Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle yapacam canim, insallah iki uc aya hedefime ulasirimJelesec
Hayırlısı olsun cnm dr un en dogru kararı vermiştir ama gelmeden önce belli olsaydı daha iyi olurdu tabi belki bazı değerlerini gördükten sonra bazen böyle aksilikler kararlar verilebiliyor o da yurtdışında olmanın dezavantajı hava cok güzel istanbulda gez eğlen hayırlısı buymuş![]()
Biz şanslıyız tabiki ben daha da şanslıyım sizin gibi gezmedim bile işe tersten başladım önce dr u buldum sonradan amelyat olmak aklıma geldivalla ben dr den uçak parası, yemek parası, konaklama parası üstüne de revizyon parası alırdım olmadı dava açardım buraya kadar geldim diyeresimlerde bana kilolu geldi ama özelden yazdı kuzu kilosu var bayağı birde rahatsızlığı böylesi daha iyi iptal olsun evet bak bizler şanslıyız börülce ajanda elimde ben dr, dr gezmiştim
![]()
Biz şanslıyız tabiki ben daha da şanslıyım sizin gibi gezmedim bile işe tersten başladım önce dr u buldum sonradan amelyat olmak aklıma geldi![]()
Hele bir enkazdan kurtulayım her sabah sendeyim arabayla Yürüyüşe çıkarız