Lazer lipo ve Karin germe kararim

ellyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
60
52
88
31
Uzun suren sessizligimden sonra yine ben :KK76:

Ve nihayet karar asamasini tamamladik - Laser liposuction ile Karin germe karari aldim! Sadece liposuction beni kesinlikle tatmin etmeyecek fakat karin germe cok buyuttum gozumde ve dogal olarak korktum. Erteledim ameliyat tarihimi birkac ay fakat nereye kadar? Birbucuk ay sonra surecimi yazmaya basliyacagim insallah ve sorun cikmamasi icin simdiden bildigim tum dualari okumaya basladim:KK17: Ercan beyi tercih ettim ve diger arkadaslarin sonuclarina bayildim! Gobegimde cok catlak var asiri kilo aldigimdan gobek deligimin altindakiler gidecek fakat ustundekiler kalacagi icin morelim bozuluyor.. Tek sorunum kilo veremiyorum - bu konuda tavsiyesi olan var mi acaba operasyona kadar neyapmaliyim? 3 litre su icip saglikli beslenecegim tabiki leslie ve crunches yapmaya basladim bile :KK49:

NOT: Surecim ile ilgili Paylasimlarima operasyona yakin devam edecegim resimlerle

Hepinizi opuyorum :KK15:

Bence en dogru kararı verdin ellyx kararın hayırlı olsun amelyattan sonra birazda kilo verince neden o bayıldıgın iyi sonuc alanlar gibi olmayasın ki ;)

Uzun suren sessizligimden sonra yine ben :KK76:

Ve nihayet karar asamasini tamamladik - Laser liposuction ile Karin germe karari aldim! Sadece liposuction beni kesinlikle tatmin etmeyecek fakat karin germe cok buyuttum gozumde ve dogal olarak korktum. Erteledim ameliyat tarihimi birkac ay fakat nereye kadar? Birbucuk ay sonra surecimi yazmaya basliyacagim insallah ve sorun cikmamasi icin simdiden bildigim tum dualari okumaya basladim:KK17: Ercan beyi tercih ettim ve diger arkadaslarin sonuclarina bayildim! Gobegimde cok catlak var asiri kilo aldigimdan gobek deligimin altindakiler gidecek fakat ustundekiler kalacagi icin morelim bozuluyor.. Tek sorunum kilo veremiyorum - bu konuda tavsiyesi olan var mi acaba operasyona kadar neyapmaliyim? 3 litre su icip saglikli beslenecegim tabiki leslie ve crunches yapmaya basladim bile :KK49:

NOT: Surecim ile ilgili Paylasimlarima operasyona yakin devam edecegim resimlerle

Hepinizi opuyorum :KK15:
Konumu actinn atlamisim kusura bakma canim kararin hayirli olsun cok dogru karar vermisin sadece lipoyla uzulurdun tekrar narkoz almak zorunda kalirdin bir kac ay sonra bir tasla iki kus insallah istedigin gibi olur gobisin :KK19:
Ameliyat gunu aldinmi canim ?

cok tesekkur ederim desteginiz icin kizlar, insallah iyi sonuc alirim hayirlisi , evet ameliyata tam iki ay kaldi baya bir ertelendi ama kendimi tamamiyoa hazir hissediyorum budefa.. :KK49:@ChAneL81 mercimekceku mercimekceku

Cesaret cesaret :) Karar vermeniz iyi olmuş fakat fazla korkmayın lütfen. Ben yaklaşık 1 ay önce karın, bel, sırt lazer lipoliz yaptırdım, sonuç çekilen acılara kesinlikle değiyor ki bunlar dayanılabilir acılar. Bir yakınım karın germe yaptırdı. Göbek deliği yeri de değiştiği için çatlakları tamamen gitmişti. Bunu doktorunuza bi sorun isterseniz.

