Lazer ilerle olan problemim

Ne terbiyesiz bir tipmiş bu böyle. Ben acımıyorum bu tarz insanlara. Bende lazere giderken bir kere bir durum olmuştu beni azarlamaya kalkmıştı lazer yapan kız, mahkemeye vereceğim deyince kızı işten çıkarttılar. Beni resmen yakmıştı. Hiç sessiz kalma bence. Ben olsam orayı acilen bırakırım.

Etmezdim belli ki ekip profesyonel degil oyle bir soruyu nasil sorabiliyor . Amacim ezmek degil ama bir arada mesafe olmali profesyonellik bunu gerektirir. ben de arkadas kurbani oldum ve hic bir belgesi olmayan kisilere yaptrdim tanidik diye bacaklarim yandi uzman olmayan yerlere yaptirmayin. Tecrube konusuyor isinden de olmasin tabi ama saglik icin onemli hala izleri var bacaklarimda

Nasil? Isten cikarmak icin sana soruyolar? Lazerci benide yakti bi kez, ama lazercimi seviyorum bisey demedim

Lazere bende gıttım 12 seans sonuctan ehh memnunum bazen benımde tuylerı gormedıgım yer oluyodu kız daha sonra yapalım dıye normal dılle soyluyodu kabul edıyordum. O an yaptırsam bı seans bosa gıdecektı. Ozellıkle genıtal bolgesı. Dıger sorun kız hadsızlık etmıs. Haddınıde bıldırmısler ıyı olmus her seye burnunu sokmasaymıs. Paranı al baska yere devam et derım.

belli ki profesyonel insanları çalıştırmıyorlar orayla devam etmem.ayrıca lazer odasında telefonunu çıkartmasını bakmasını falan da istemem hem binbir türlü sapık var hem hijyenik değil ayrıca işini yapsın adam gibi.bu devirde ekmek aslanın ağzında.bir sürü sertifikalı profesyonel bu işi yapan insan iş bakıyor.adam gibi yapmıyorsa işini terbiyesiz işsiz kalsın.olayın hiç terbiyesizce konuşma boyutuna girmiyorum bile.

Ne terbiyesiz bir tipmiş bu böyle. Ben acımıyorum bu tarz insanlara. Bende lazere giderken bir kere bir durum olmuştu beni azarlamaya kalkmıştı lazer yapan kız, mahkemeye vereceğim deyince kızı işten çıkarttılar. Beni resmen yakmıştı. Hiç sessiz kalma bence. Ben olsam orayı acilen bırakırım.
Özür diliyor yok siz beni yanlış anladınız gibi demeye başladı zaten

Merhaba arkadaşlar hayırlı kandiller
Bugün lazere gittim 2. Seansım olucak lazer deyken lazer yapan bayana soğuk lipozu sordum ve onu yaptırıcağımı söyledim bana direk çalışıyor musun diye sordu hayır deyince nasıl ödüceksin bende lazeri nasıl ödüyürsam onu da öderim dedim tüm bacak tı neymiş permatik le temizlemicem bir kaç yerde kalmış arka bölümlerinde niye almadın oralara yapmıcam ve yapmadı da bir taraftan elinde telefona bakıyor zaten para konusuna çok sinirlendim biran önce bitsin çıkayım diye sonra biraz önce lazericlerle bu konu konuşuldu müdürleri çağrıldı işten çıkartalım mı denildi kabul etmedim sonra kaydımı sildirmeyi düşünüyorum
Yarına kadar karar verecrğimi söyledim siz olsaydınız devam eder miydiniz
Ben de gittim lazere 7 seans ama bitmedi bendeki tüyler.Haka çıkıyorlar sadece inceldiler.Her neyse benim de kalıyordu alamadığım yerler oluyordu kadın kendi alıyordu vallahi.Sizin lazerci ne kadar gıcıkmış öyle.

Ben de gittim lazere 7 seans ama bitmedi bendeki tüyler.Haka çıkıyorlar sadece inceldiler.Her neyse benim de kalıyordu alamadığım yerler oluyordu kadın kendi alıyordu vallahi.Sizin lazerci ne kadar gıcıkmış öyle.
Tek tük yerlerde kalmış ama çok ince tüyler aman aman abartılacak değil yapmadı küçük yerlere çok sinirlendim

Herkes işini layığıyla yapsa bu ülke nerelere gelecek. Bilerek ve isteyerek sorumluluk almayan bu tiplere ben acımam keşke işten çıkarsalardı. Eğer zatı muhterem girmeyecekse seansa devam ederdim.

Kızlar bişi danışıcam, lazerde paradoks kıllanma denen şey varya diyelimki genital bölgeye yaptırsam göbek bölgesi yakınya orda tüykenme ypsrmı çok korkuyorum şimdilik sadece alt bacağa gittim bu yüzden.... :KK50:o_O

Muhabbette tuhaf bir şey göremedim ben. Demek ki çok pahalı ki, ona göre çalışıp çalışmadığınızı sormuş. Çalışmadığınızı öğrenince de ödemenin zor olacağını belirtmiş. Yani para konusuna sinirlenecek bir şey yok bence.

Tüy konusunda bir şey diyemeyeceğim. Bazı merkezler kendileri tüyleri temizliyor, bazısı temizlenerek gelinmesini istiyor.

Back
X