M minnoskiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2016 13 6 1 29 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi minnoskiz #1 Arkadaslar merhaba Benim gecen sene lazer epilasyonda sirtimi yaktilar. Contractubex, bepanthen madecassol gibi kremler kullandim bayagi gecti. Simdi biraz lekeler kaldi kahverengi seklinde. Ne onerebilirsiniz?
Arkadaslar merhaba Benim gecen sene lazer epilasyonda sirtimi yaktilar. Contractubex, bepanthen madecassol gibi kremler kullandim bayagi gecti. Simdi biraz lekeler kaldi kahverengi seklinde. Ne onerebilirsiniz?
NURCANOZ Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2013 266 104 73 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi minnoskiz #2 Çok geçmiş olsun öncelikle. LR'ın msm body jel diye bir ürünü var. Duşta peeling yapıp sonrasında bu ürünü kullanabilirsiniz
Çok geçmiş olsun öncelikle. LR'ın msm body jel diye bir ürünü var. Duşta peeling yapıp sonrasında bu ürünü kullanabilirsiniz
M minnoskiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2016 13 6 1 29 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi minnoskiz #3 Tesekkur ederim. Peeling islemini yapmistim. Krem ne kadar etkili olur peki?