Lazer lipo ve Karin germe kararim

Hayırlısı olsun cnm dr un en dogru kararı vermiştir ama gelmeden önce belli olsaydı daha iyi olurdu tabi belki bazı değerlerini gördükten sonra bazen böyle aksilikler kararlar verilebiliyor o da yurtdışında olmanın dezavantajı hava cok güzel istanbulda gez eğlen hayırlısı buymuş ;)

Hayırlısı olsun cnm dr un en dogru kararı vermiştir ama gelmeden önce belli olsaydı daha iyi olurdu tabi belki bazı değerlerini gördükten sonra bazen böyle aksilikler kararlar verilebiliyor o da yurtdışında olmanın dezavantajı hava cok güzel istanbulda gez eğlen hayırlısı buymuş :KK66:

valla ben dr den uçak parası, yemek parası, konaklama parası üstüne de revizyon parası alırdım olmadı dava açardım buraya kadar geldim diye:KK70: resimlerde bana kilolu geldi ama özelden yazdı kuzu kilosu var bayağı birde rahatsızlığı böylesi daha iyi iptal olsun evet bak bizler şanslıyız börülce ajanda elimde ben dr, dr gezmiştim :cool:

valla ben dr den uçak parası, yemek parası, konaklama parası üstüne de revizyon parası alırdım olmadı dava açardım buraya kadar geldim diye:KK70: resimlerde bana kilolu geldi ama özelden yazdı kuzu kilosu var bayağı birde rahatsızlığı böylesi daha iyi iptal olsun evet bak bizler şanslıyız börülce ajanda elimde ben dr, dr gezmiştim :cool:
Biz şanslıyız tabiki ben daha da şanslıyım sizin gibi gezmedim bile işe tersten başladım önce dr u buldum sonradan amelyat olmak aklıma geldi :D

Kizlarrrrr, kardesim bu sabah lazer lipo oldu Dr Ercan Karacaogluna mide karin yanlar sirt sutyen alti ve ustu, onun kilosu musayitdi boydan kazandi hanimefendi :KK53: Cok korktum kardesim icin iki bucuk saat gecmek bilmedi cok duygusal bir bekleyisti yuregim agzimdaydi kitabima gomuldum oyalanmak icin.

Cok sukur sag salim cikti, ilk bir saat cok agladi cok korkmustu ilk defa operasyon geciriyor ve planladigimiz gibi ilk ben olmadigimdan nelerle karsilasacagini bilmiyordu.. Agri kesici yapildi ve cok rahatladi agrilari, ardindan Ercan bey geldi ve 5 litre saf yag aldigini soyledi, cok guzel bir sonuc elde ettigimizin altini cizdi :21: yemegini yedirdim ve agrilari icin agri kesici verdiler. Birazdan yurutecez insallah hayirlisiyla biran once toparlanir sonuclari burdan paylasiriz.. Suan odadayiz ve gayet rahatiz herkez cok ilgili ve yardimci oluyor..

Sira bnada gelir insallah :KK50:

Geçmiş olsun darısı başına 5 litre iyi alınmış gerçi ben bir oturup yesem tartı da+ 5 bulurum:KK48:

kizlar tecrubesi olanlara soruyorum, kardesimin bikini bolgeside islem gordu ve cukur gibi birsey olustu alt kisimlarida cok siskin, elleyince cok sert.. odem morluk vs devam ediyor ama cok tuhaf birsey cok sert bu bolge hasassiyetden mi acaba normal mi?

Back
X