- Konu Sahibi tantalized
-
Kizlar selam,
1.70 boy 58 kiloyum. Ust bacaklarim (ic kismi cok kalin ve diz kapagim), belimde senelerdir atamadigim yaglarim var. Bu yuzden de lazer lipoliz yaptirmayi istiyorum. Ankara'da yasiyorum, Dr. Orhan Erbas ile gorustum. Ust bacak derisinin diger yerlere gore ince oldugunu ve ameliyattan sonra sarkma riski olabilecegini belirtti. Aci morluk vs herseyi kabul ettim ama bu sarkma durumu cok korkutuyor acikcasi. Su anki halimden daha kotu bir durumda kalmak istemiyorum.. Sizlere birkac sorum olacak cevaplarsaniz cok cok sevinirim :)
*Lazer lipolizden sonra sarkma, esit olmayan dagilim v.b sıkıntisi olaniniz oldu mu? Olduysa bunu gecirmek icin cozum var mi?
*Genelde agriniz ne kadar surede geciyor? Normal hayata donus ne kadar suruyor?
*Kesi izleri tamamen geciyor mu? Ne kadar surede geciyor?
*Giysi bedeninizde ufalmayi ne zaman gozlemleyebiliyorsunuz?
* Forumlarda hep agrili gectigi belirtilmis, agri kesiciyle bu aciyi bastirabiliyor musunuz?
Simdiden cok tesekkur ederim, yeni yilda herkes istedigi bir vucuda en kisa ve kolay sekilde kavusur umarim :)
Kizlar selam,
1.70 boy 58 kiloyum. Ust bacaklarim (ic kismi cok kalin ve diz kapagim), belimde senelerdir atamadigim yaglarim var. Bu yuzden de lazer lipoliz yaptirmayi istiyorum. Ankara'da yasiyorum, Dr. Orhan Erbas ile gorustum. Ust bacak derisinin diger yerlere gore ince oldugunu ve ameliyattan sonra sarkma riski olabilecegini belirtti. Aci morluk vs herseyi kabul ettim ama bu sarkma durumu cok korkutuyor acikcasi. Su anki halimden daha kotu bir durumda kalmak istemiyorum.. Sizlere birkac sorum olacak cevaplarsaniz cok cok sevinirim :)
*Lazer lipolizden sonra sarkma, esit olmayan dagilim v.b sıkıntisi olaniniz oldu mu? Olduysa bunu gecirmek icin cozum var mi?
*Genelde agriniz ne kadar surede geciyor? Normal hayata donus ne kadar suruyor?
*Kesi izleri tamamen geciyor mu? Ne kadar surede geciyor?
*Giysi bedeninizde ufalmayi ne zaman gozlemleyebiliyorsunuz?
* Forumlarda hep agrili gectigi belirtilmis, agri kesiciyle bu aciyi bastirabiliyor musunuz?
Simdiden cok tesekkur ederim, yeni yilda herkes istedigi bir vucuda en kisa ve kolay sekilde kavusur umarim :)
Fiyatlari baya ucuk 10.000 den assa yok bana iki bacak basen yan yaglar karin sirt baya cok yaniMERHABALAR BENDE BACAK LAZERLİPOLİZ OLDUM 2 AY ÖNCE VE BEN ÇOK MEMNUNUM ŞUANLIK SARKMA PÜRÜZLÜK HERHANGİ BİR SIKINTIM YOK BİLGİ ALMAK İSTEYENE YARDIMCI OLABİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?