- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi 528mucizemmm
Merhaba arkadaşlar hayırlı kandiller
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özür diliyor yok siz beni yanlış anladınız gibi demeye başladı zatenNe terbiyesiz bir tipmiş bu böyle. Ben acımıyorum bu tarz insanlara. Bende lazere giderken bir kere bir durum olmuştu beni azarlamaya kalkmıştı lazer yapan kız, mahkemeye vereceğim deyince kızı işten çıkarttılar. Beni resmen yakmıştı. Hiç sessiz kalma bence. Ben olsam orayı acilen bırakırım.
Kimsrnin ekmeğiyle oynamak istemem canım bir taraftan çok üzüldüm işten çıkartalım mı diye sorduklarında inşaallah çıkartmazlar diye ediyorum ama onun yaptığında yanlıştıInsafli çıktın yine..
Büyük ihtimalle devam etmicem canım yarına haber bekliyorlarDevam etmem hiç profesyonel bir yer değil
Boyle devam ederse zaten cok kalici olmaz ordaKimsrnin ekmeğiyle oynamak istemem canım bir taraftan çok üzüldüm işten çıkartalım mı diye sorduklarında inşaallah çıkartmazlar diye ediyorum ama onun yaptığında yanlıştı
Şikayet ettim müdürlerine onlarda işten çıkartalım dediler bende kabul etmedimKeşke şikayet etseydin de atılsaydı bu nasıl bir ukalalılık.Adam gibi yapacaksa yapsın işini
Ben de gittim lazere 7 seans ama bitmedi bendeki tüyler.Haka çıkıyorlar sadece inceldiler.Her neyse benim de kalıyordu alamadığım yerler oluyordu kadın kendi alıyordu vallahi.Sizin lazerci ne kadar gıcıkmış öyle.Merhaba arkadaşlar hayırlı kandiller
Bugün lazere gittim 2. Seansım olucak lazer deyken lazer yapan bayana soğuk lipozu sordum ve onu yaptırıcağımı söyledim bana direk çalışıyor musun diye sordu hayır deyince nasıl ödüceksin bende lazeri nasıl ödüyürsam onu da öderim dedim tüm bacak tı neymiş permatik le temizlemicem bir kaç yerde kalmış arka bölümlerinde niye almadın oralara yapmıcam ve yapmadı da bir taraftan elinde telefona bakıyor zaten para konusuna çok sinirlendim biran önce bitsin çıkayım diye sonra biraz önce lazericlerle bu konu konuşuldu müdürleri çağrıldı işten çıkartalım mı denildi kabul etmedim sonra kaydımı sildirmeyi düşünüyorum
Yarına kadar karar verecrğimi söyledim siz olsaydınız devam eder miydiniz
Tek tük yerlerde kalmış ama çok ince tüyler aman aman abartılacak değil yapmadı küçük yerlere çok sinirlendimBen de gittim lazere 7 seans ama bitmedi bendeki tüyler.Haka çıkıyorlar sadece inceldiler.Her neyse benim de kalıyordu alamadığım yerler oluyordu kadın kendi alıyordu vallahi.Sizin lazerci ne kadar gıcıkmış öyle.