etme. Ağda acısına kıyasla çok çok hafif kalır yanında

Ben de yaptırmak istiyorum. Ücretler nasıl? Bir de seans başına mı ücretlendiriliyor?

sevgılı arkadaslar ben estetısyenım ama hıc bır yerımı yaptıramadım neden :26: çok komık aslında benım bır agrı esıgım yok yanı yerlerde surunuyor elıme ıgne batsa doktora gıderım acıya tahammulum yok ve bu yuzden yapamadım kendıme subjektıf cvp vermeyım oyle cok acımıyor herkeze gore degısıyor benım ablamda acıya dayanıksız ama paşa paşa yaptırıyor lastık acısı gıbıdır zonklatmaz sanıyelık ama genıtalde acıyor acımayan ender :2:bacagın yan kısımları acır genıtalın dudak kısımları bıyık acır kol altı degısır cok koyu sert kıllar acır cansızlar acıya dayanıklı oldugu gıbı sertlesır seans boyunca ve sertlestıkten sonra epılasyon etkısını gosterırr boylede bır abukluk:26:lutfen eger genıtale gıdersenız temız gıdın arkadslar lutfen bızıde dusunun hıc utanmadan kustahça rahat ınsanlardan nefret edıyorumorada bogazlayasım gelıyor jınekologları cok ıyı anlıyorum dertlesıyorumda netekım... seans ucretını tavsıye etmem paket program alın turkıye genelınde 8 seans denılıyor ama dr lar seans vermez cunkı uckagıtcılık yapmaz onlar kolay kolay musterı baglama kaygısı yoktur kafesleme sıstemı vardır sıksık çaprazlama tarama bunuda genelde kımse yapmaz(ama ben sevdıgım musterılerıme garıban ınsanlara falan yapıyordum) ıpl epılasyondansa alexandır ı tavsıye ederım daha acılıdır kısa vadelıdır ve cogu kıl tıpıne hıtap eder dr kontrolunde kullanılır 15gun sonra kontrol atısı vardır buda ıyı bırseydır ıpl de bu yok dıkkat edın hıjyen olayına kımse dıkkat etmıyor yattıgınız sedye genıtalınız degmesın kıl koklerınız açık mıkroplu yerlere degmesın hemen orada bepanten surun nerenız olursa olsun uzerıne gunes kremı (yazın)50faktor gunes kremlerını kullanmayın kımyasal var melanın lekelerını arıtıyor yıne yazarım uykum geldı opuyorum herkezı dobradobur arkadasınız sorularınızı gecelerı cvplar endıse etmeyın:18:sahur hazırlayacagım koca beklıyor

sevgılı arkadaslar ben estetısyenım ama hıc bır yerımı yaptıramadım neden çok komık aslında benım bır agrı esıgım yok yanı yerlerde surunuyor elıme ıgne batsa doktora gıderım acıya tahammulum yok ve bu yuzden yapamadım kendıme subjektıf cvp vermeyım oyle cok acımıyor herkeze gore degısıyor benım ablamda acıya dayanıksız ama paşa paşa yaptırıyor lastık acısı gıbıdır zonklatmaz sanıyelık ama genıtalde acıyor acımayan ender bacagın yan kısımları acır genıtalın dudak kısımları bıyık acır kol altı degısır cok koyu sert kıllar acır cansızlar acıya dayanıklı oldugu gıbı sertlesır seans boyunca ve sertlestıkten sonra epılasyon etkısını gosterırr boylede bır abukluklutfen eger genıtale gıdersenız temız gıdın arkadslar lutfen bızıde dusunun hıc utanmadan kustahça rahat ınsanlardan nefret edıyorumorada bogazlayasım gelıyor jınekologları cok ıyı anlıyorum dertlesıyorumda netekım... seans ucretını tavsıye etmem paket program alın turkıye genelınde 8 seans denılıyor ama dr lar seans vermez cunkı uckagıtcılık yapmaz onlar kolay kolay musterı baglama kaygısı yoktur kafesleme sıstemı vardır sıksık çaprazlama tarama bunuda genelde kımse yapmaz(ama ben sevdıgım musterılerıme garıban ınsanlara falan yapıyordum) ıpl epılasyondansa alexandır ı tavsıye ederım daha acılıdır kısa vadelıdır ve cogu kıl tıpıne hıtap eder dr kontrolunde kullanılır 15gun sonra kontrol atısı vardır buda ıyı bırseydır ıpl de bu yok dıkkat edın hıjyen olayına kımse dıkkat etmıyor yattıgınız sedye genıtalınız degmesın kıl koklerınız açık mıkroplu yerlere degmesın hemen orada bepanten surun nerenız olursa olsun uzerıne gunes kremı (yazın)50faktor gunes kremlerını kullanmayın kımyasal var melanın lekelerını arıtıyor yıne yazarım uykum geldı opuyorum herkezı dobradobur arkadasınız sorularınızı gecelerı cvplar endıse etmeyınsahur hazırlayacagım koca beklıyor

Ben tum vucut gidiyorum 4.seansta %50 azalma oldu koltuk altimda bitti.nisantasi sculpture'a gidiyorum cok memnunum buyuk rahatlik...

bende polikistik vardı 6 seans gittim tüm vücut hiçbir faydası olmadı ve çok acıyor en azından beni mahvetti hamile kaldığım için bıraktım ne yapıcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…