Lekeler, Çiller Lazer Sonrası Yüzde Oluşan Lekeden Kafayı Yemek Üzereyim :((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sakarimkirarim

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
233
234
303
Selam 2 sene önce fraxionel lazer yaptırdım pırıl pırıl cildime. Dr un ileriye yönelik antiaging yatırımı diye öve öve bitiremediği işlem elmacık kemiklerimde leke bıraktı. Sürekli araştırıyorum takıntı haline geldi artık. Lazer lekesine çözüm bulmuş birileri vardır belki diye bu başlığı açtım. Umarım birileri bulmuştur çaresini :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam 2 sene önce fraxionel lazer yaptırdım pırıl pırıl cildime. Dr un ileriye yönelik antiaging yatırımı diye öve öve bitiremediği işlem elmacık kemiklerimde leke bıraktı. Sürekli araştırıyorum takıntı haline geldi artık. Lazer lekesine çözüm bulmuş birileri vardır belki diye bu başlığı açtım. Umarım birileri bulmuştur çaresini :(

doktora durumu söylediniz mi? belki geçici lekelerdir. yada birşeyler önerebilir

O dönem gittim başka çeşit bir lazer önermişti bir daha da uğramadım. :((

O dönem gittim başka çeşit bir lazer önermişti bir daha da uğramadım. :((

bende lazer yaptırıyorum da merak ettm

seanslar tamamen bitince mi oluştu bu durum?

ve dediğinz lazer makinası hangi gruba giriyor alex? nd yag? ıpl?
anlamadım çünkü.

ve nasıl lekeler? örneğin çil gibi mi?

Canım bu tüy için olandan değildi. Cildi soyup yenilmek amacıyla yapıldı o kadar pişmanım ki. Lütfen çook dikkat edin dert sahibi oldum, psikolojim bozuldu, giden paraları söylemiyorum bile. Çok güzel bir cildim vardı. Siz yine de dikkat edin yaz da geliyor.

bende lazer yaptırıyorum da merak ettm

seanslar tamamen bitince mi oluştu bu durum?

ve dediğinz lazer makinası hangi gruba giriyor alex? nd yag? ıpl?
anlamadım çünkü.

ve nasıl lekeler? örneğin çil gibi mi?

Lekeler hem çil gibi dağılmış hem de bazı yerlerde daha büyük alanda koyu renkte.

Lazer fraksiyonel diye geçiyor. Co2 yazıyordu makinada tam olarak bilemiyorum ama çook acılı bir işlemdi. Kabuklar 1 hafta içinde döküldü.

aa pardon siz tüy için kullanmamşsınız çok geçmiş olsun
güzel bir cilde sahpsenz ne şikayetle yaptrdınız
bende dermaroller için görüştm ama resmen cildi kazıyıp ilaç döküyorlar kabaca tabiri bu oldu ama korktum yani

aa pardon siz tüy için kullanmamşsınız çok geçmiş olsun
güzel bir cilde sahpsenz ne şikayetle yaptrdınız
bende dermaroller için görüştm ama resmen cildi kazıyıp ilaç döküyorlar kabaca tabiri bu oldu ama korktum yani

Kandırıldım resmen. Ben bir Bakım yaptırmak istiyordum. En son çıkan sistem bu, diğerleri çok basit kalıyor, ileride dua edeceksin, yaşlanma karşıtı falan gibi şeyler söylendi. Leke olma ihtimalinden hiiçç bahsedilmedi. Şimdi kimi görsem aman yüzünü sakın kimseye elletme, bişey yaptırma diyorum.

Back
X