Korkuma yenik dustum bircok kez ve vazgectim cesaret cok onemli, herkeze burdan sonsuz tesekkurler paylastiginiz bilgiler verdiginiz destek ile cesaretimi toparladim, kucak dolusu sevgiler hepinize! Catlaklar alttakiler cogu gitmisti zaten ama gobek deliginin uzerindeki asaga iner zaten dermaroller kullaniyordum daha once tekrar baslarim ve onlar gider insallah! simdi nasilsin canim memnunmusun son halinden? Elmalikurt Elmalikurt

Hadi inşallah geçsin gitsin hepsi :) gerçekten çok memnunum. Hala ödem var, biraz da ağrım oluyor fakat 44 bedenden 38-40'a düşmek harika oldu. Gerçi 3 gün önce korseyi çıkardım ve ödemim biraz arttı gibi fakat nasılsa geçecek, inşallah :)

catlaklarin mi var? kesinlikle tavsiye ederim ama duzenli kullanim sart ancak o sekilde sonuc gorebilirsin, diger topigimdr detaylari paylasmistim bakabilirsin canim x

tesekkur ederim canim, sende cok mutlu olursun insallah, yazarim buraya surecimi - an itibariyle korkulu gunler:KK17:

hepinizi cok opuyorummm sevgiyle kalin:KK200::KK200::KK200:

tesekkur ederim canim, sende cok mutlu olursun insallah, yazarim buraya surecimi - an itibariyle korkulu gunler:KK17:

hepinizi cok opuyorummm sevgiyle kalin:KK200::KK200::KK200:
Hayirlisiyla atlat canim cok mutlu ol
Surecini yazmayi unutma merak ederim
Bol sans :19:

Kizlarrrr, dun gece hastanede kaldim bugun operasyon olacakti fakat iptal oldu.. Ercan bey kilo vermem gerektigini soyledi BMI indexim yuksek oldugu risk olasiligi cok yuksek.. Birkac ay erteleyip kilomu verip olacagim nekadar morelim bozulsada doktorumun en dogru karari verdigini dusunuyorum. Kardesime gelince sanirim cuma olacak veya benimle birlikte erteleyecek..

Doktorumu cok sevdim ve en onemlisi guvenim dahada artti, benim sagligimi on planda tutmasi, gerek bize karsi iletisimi ve yaklasimi cok iyiydi! Isteklerimizi sonuna kadar dinleyip buna gore kisiye ozel gercekci beklentiler sundu.. cok samimi ve ilgiliydi bize karsi cok dogru bir tercih yaptigim icin mutluyum! Insallah biran once kilomu verip gerekli operasyonlar icin tarih alirim.. :KK25:

Kizlarrrr, dun gece hastanede kaldim bugun operasyon olacakti fakat iptal oldu.. Ercan bey kilo vermem gerektigini soyledi BMI indexim yuksek oldugu risk olasiligi cok yuksek.. Birkac ay erteleyip kilomu verip olacagim nekadar morelim bozulsada doktorumun en dogru karari verdigini dusunuyorum. Kardesime gelince sanirim cuma olacak veya benimle birlikte erteleyecek..

Doktorumu cok sevdim ve en onemlisi guvenim dahada artti, benim sagligimi on planda tutmasi, gerek bize karsi iletisimi ve yaklasimi cok iyiydi! Isteklerimizi sonuna kadar dinleyip buna gore kisiye ozel gercekci beklentiler sundu.. cok samimi ve ilgiliydi bize karsi cok dogru bir tercih yaptigim icin mutluyum! Insallah biran once kilomu verip gerekli operasyonlar icin tarih alirim.. :KK25:

canım hiç üzülme emi bu bence de en doğrusu olmuş aferin bak bende de artı bir artı daha koydu dr üstüne riske girmeye hiç gerek yok ver kilonu rahat rahat gir ameliyata canım :KK19: zayıflama kampına mı gitsek beraber bende de var 6 kilo veremedim gitti :cool:

Back
X