Lazer lipoliz mi Liposuction mı ? İzmir'de önerilen doktor ! :( Bir de memnuniyetlik.

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Kızlar selam. Basenlerimden şikayetçiyim. Orantısızlar. Bir tek onlar gözüme çarpıyor.Ve spora rağmen erimiyorlar. Liposuction yaptırayım diyordum ama zormuş. Lazer lipolizi duydum sonra fakat bilemedim.
İzmir'de önerebileceğiniz doktor var mı ? Fiyatlar nasıl ?
Hangisini önerirsiniz ? Öneriyor musunuz? Yaptıranlar memnun mu ?
Ve yaptırdıktan sonra bir daha o şekil basendeki yumrular çıkmıyormuş diye duydum. Doğru mudur?

İnsanlar bazen yardım etmeye korkuyor :)

Kızlar selam. Basenlerimden şikayetçiyim. Orantısızlar. Bir tek onlar gözüme çarpıyor.Ve spora rağmen erimiyorlar. Liposuction yaptırayım diyordum ama zormuş. Lazer lipolizi duydum sonra fakat bilemedim.
Ve yaptırdıktan sonra bir daha o şekil basendeki yumrular çıkmıyormuş diye duydum. Doğru mudur?

Merhaba basenlerine önce klasik lipo 7.8.ay sonrada lazer lipo yaptırmış biri olarak kesinlikle lazer lipo tavsiye ederim :34:ilk ameliyatımda hatalı bi işlem sonucu (bunu daha sonra görüştüğüm doktorlar söyledi) iç bacakta sarkma dışlarda çukurluklar oluştu :( düzeltme ameliyatında lazer lipo ile bu sorunlar giderildi :34: evet yumrular kalınlıklar gidiyor ve kilo alsanız da o bölgede çıkmıyor :34:

ben İst.da yaptırdım

kimse yorum yapmamış:( biri anlatsa da bizde fikir sahibi olabilsekk

yazdım belki faydası olur :34:

İnsanlar bazen yardım etmeye korkuyor :)

ben korkmuyorum da çok eski üyeyim paylaştım fazlasıyla ondan sürekli yazmak istemiyorum :23:
sevgiler

Merhaba basenlerine önce klasik lipo 7.8.ay sonrada lazer lipo yaptırmış biri olarak kesinlikle lazer lipo tavsiye ederim :34:ilk ameliyatımda hatalı bi işlem sonucu (bunu daha sonra görüştüğüm doktorlar söyledi) iç bacakta sarkma dışlarda çukurluklar oluştu :( düzeltme ameliyatında lazer lipo ile bu sorunlar giderildi :34: evet yumrular kalınlıklar gidiyor ve kilo alsanız da o bölgede çıkmıyor :34:

ben İst.da yaptırdım

yazdım belki faydası olur :34:

ben korkmuyorum da çok eski üyeyim paylaştım fazlasıyla ondan sürekli yazmak istemiyorum :23:
sevgiler

Teşekkür ediyorum, sanırım lazer lipoliz yaptırıcam:) daha iyi diyorlar. Sonra bir daha çıkmaması da güzel :)

lazer lipoliz yaptırmaya hazırlanıyorum ben de birkaç doktorla ve forumdan birkaç arkadaştan edindiğim bilgilerle Nazmi Bayçın ile görüştüm :))

Nejdet Şişman Lazer Liposuction konusunda iyiymiş diye duydum. Bilgisi olan var mı acaba? Bugün görüşmeye gideceğim, gıdı ve yanaklarım için☺️

Benim çok vaktim yok Ayperim270 Ayperim270
Nisan sonu düğünüm var ve suratım mutsuzluktan ölecekmiş gibi:KK43:
Gıdım, yanaklarım bende hep takıntı. Bir de göz altım var ki evlere şenlik. Bugün gittim Nejdet Şişman' a. Güvenilir bir intiba bıraktı. Yani tüccar zihniyetli değil belli. Tüm bunlar tamam da, eli nasıl acaba? Gözlerimi kapatıp güvenicem, gıdımı ve yanaklarımı lazer liposuction yaptırıcam. Çok araştırdım, konusunda iyi olduğunu çok yerden işittim.
Gelişmeleri yazarım, öncesi sonrası fotolar da koyarak. Dua edin kızlar. Doktor bey lazer liposuctionun tam etkisini 2-3 ay sonra gösterir, ama düğününe de bundan daha iyi bir halde çıkarsın dedi:KK49:

Hakkınızda hayırlısı olsun kızlar. Ben daha ikisini de yaptırmadım. Sanırım eylül ekim gibi yaptıracağım . 10 kg vermeyi bekliyorum :)

Hakkınızda hayırlısı olsun kızlar. Ben daha ikisini de yaptırmadım. Sanırım eylül ekim gibi yaptıracağım . 10 kg vermeyi bekliyorum :)

Benim konuyu biliyorsun canım..Lazer liposakşın konusunda başarılı bir isim nejdet şişman..Ve evet fazla kilolarını ver öyle ol ameliyAt..
İstanbulda da ercan bey başarılı baya..

Kızlar nihayet ödemler yavaş yavaş gitti. eski halimden çok daha iyi görünüyor şuanda. Nejdet bey işinin ehliymiş hakikaten. Genel olarak çok memnunum. Darısı başınıza

ben 1 mayısa gün aldım lazer lipo için. doktorum i aşkar. bakalım bende yazarım sonuçları. çoookkk korkuyorum. halbuki bi sürü ameliyat oldum. genel anesteziyle olacakmış. korkuyorum işte.:KK61::KK61:o_O

Ben sana İzmir de Prof.Dr. Ahmet SEYHAN' ı tavsiye ediyorum. Onunla bir görüşmeni tavsiye ederim.
14 Nisan da tam karın germe ve bacak kalça Lipo yaptı. Henüz 1 hafta olmasına rağmen şimdiden çok güzel olduğu belli oluyor.

ben 1 mayısa gün aldım lazer lipo için. doktorum i aşkar. bakalım bende yazarım sonuçları. çoookkk korkuyorum. halbuki bi sürü ameliyat oldum. genel anesteziyle olacakmış. korkuyorum işte.:KK61::KK61:o_O

Korkma herşey güzel olacak ... Korkma :KK54:

Back
X