Lazer mi, kesi yöntemi mi

emel_86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
364
16
118
İstanbul
Merhaba kızlar..bilen bilir göz altı torbalarımdan şikayetçiyim..Coşkun Levent Beye ve Tuğrul Beye göründüm...Birisi ben kesi yapmam genç bi yüze lazerle alırım dedi,Tugrul Bey de cerrahi müdahale etmenin daha saglıklı ve çözumsel olacagını soyledı.Lazerden de korkum var kesi yöntemınden de...Lazerde yakıyorsun neticede,göz damarlarım bile zarar görebilir...Kesi yönteminde de gözümün sekli değişebilir,çok el becerisi gerektiren bi durum...Ne yapacagımı bilmiyorum yasım 25 ve göz altı torbalarım cok fazla ve buyukler..gittikce de buyuyorlar sarkıyorlar zaten...ne yapmalıyım tecrubelerı olanlar lutfen benımle paylasabılır mı...

seni çok iyi anlıyorum, ikimizin sorunu da aynı..
genç hastalarda bu işlemi yapmak istemiyorlar.. prp, lazer ya da dolgu gibi alternatif çözümlerle geçiştirmeye çalışıyorlar.. ama gözaltı torbaları farkedilir boyuttaysa cerrahi kesin çözüm.. durumuna göre tam torbaların altına sadece yağ transferi de mümkün.. torbaların görünümünü hafifletiyor..

genç kişilerde alınacak fazla deri olmadığı için doktorlar kesiyle işlem yapmaya sıcak bakmıyor. ancak genç kişilerde kullanılan alt göz kapaklarının içinden lazerle açılan kesiden torbaları düzeltme tekniği var ona da transconjunctival blepharoplasty deniyor... şöyle bir durum var .. kirpik dibinden kesi açılarak torbalar alınırken tam torbaların altını yağla doldurmaları gerekiyormuş ileriki dönem için.. ya da orta yüz germe ile birlikte yapılması öneriliyor.. uzun dönemde çukurlaşma kapakta sarkma olmaması için bu şekilde yapılmalıymış..

bende bu konuda doktor araştırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…