lazer epilasyon

melani17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
12
0
36
Meraba arkadaslar bn kadinlar kulubunde yeniyim benim merak ettigim bir konu var tecrubeliler yardim edebilir mi bu hafta sali gunu lazer epilasyona basladim ilk seans oldu tuyler dikulecrk dediler ama 4 gun oldu tık yok kolumda birkac tane cekince geldi ama butun tuyleri crkecekmiyim bn cogu gelmiyor bile ele acaba kndiliginden mi dokulecek nasil olcak ne zamn dokulur

İlk seansda bi dökülme olmaz üçüncü seansında artık tüylerinden kurtulursun yalnız 4 ila 5 arasında (kişiye göre değişir belki) bi süre duraksama oluyor ve tüyler yeniden çıkmaya başlıyor bu seni yıldırmasın bi ay falan sürüyor yeniden bitiyor.. Umarım istediğin sonucu alırsın

Canim seanstan bir hafta 10 gun sonra dokulme baslar 15.gunde dokulmus olur kalanlar lazerin gormedigi yada atis yapilmamis killardir

4 gün kısa bir zaman dilimi heredot 1 haftadan sonra başlayıp 2 haftaya kadar hızlanır dökülmeler biraz uzar gibi olup kendiliğinden dökülür ancak 2 haftadan sonra kese yaparak dökülmeyi hızlandırabilirsin ve hepsi dökülmeyebilir kılların endişelenme

Merhaba, ben ve arkadasim 4 seans yaptirdik killarimiz nerdeyse yok oldu ama her üc ayda bir gidiyoruz tekrardan lazer yapilmasi icin killarin cikmasi lazim ben sarisin oldugun icin bende hala dökülmeyen killar var ama arkadasim Pamuk gibi oldu. Lazerden sonra killarin dökülmesi icin bir ay gecmesi gerekiyor
iyi aksamlar

Merhaba Arkadaşlar,
Lazer için Bakırköy de Dore güzellik salonuna gideniniz var mı? Ben Pazar gününe randevu aldım ama hala tedirginim. Bir de normal seanstan 2-3 gün sonra kontrol atışı yapılıyor diye biliyorum, ama biz yapmıyoruz gerek yok çünkü dediler. Benim tenim beyaz ve tüylerim de koyu renk. Bu tüyler için IPL uygun dedi kız. Kararsızım hala. Sizce bu IPL iyi midir arkadaşlar?

Bugun ikinci seansin kontrolune gittim koltukalti cikmiyor bile ilk seansin kontrolunden sonra tek tuk cikiyor cok ince ama bacaklarima dokununca puruzsuz ama boyle yanan kil koklerini nokta nokta gorunuyor cok cirkin peeling yapiyorum ama goruntu kotu ne zamn gecer

Peeling iyi gelecektir kahve telvesi ile dene peeling yapmayı, zamanla geçeceğini düşünüyorum.
Ben Çamlıca Ladonna'da yaptırdım tüm vücut yine ayda bir gidiyorum ince kıllar için.
Gerçekten büyük rahatlık kızlarr:))

Nereye gidiyorsun acaba

10 günü geçiyor canım dökülmesi on gün sonra çürümüş gibi oluyo cektikce eline gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…