Lazer Lipoliz Sonrasi Yorumlariniz

tantalized

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
3
1
86
Ankara
Kizlar selam,
1.70 boy 58 kiloyum. Ust bacaklarim (ic kismi cok kalin ve diz kapagim), belimde senelerdir atamadigim yaglarim var. Bu yuzden de lazer lipoliz yaptirmayi istiyorum. Ankara'da yasiyorum, Dr. Orhan Erbas ile gorustum. Ust bacak derisinin diger yerlere gore ince oldugunu ve ameliyattan sonra sarkma riski olabilecegini belirtti. Aci morluk vs herseyi kabul ettim ama bu sarkma durumu cok korkutuyor acikcasi. Su anki halimden daha kotu bir durumda kalmak istemiyorum.. Sizlere birkac sorum olacak cevaplarsaniz cok cok sevinirim :)

*Lazer lipolizden sonra sarkma, esit olmayan dagilim v.b sıkıntisi olaniniz oldu mu? Olduysa bunu gecirmek icin cozum var mi?

*Genelde agriniz ne kadar surede geciyor? Normal hayata donus ne kadar suruyor?

*Kesi izleri tamamen geciyor mu? Ne kadar surede geciyor?

*Giysi bedeninizde ufalmayi ne zaman gozlemleyebiliyorsunuz?

* Forumlarda hep agrili gectigi belirtilmis, agri kesiciyle bu aciyi bastirabiliyor musunuz?

Simdiden cok tesekkur ederim, yeni yilda herkes istedigi bir vucuda en kisa ve kolay sekilde kavusur umarim :)

Kizlar selam,
1.70 boy 58 kiloyum. Ust bacaklarim (ic kismi cok kalin ve diz kapagim), belimde senelerdir atamadigim yaglarim var. Bu yuzden de lazer lipoliz yaptirmayi istiyorum. Ankara'da yasiyorum, Dr. Orhan Erbas ile gorustum. Ust bacak derisinin diger yerlere gore ince oldugunu ve ameliyattan sonra sarkma riski olabilecegini belirtti. Aci morluk vs herseyi kabul ettim ama bu sarkma durumu cok korkutuyor acikcasi. Su anki halimden daha kotu bir durumda kalmak istemiyorum.. Sizlere birkac sorum olacak cevaplarsaniz cok cok sevinirim :)

*Lazer lipolizden sonra sarkma, esit olmayan dagilim v.b sıkıntisi olaniniz oldu mu? Olduysa bunu gecirmek icin cozum var mi?

* Forumlarda hep agrili gectigi belirtilmis, agri kesiciyle bu aciyi bastirabiliyor musunuz?

Simdiden cok tesekkur ederim, yeni yilda herkes istedigi bir vucuda en kisa ve kolay sekilde kavusur umarim :)

Merhaba öncelikle:) forumlarda bir arkadaş bu sarkma sorununu yaşamış uyluk germe yapıyorlarmış ve en zor ameliyatmış enfekte riskinden ötürü ki enfekte olmuş çok sıkıntı çekmiş nickini hatırlamıyorum Avrupalı olabilir.Ben de araştırıyorum çok korkmakla birlikte.
Bir de yıllar sonra yumuşadı o kısım diyen olmuş çok memnun değildi bir bayan.
Popo da lazım bana ama balon gibi söndü kötü görünüyor diyen de okudum.:/

Kizlar selam,

Bende merakla tecrübeleriyle başlığı yeşillendirecek arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum.

MERHABALAR BENDE BACAK LAZERLİPOLİZ OLDUM 2 AY ÖNCE VE BEN ÇOK MEMNUNUM ŞUANLIK SARKMA PÜRÜZLÜK HERHANGİ BİR SIKINTIM YOK BİLGİ ALMAK İSTEYENE YARDIMCI OLABİLİRİM

normal bir ameliyat süreci gb işliyor hastaneye yatış hazırlık aşaması genel anestezi sonrası biraz sancılı ve ağrılı ilk bir hafta desteksiz yürüyemedim tuvalete dahi gidemedim kas ağrısı şeklinde ağrınız oluyor ama can yakıcı, kesinlikle bir yardımcı şart bana kardeşim baktı yaklaşık 1 ay sonra görevime döndüm bol su hareket ve diyet eşliğinde devam ettim 2litre kadar mayi alındı fiyat biraz pahalı 10.000tl ödedim reklam ile falan işim yoktur sadece bir arkadaşım sayesinde yaptırdım netten çok araştırdım bende zamanında , yardımcı olmak amacı ile yazıyorum

MERHABALAR BENDE BACAK LAZERLİPOLİZ OLDUM 2 AY ÖNCE VE BEN ÇOK MEMNUNUM ŞUANLIK SARKMA PÜRÜZLÜK HERHANGİ BİR SIKINTIM YOK BİLGİ ALMAK İSTEYENE YARDIMCI OLABİLİRİM
Fiyatlari baya ucuk 10.000 den assa yok bana iki bacak basen yan yaglar karin sirt baya cok yani :mad::mad:

Merhaba,

bende randevu aldım gidip fiyat alacağım kimse genel bir fiyat yazmamış tabi kişiye göre fiyatlandırma değişecektir ama bir ortalama olur/olmalı en azından. bende bacak ayak bilegi için düşünüyorum fiyat teklifini paylaşırım sizinle

Ben 28.4.2018 de basen,simit,göbek ve siz içi oldum.acikcasi 4.gun isbasi yapmak zorunda idim.çalıştım araba kullanarak .agri ilk 3 gün var özellikle. Ama dayanamayacak gibi değil.suan hiçbir değişiklik yok gibi görüyorum.dr. 2 ay sonra göreceksin özellikle dedi.8 kesi var sanırım.1 dikiş hepsi.gün geçtikçe yazarım .fiyat 10.000 ı gözden çıkarın.

Bende bel gobek lazer lipoliz yaptirdim aynı zamanda meme protezi taktirdim. Bugün 2. Günum, öncelikle kesinlikle kolay bir işlem sanmayin, anestezi etkisi beni maf etti, ameliyattan 9 saat sonra kusarak kendime geldim. Mutlaka yanınızda guclu biri olmalı oturmak yatmak ve kalkmak azap gibi, hiç kolay değil, ağlaya ağlaya yattım kalktım. Hala da öyle, sonucu merak ediyorum, bu kadar acı çekeceğimi tahmin etmemiştim. Çoğu yorumlari okudum ve oldum bilmiyorum üstelik acı eşiğim çok yüksektir. Şimdiye kadar 8 ameliyat geçirdim hiç bu kadar acı cekmemistim. İyi düşünün derim olmadan önce

Back
X