Uzun suren sessizligimden sonra yine ben 
Ve nihayet karar asamasini tamamladik - Laser liposuction ile Karin germe karari aldim! Sadece liposuction beni kesinlikle tatmin etmeyecek fakat karin germe cok buyuttum gozumde ve dogal olarak korktum. Erteledim ameliyat tarihimi birkac ay fakat nereye kadar? Birbucuk ay sonra surecimi yazmaya basliyacagim insallah ve sorun cikmamasi icin simdiden bildigim tum dualari okumaya basladim
Ercan beyi tercih ettim ve diger arkadaslarin sonuclarina bayildim! Gobegimde cok catlak var asiri kilo aldigimdan gobek deligimin altindakiler gidecek fakat ustundekiler kalacagi icin morelim bozuluyor.. Tek sorunum kilo veremiyorum - bu konuda tavsiyesi olan var mi acaba operasyona kadar neyapmaliyim? 3 litre su icip saglikli beslenecegim tabiki leslie ve crunches yapmaya basladim bile
NOT: Surecim ile ilgili Paylasimlarima operasyona yakin devam edecegim resimlerle
Hepinizi opuyorum

Ve nihayet karar asamasini tamamladik - Laser liposuction ile Karin germe karari aldim! Sadece liposuction beni kesinlikle tatmin etmeyecek fakat karin germe cok buyuttum gozumde ve dogal olarak korktum. Erteledim ameliyat tarihimi birkac ay fakat nereye kadar? Birbucuk ay sonra surecimi yazmaya basliyacagim insallah ve sorun cikmamasi icin simdiden bildigim tum dualari okumaya basladim

NOT: Surecim ile ilgili Paylasimlarima operasyona yakin devam edecegim resimlerle
Hepinizi opuyorum