lazer lipoliz

bayanlar ben de çok merak ediyorum bu lipolizi.hangi yönteme el atsam, 2 araştırma sonucunda dünya kadar yan etkisini yada olumsuz tepkileri bulup çıkartıyorum.bu da onlardan mı acaba?

lazer lipoliz yaptıran varmı arkadaşlar?lütfen beni bilgilendirirmisiniz.

ben yaptırıyorum ama sadece lazer lipoliz değil 3 lü sistem radyo frekans , lipo lazer birde vakum üçü bir arada aynı cihazda. ardındanda lenf drenaja giriyorum haftada 1. ve power plate ile spor yapıyoruz haftada 3 gün. 6 sensdır gidiyorum ne bir fayda ne bir zarar göremedim henüz. çünkü benim yağlarım yok. sadece göbek derimde hamilelikten kalma gevşeme var. sıkılaşması amaçlı gidiyorum. 6 seansım kaldı. bitsin diye bakıyorum walla çocukla gitmek çok ama çok zor.

merhaba arkadaşlar. Bende lazer lipolizin hiç bir şeyinden haberdar değildim. Geçenlerde doktor güner uysal a göğüs büyütme ameliyatı oldum. Kontrollerimde gördümki bizim doktor hergün 2-3 kişiye lazer lipoliz denilen bir şey yapıyor. Sordıum doktoruma bu lazer lipolizi. Lazerle yağları parçalıyormuş ve eğer parçalanan yağlar 400 gramdan fazlaysa dışarı alınıyormuş. Normal liposuctionda görülen çukurlar sorunlar kesinlikle olmuyormuş 3-4 günde işinin başında oluyorsun dedi bana. Bende basenlerime yaptıracam ocak ayında mutlaka. 1000 € ya yapıcakmış bana. Orada birde karın ve beline lazer lipoliz yaptırmış bir bayan vardı. 10 cm incelmiş 1,5 ayda. Çok memnunmuş. Zaten güner bey günde en az 2 hastaya yapıyomuş bu işlemi..

kumsal profılınde reklam amaclı uyelık yazınca ınsan tedrgın oluyor soyledıklerın dogru mu yoksa hocann reklamını mı yapıyorsun ..bızı aydınlatrsan sevınırım ve hocann sana 1000 e yapacagnı soyluysn bu fıyat cok dusuk hoca sadece sana mı bu kadara yapıyr yoksa herkese mı

kurumsal77 adlı kullanıcı Dr'un ta kendisi. reklam yapıyor. inanmayın.

kızlar ben reklam yapmıyorum ve dr güner bey lipoliz konusuda oldukça iyi bir doktor muayenhanesi hınca hınç dolu zaten tv programlarından takip ederseniz anlarsınız

kızlar herkese reklam yapıyor demekten vazgeçin, güner bey bana da 1000 Euro fiyat verdi lazer lipoliz için hatta Ahmet karacalara olmayı düşünüyordum bacak inceltme operasyonunu fakar sırf fiyatı makul geldiği için güner uysalla da görüşeceğim işlerden fırsat bulursam yakın bir zamanda randevu alıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…