Bazilsri uzadi ama cok sert biraz daha uzasa dokulir muCiktikca kendiliginden dokulur
Daha ilk seans canim. O kadar buyuk beklentin olmasin. Zamanla azalirBazilsri uzadi ama cok sert biraz daha uzasa dokulir mu
Bnde cok buyuk beklentide degilim aslinda ama tuyler uxuyor ve dokulen yok bnde bu tuylu halimi sevmedimDaha ilk seans canim. O kadar buyuk beklentin olmasin. Zamanla azalir
4 gün kısa bir zaman dilimi heredot 1 haftadan sonra başlayıp 2 haftaya kadar hızlanır dökülmeler biraz uzar gibi olup kendiliğinden dökülür ancak 2 haftadan sonra kese yaparak dökülmeyi hızlandırabilirsin ve hepsi dökülmeyebilir kılların endişelenmeMeraba arkadaslar bn kadinlar kulubunde yeniyim benim merak ettigim bir konu var tecrubeliler yardim edebilir mi bu hafta sali gunu lazer epilasyona basladim ilk seans oldu tuyler dikulecrk dediler ama 4 gun oldu tık yok kolumda birkac tane cekince geldi ama butun tuyleri crkecekmiyim bn cogu gelmiyor bile ele acaba kndiliginden mi dokulecek nasil olcak ne zamn dokulur
Peeling iyi gelecektir kahve telvesi ile dene peeling yapmayı, zamanla geçeceğini düşünüyorum.Bugun ikinci seansin kontrolune gittim koltukalti cikmiyor bile ilk seansin kontrolunden sonra tek tuk cikiyor cok ince ama bacaklarima dokununca puruzsuz ama boyle yanan kil koklerini nokta nokta gorunuyor cok cirkin peeling yapiyorum ama goruntu kotu ne zamn gecer
Nereye gidiyorsun acabaBugun ikinci seansin kontrolune gittim koltukalti cikmiyor bile ilk seansin kontrolunden sonra tek tuk cikiyor cok ince ama bacaklarima dokununca puruzsuz ama boyle yanan kil koklerini nokta nokta gorunuyor cok cirkin peeling yapiyorum ama goruntu kotu ne zamn gecer
Ben korkuyorumBazilsri uzadi ama cok sert biraz daha uzasa dokulir mu
10 günü geçiyor canım dökülmesi on gün sonra çürümüş gibi oluyo cektikce eline gelir zatenMeraba arkadaslar bn kadinlar kulubunde yeniyim benim merak ettigim bir konu var tecrubeliler yardim edebilir mi bu hafta sali gunu lazer epilasyona basladim ilk seans oldu tuyler dikulecrk dediler ama 4 gun oldu tık yok kolumda birkac tane cekince geldi ama butun tuyleri crkecekmiyim bn cogu gelmiyor bile ele acaba kndiliginden mi dokulecek nasil olcak ne zamn dokulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?